Şimdi Ara

P4 2.8 - HD5570 - 2Gb Ram Sistem Hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Beyler şimdi diyebilirsiniz bu sistem mi kaldı arkadaş falan diye fakat bütçem buna yetiyor. Yoksa bende biliyorum yüksek performanslı sistem almayı ama dediğim gibi bütçem buna yetiyor..
    Zaten yeni açacağım internet cafe'me alacağım. Geçici olarak iş yaptıkça yüksek performanslı sistemlere geçeceğim. Şuan için oyunları Low, Medium'da oynatsın yeterlidir.
    Ekran kartının incelemelerine baktım Medium ayarlarda GTA 4, Farcry 3 vs. oynatabiliyor.. Kafama takılan işlemci sorun yapar mı yapmaz mı ? Yardımlarınızı bekliyorum. Ona göre yarın sipariş verip bir an önce cafe'mi açacağım. Saygı sevgiler DH dostları

Sistem Özellikleri:
    İşlemci : P4 775 PİN 2.8 LGA
    Ekran Kartı : Sapphire 5570 1 GB 128BİT
    Ram : 2 GB DDR2
    Monitör : 18,5 inc Lcd

• O bir ise yaramaz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem Özellikleri:

anca kumda oynarsın sen bu sistemle
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxpenguenxx

Merhaba
    Beyler şimdi diyebilirsiniz bu sistem mi kaldı arkadaş falan diye fakat bütçem buna yetiyor. Yoksa bende biliyorum yüksek performanslı sistem almayı ama dediğim gibi bütçem buna yetiyor..
    Zaten yeni açacağım internet cafe'me alacağım. Geçici olarak iş yaptıkça yüksek performanslı sistemlere geçeceğim. Şuan için oyunları Low, Medium'da oynatsın yeterlidir.
    Ekran kartının incelemelerine baktım Medium ayarlarda GTA 4, Farcry 3 vs. oynatabiliyor.. Kafama takılan işlemci sorun yapar mı yapmaz mı ? Yardımlarınızı bekliyorum. Ona göre yarın sipariş verip bir an önce cafe'mi açacağım. Saygı sevgiler DH dostları

Sistem Özellikleri:

o oyunlar zor bu sistemle

• Peki dual core veya am2 işlemci alsam ?

• Youtube'da x2 işlemci ve 5570 ile crysis 2 oynayanlar var.... P4 darboğaz yapar gibi? Peki amx2 işi görür mü ? Görür gibi me geliyor ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxpenguenxx -- 22 Nisan 2013; 22:45:34 >
  • dual core yada core 2 duo alın ekran kartı olarakta 9500gt 1 gb 128 bit zotac işinizi görecektir

• Bir işe yaramaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumlarınız ve yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.