arkadaşlar merhaba pc ye virüs girdiğinden format attım fakat formattan sonra pc kasmaya başladı eskidriver larınıda yükledim ama olmuyor mesela 2 tane explorer açarsam tamamen kasılıyor pc. örneğin formattan önce kasnayan metin2 online bile şimdi çok lag alıyor kalabalık yerlerde kasıyor acayip şekilde acaba bişeyi yanlışmı yaptım çözemedim,yardımcı olursanız sevinirim. p42.8 ghz 1+1gb=2gb ddr2 667 mhz ram 1gb gf 9500gt sonic ekran kartı 120+190gb hdd ....
ısınma sorunun olup olmadığı tespit et ilk önce. ardından bilgisayara kurduğun işletim sistemini güncelle
ayrıca başlat çalıştır'a msconfig yaz orda başlangıçta yabancı .exe 'ler varsa temizle, virüs 'den dolayı kasma yapıyor olma ihtimali 'de var,
benim tahminimde ısınma sorunu pc yi dağıtıp içini temizlemiştim cip in üzerindeki soğutucu ile oynadım biraz sanırım ondan dolayıda düzeni şaştı ,eğer bulabilirsem yenisini alıcam işlemcinin sıcaklığını nasılk öğrenebilirim vede normalde sıcaklık kaç derece olmalı.
soğutma işleminde işlemciye uygun fanı nasıl temin ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme