Hiç birini bızzıklamadım ama bence P800 çünkü fark ortada...
gd de 65000 renk tft lcd ekran dikkat çekiyor, p800 de çok ii bir cihaz karar veremedim
arada dev gibi fiyat farkı var,bunun yanında gd87 de zoom özelliği var ki çok güzel bişi ,p800 çok çok daha iyi ama cep taşıyamaz gibime geliyo çok büyük,7650 ikisindende daha iyi gibi duruyor bence.
Arkadaşlar bu bahsettiğiniz telefonlar tamamen farklı platformdalar.Şöyleki Panasonic gd87'nin içinde panasonic'in kendi yaptığı rom'a yüklenmiş programı waren p800 sybian 7.0'ı kullanmakta yani 3. parti programlar yükleyebiliyorsunuz.Bunun içinde doğru sorunun p800'mü 3650'mi olduğudur...Bencede p800 en güzel telefon şimdilik....
Aslında p800 mükemmel bir cihaz ama kategori olarak 7250 mi gd87 olsaydı daha iyi olurdu.p800ü gerçekten bilgisayar manyagı teknoloji hastası birisi alır ama gd87 biraz daha kibar gösteriş meraklısı alır.Zooma gelince benim mca25te de zoom var.
3650 derim. Yani bırak panasonic miş. Bunlar sonradan çıktı piyasaya yaw. Gel gel hadi gel nokia ya gel. Nokia dan şaşma kardeşim.Ayrıca p800 ü tavsiye etmem.Arkadaş kullanıyr sürekli kitlenip duruyo yaw.Aptal gibi.Ayrıca el yazısını tanıtmakta büyük zorluk çekersin..
P800 kullanicisi olarak, tabii ki P800.
omelette p800 nasıl iyi bit tel. mi ozaellikleri ne?????
P800 derim .....acik arayla
yok mu bana p800 satacak insan,bari benim 7650 ile takas yapsa ya da yokmu 7650 isteyen,bide zoom yokmu p 800 de
yaw arkadaşlar elmayla hatunu kıyaslamak nereden çıktı yaw nedemek p800mü cartmı diye yok bilmemnede zoom varmış????? bak bak bak sanki 180 lik zoom lens takıyor adam kameraya hepsinde kamera standart dandik kamera digital zoom eeee telefonu alırda üzerinde gelen cam yazılımına yeterdersen sen bilirsin hem bilgisayar kullanıp hemde böyle yaz mıyormusunuz deli oluyorum yaw kur 7650 yada p800 e camera fx yada benzeri 30 progdan birini cam.fx te sadece 10x zoom git 72ıvır zıvır al ondan sonra makina neçekerse muhtaçkal yada git adam gibi p800 al ne istersen kur onla çek foto rafı yada daha iyisi git 3310 al kalan parayada dlink falan bir digcam al hiç tartışılırmı yaw böyle şey????*
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme