Şimdi Ara

P4 SİSTEME AGP EKRAN KARTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ANAKART P4 HYPER-THREADİNG AD6K PRESCOTT FSB 800 400 DDR AGP8X
    RAM 1.536 GB RAM DDR PC 400 DDR
    POWER 400W

Arkadaşlar yukarıda yazdığım sistemime uygun ekran kartı tavsiye edebilir misiniz ?

512 veya 1 GB bu sisteme uyumlu herhangi bir ekran kartı olabilir.

256 BIT Ekran Kartları ilgimi çekiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leppardwon -- 1 Temmuz 2009; 13:23:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: leppardwon

İŞLEMCİ İNTEL PENT.4 3,0 GHZ 1 GB.
    POWER 400W

Arkadaşlar yukarıda yazdığım sistemime uygun ekran kartı tavsiye edebilir misiniz ?

ARKADAŞLAR YARDIMCI OLSANIZ BİRAZ SİPARİŞİMİ VERMEK İSTİYORUM BUGÜN ÇÜNKÜ DE ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: leppardwon

quote:

POWER 400W

ARKADAŞLAR YARDIMCI OLSANIZ BİRAZ SİPARİŞİMİ VERMEK İSTİYORUM BUGÜN ÇÜNKÜ DE ...
    agp kart alıcaksan sıfır alma gerek yok okadar para vermeye...uygun bir fiyatta bulabilirsen 3850 yoksa 1950 almanı tavsiye ederim...bunların dışında illa sıfır alıcam dersen 3650 alabilirsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: EjderLefLef

agp kart alıcaksan sıfır alma gerek yok okadar para vermeye...uygun bir fiyatta bulabilirsen 3850 yoksa 1950 almanı tavsiye ederim...bunların dışında illa sıfır alıcam dersen 3650 alabilirsin...

Alıntıları Göster
    İmzama bakarak biraz fikir sahibi olabilirsin. O sistemin kaldıracağı en iyi kart X1950 Pro olur. Onun da sıfırı yok zaten. 100-120 TL'ye X1950 GT de bulabilirsin. Bir alt modeli. Sıfır kartlara para vermeni tavsiye etmiyorum. Çarçur etmiş olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

İmzama bakarak biraz fikir sahibi olabilirsin. O sistemin kaldıracağı en iyi kart X1950 Pro olur. Onun da sıfırı yok zaten. 100-120 TL'ye X1950 GT de bulabilirsin. Bir alt modeli. Sıfır kartlara para vermeni tavsiye etmiyorum. Çarçur etmiş olursun.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ahmetcan44

direct x 10. yada 10.1 olmalı ekran kartı varmı uygun olan arkadaşlar...

• quote:

quote:

direct x 10. yada 10.1 olmalı ekran kartı varmı uygun olan arkadaşlar...

Alıntıları Göster
    O sistemle DirectX 10 ya da 10.1'den de hiçbir şey alamazsın. İlla bu özellik olsun diyorsan HD 2600 XT ya da HD 3850 olabilir. HD 3850 bütçeni sarsacaktır büyük ihtimalle. Hiçbiri olmadı HD 3650 alırsın. Fakat 10 ya da 10.1'in bir getirisi olmaz o sisteme.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EKRAN KARTI
    22 yıl önce açıldı
    Onboard Ekran Kartı Sorunu !
    12 yıl önce açıldı
    ALINIK AMD EKRAN KARTI
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

O sistemle DirectX 10 ya da 10.1'den de hiçbir şey alamazsın. İlla bu özellik olsun diyorsan HD 2600 XT ya da HD 3850 olabilir. HD 3850 bütçeni sarsacaktır büyük ihtimalle. Hiçbiri olmadı HD 3650 alırsın. Fakat 10 ya da 10.1'in bir getirisi olmaz o sisteme.

Alıntıları Göster
    quote:

O ZAMAN BU DEDİĞİNİZ SON OYUNLARI DİRECTX 10.0 OLAN OYUNLARI OYANAYAMAYIZ ANLAMINA MI GELİYOR...

• quote:

quote:

O ZAMAN BU DEDİĞİNİZ SON OYUNLARI DİRECTX 10.0 OLAN OYUNLARI OYANAYAMAYIZ ANLAMINA MI GELİYOR...

Alıntıları Göster
    Oynarsın tabi fakat bir getirisi olmaz. Üst düzey sistemlerde biraz fark hissediliyor 9 ve 10-10.1 arasında. Bu sistem DirectX 10'un başarım farkını göstermek için yetersiz. En başta işlemci sorun çıkaracaktır kartın normal potansiyelini göstermesi gerekirken. Darboğaz yani.

Ha bir de en önemlisi Vista kullanmak zorundasın illa kullanmak istiyorsan D10.1'i. XP'de DirectX 9 var en güncel sürüm olarak. Hiçbir şekilde XP'de DirectX 10 ya da 10.1'den yaralanamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay jay justified -- 1 Temmuz 2009; 18:27:43 >

• quote:

Oynarsın tabi fakat bir getirisi olmaz. Üst düzey sistemlerde biraz fark hissediliyor 9 ve 10-10.1 arasında. Bu sistem DirectX 10'un başarım farkını göstermek için yetersiz. En başta işlemci sorun çıkaracaktır kartın normal potansiyelini göstermesi gerekirken. Darboğaz yani.

