Bildirim
P800'e nasıl Tema Yükliycem ?
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
p800 ile ilgili geniş bir konu var forumda oraya bir göz at istersen -
bulamadım ıste hala arıyorum :( çok guzel temalar var elımde ama yukleyemıyorum . -
quote:
Orjinalden alıntı: ColdFireTR
bulamadım ıste hala arıyorum :( çok guzel temalar var elımde ama yukleyemıyorum .
Bu kadar zormu yaa tema yüklemek?? -
quote:
Orjinalden alıntı: crunch_xxx
quote:
Orjinalden alıntı: ColdFireTR
bulamadım ıste hala arıyorum :( çok guzel temalar var elımde ama yukleyemıyorum .
Bu kadar zormu yaa tema yüklemek??
Anlatırsan sevınırım bılıyorsan ve msn nın varsa
cvd_wolky@hotmail.com
Beklerım -
Haydaaa O kadar p800 cü var kimse cevap yazmamış yav. -
gercekten.
ya P800 sahıbı yok yada yardım etmek ıstemıyorlar.
ayıp beyler ayıp.... -
p800 ün tema desteği yok. ancak bazı programlar yardımıyla tema görüntüsünü sağlayabiliyorsun
http://forum.donanimhaber.com/m_852899/tm.htm bu linki takip et aradığın herşey burda -
asıl orada yok...tek tek baktım o 40 sayfayada.forumda arattım cıkmadı.tracker programı o bahsettıgın galıba onunda lınkını bulamadım.bulsamda nasıl tele yukleyecegımı bılmıyorum.Tam bır p800 acemısıyım anlıyacagın. -
bluetooth la bilgisayardan atacan işte bukadar kolay -
yok yaa harbıden sağlam bılgısı olan yok.bı program gerek denılııyo bı bluetooth denılıyo ne yapacagımı sasırdım. -
arkadasım p800 ün hazır teması yok tek bır yolu var oda telefonuna magic themes programını yuklemen gerekır + telefonunda fileman programıda olması gerekır -
arkadasım neyı soruyorsun konus artık ben geldım p800 doktoru -
slm p800 doktoru geldi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X