Şimdi Ara

P535 Yardım SD card sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb.lar bnde en son şu PDA merakımdan 2.el P535 aldım yanlız bi sorunum var.Sanırım SD card mı okumuyor anlayamadım.Başlat-settings-sistem ve belleğe tıklıyorum, ana grup sekmesinde -- depolama => toplam:172.49 kullanılan:9.66 boş:162.83 program => toplam:50.98 kull:19.86 boş:31.12 yazıyor ama depolama kartı sekmesine geçtiğimde, toplam depolama kartı yazıyor yanında da yüklü değil yazıyor bu kartı okumuyor anlamınamı geliyo? yardımcı olursanız çok memnun olurum.Teşekkürler.

• Bende bir zamanlar qtek s200'de buna benzer bir sorun yaşamıştım. Büyük ihtimal wm 6.1 kullanıyorsun ve wm6.1'de sd kart belli bir süre kullanılmayınca güç tasarrfu için sd karta giden elektriği kesiyor ama tekrar kullanmak istersen geri çalıştıramıyor. Basit bir registry ayarıyla ben sorunu aşmıştım,

hklm-???- sd card - powersave gibi bir anahtardı sanırım. Tam olarak yerini hatırlamıyorum. Şu an s200 kullanmıyorum da. Auto power save gibi bir anahtar var sd kart başlığı altında o değeri 1 ise 0'a çevirmen gerek. Daha sonra cihaza Reset atıyorsun halloluyor. Ama p535'ciler daha iyisini bilir tabii.
  • Teşk. sorunu çözdüm sd card ı okumuyormuş telefoncuda bikaç sd card denedim en sonunda bitanesi uydurabldim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.