Ha bir de en önemlisi Vista kullanmak zorundasın illa kullanmak istiyorsan D10.1'i. XP'de DirectX 9 var en güncel sürüm olarak. Hiçbir şekilde XP'de DirectX 10 ya da 10.1'den yaralanamazsın.

Alıntıları Göster
    directX 10.1 (XP İçin)
    Dosya Adı : DirectX_10.1_Windows_XP_2008.rar
    Dosya Boyutu : 59,4 MB (62.378.896 bayt)
    İşletim Sistemi : Windows XP
    Lisans Türü : Kırılmış/Uyarlanmış Sürüm
    Üretici Firma : Microsoft

http://rapidshare.com/files/211881312/DirectX_10.1_DirectX_11_Windows_XP_2009_Derin_PC.rar

BUNUN ile aşılabildiğini söylüyorlar...

• quote:

directX 10.1 (XP İçin)
    Dosya Adı : DirectX_10.1_Windows_XP_2008.rar
    Dosya Boyutu : 59,4 MB (62.378.896 bayt)
    İşletim Sistemi : Windows XP
    Lisans Türü : Kırılmış/Uyarlanmış Sürüm
    Üretici Firma : Microsoft

http://rapidshare.com/files/211881312/DirectX_10.1_DirectX_11_Windows_XP_2009_Derin_PC.rar

BUNUN ile aşılabildiğini söylüyorlar...

Alıntıları Göster
    Bunun saçmalıktan ibaret olduğunu söylememe gerek yok sanırım. 10.1 yetmemiş 11 demiş bir de dalga geçer gibi. Hangi gerizekalı bunu hazırlayıp internete sürdü bir fikrim yok lakin insanları kandırıp biraz eğlenmek istedikleri kesin. DirectX 11 destekli kart var mı önce bir düşünsek? Nasıl denemiş de uyarlamış XP'ye acaba... Virüs ya da trojan olma ihtimali zaten çok yüksek.

• arkadaşım benim sistemde aynı bu sistemlere ddr ekran kartı ancak 256 olur başka ekran kartı uymaz fx 5500 256

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaiRaN -- 2 Temmuz 2009; 0:25:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaiRaN

arkadaşım benim sistemde aynı bu sistemlere ddr ekran kartı ancak 256 olur başka ekran kartı uymaz fx 5500 256
    quote:

Orjinalden alıntı: NaiRaN

arkadaşım benim sistemde aynı bu sistemlere ddr ekran kartı ancak 256 olur başka ekran kartı uymaz fx 5500 256

inşallah bunu derken ekran kartı rami ile sistemde kullanılan ramin aynı olması gerektiğini söylemiyorsundur...çünkü böyle birşey kesinlikle doğru değil...sistemin rami ile ekran kartı rami bağımsızdır ve ikiside farklı tipte olabilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: NaiRaN

quote:

Orjinalden alıntı: NaiRaN

Arkadaşım bildiğim kadarı ile ddr ram bigisayar ile ekran kartının üzerinde ki ram bağımsız birbirinden biri ddr iken diğeri ddr3 bile olabilir sende bir yanlış öğretilen bişi var..
  • quote:

POWER 400W

BU SİSTEMİME 2.EL HD3850 512 RAM 256 BIT VEYA HD3650 512 RAM 128 BIT ALMAYA KARAR VERDİM
    ELİNDE OLAN ARKADAŞLAR MESAJ ATABİLİRLER....
  • uygun bir fiyatta bulabilirsen 3850 yoksa 3650 almanı tavsiye ederim... xp de zaten DirectX 9 var baskasini kullanamazsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir1974

uygun bir fiyatta bulabilirsen 3850 yoksa 3650 almanı tavsiye ederim... xp de zaten DirectX 9 var baskasini kullanamazsin
    Arkadaşım gidip o kadar para verip agp 8x kart alma. zaten o kartlar aynı model PCI lardan daha pahalı. Almak zorundaymışsınız gibi davranırlar. Bencede git 2. el al ucuza bulabilirsen. Şunu da söyleyeyim. XP için DX 10 yok ben XP kullanıyorum. ve DX 9 lu sistemi dx 10 yapan yamada yok. bir ara XP ler için DX 9.0 L diye bir şey yapılacak diye birşey denmiş ti ama ses çıkmadı ki Windows 7 çıktı artık bende pek umutlu değilim. yani artık yeni yazılımlara gçeceğim gibi. Bilgisayarım. da 4 çekirdekli amd işlemcim var ayrıca ati 4890 ekran kartım ve ana kartım da iyi ama gel gelelim DX 10 u kullanamıyorum.
  • dostum internette xp için directx yamaları avr bunu alıp kullananlarda doğru olduğunu soyluyor fakat bu en derece doğru onu bilemiyorum tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: theblackside

dostum internette xp için directx yamaları avr bunu alıp kullananlarda doğru olduğunu soyluyor fakat bu en derece doğru onu bilemiyorum tabi
    2600 xt veya 3650 gddr3'ten daha üst bir karta gerek yok o işlemci için bana kalırsa
  • pentium D 3.2 Ghz işlemcili 1gb ramli sisteme 7600gs agp ekran kartı taktım ( % 40 o.c. lu), pes 2009 u full ayarlarda crysis, cod 4 ve cod 5 i makul ayarlarda bitirdim.
    3850 veya 3650 bulamazsan ikinci el 19xx seriside bakabilirsin bence 2600 serisinden çok daha performanslı olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.