Şimdi Ara

P4 INTEL 3.0GHz LGA775 800MHz 2MB 64Bit BOX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu işlemci 64 bit olduğu için alınırmı fiyat olarak en düşügü bu heralde ilerde 64 bit çoğalacak ama nekadar zaman alıcak bilmiyorum şuan bu işlemci almaya değermi yoksa birkaç ay daha beklemelimiyim ?

http://www.gold.com.tr/urunozel.asp?ID=15495

• bence bekle...yada karar senin istersen bekleme...
  • bunu alacağına 283$+kdv ye 2.8ghz P4820D çift çekirdek 64bit işlemci alırsan daha iyi bir karar vermiş olursun

http://www.eksenbilgisayar.com/default.php?cPath=1_36&sort=5a&stokf=&onlist=&faf=&altff=&ustff=&filter_id=10
  • ilginç dostum ilkdefa görüyorum ne farkı var bunun performans dahamı iyi ?
  • çift işlemcili p4 için anakart değiştirmek zorundasınız bildiğim kadarıyla. şu anki i915 ve i925 serisi anakartlar çift işlemci desteklememektedir.

sen git 200 dolara kralından i925 al. seneye takacak çift işlemci olmasın. olacak iş değil. intel bunun hep yapıyor.
    Yanlışım varsa düzeltin lütfen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dinçer

çift işlemcili p4 için anakart değiştirmek zorundasınız bildiğim kadarıyla. şu anki i915 ve i925 serisi anakartlar çift işlemci desteklememektedir.

sen git 200 dolara kralından i925 al. seneye takacak çift işlemci olmasın. olacak iş değil. intel bunun hep yapıyor.

Evet çok gıcık birşey eğer bios güncellemesiyle halledilemiyorsa.
  • quote:

çift işlemcili p4 için anakart değiştirmek zorundasınız bildiğim kadarıyla. şu anki i915 ve i925 serisi anakartlar çift işlemci desteklememektedir.

gerçekten gıcık bir durum.
    ben 925x board kullaniyorum..bir p4 630 kullanici olarak bence İNTELE hiç o kadar para verme..git amd 64 biti al.rahatina bak..bir ton fazla para vereceksin...sadece işlemci değil ddr2 alman gerekcek...onun yerine işlemci ve ramden tasarruf ederek daha iyi bir ekran karti veya daha buyuk kapasiteli bir hdd veya dvd-rw gibi birşey alabilirsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: mboyaci

quote:

gerçekten gıcık bir durum.
    ben 925x board kullaniyorum..bir p4 630 kullanici olarak bence İNTELE hiç o kadar para verme..git amd 64 biti al.rahatina bak..bir ton fazla para vereceksin...sadece işlemci değil ddr2 alman gerekcek...onun yerine işlemci ve ramden tasarruf ederek daha iyi bir ekran karti veya daha buyuk kapasiteli bir hdd veya dvd-rw gibi birşey alabilirsin.

aklın yolu bir...
    amd rulez...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.