gerçekten bu telefonu babamın patroınu verdi benim oldu ama çözemedim..mesela usbden pcye bağladım usb bişileri yükledim öyle kaldı sora napcam bilmiorum negative'in sitesinden dolu program indirdim onları nası tele aktarcam nası çalıştırcam hiç bilmiyorum..klavyesini çıkarıp sanal klavyeyle kullanmak istiyorum ama klavyesi nası çıkar bilmiyorum yok mu bunları bana tek tek sıkılmadan sevabına anlatak site yada insan!? çok aciz kaldım telefon benden akıllı çıktı :)
1.Telefonunu bilgisayara bağladıktan sonra yüklemek istediğin sis dosyasını tıkla..Daha sonra bilgisayar seni yönlendirir.. 2.Kapağı çıkartmak için telefonun altında tırnak yerleri var..Oralardan kurtarman yeterli.
kardeş bende bir 3310 var. İstersen takas yapalım. Kullanması gayet kolay. Söylemesi ayıp kendisi biraz salaktır. Pilini çıkarınca saati, tarihi falan unutur
yok okadar mal deilim :) 7650 z600 s65 falan kullandım da bu alet geldi babama verdim direk s65ii mp3 program olayı war die ama şuanda pcye öle salak salak bağlı duruo kitapçığı olsa okucam çözcem yok anasını satim walla yardım edene sabah namazında dua etcem artık napim..
birde birşey daha sormak istiyorum..umarım forum kullanıcıları da ilgilenirler..p800üme negative'in sitesindeki programlarını çoğunu kuramıorum disconnected falan dio eski sürüm olduunu anlatan bi yazı falan çıktı agileyi kurarken heralde kurulmayan tüm p800programları sürümümün eskiliğindendir.. ben yeni sürümü nası yüklerim illa ericson bayisine para mı vericem garantisi falan geçtiği için..yoksa netten mail attım eriksona onlar bana programı yollar usbden ben kurar mıyım yani p800ün yeni sürümünü ??? yani telefona yeni sürüm yüklenmesi için napabilirim??kendim yapabilio muyum yoksa illa parayla onlara mı vereceğim programları tam kullanabilmek için?? bir de telefona bilgisayarımdaki bi mp3ü nası atarım senkronize programında görmedim öle bişi sdc notelar falan senkronize oluo bi de sis uzantılı dosyalar kurulmaya çalışılıo..
ark. p800 symban ( Qiq) mi ne öle bişi bnm bildiğim sis. ler çalışmaz onda ... bu arada negative in sitesi hangisi ver ben sana prog.hakkında yardımcı olmaya çalışıyım
saol usta msn varsa çok daha rahat konuşuruz icq falan buarada...www.maxicep.com..ben p800e uygun aletlere baktım hep böle sis uzantıı programlar war hatta 2 sini kurdum telefona da dierleri baalantı koptu usbden yok işte telefonunun sürümünü yükseltmelisin falan diyor.. telefonumun sürümünü güncellemek için illa eriksona para verip telefonu mu wermek laazım p800ün sürümünü başka nası güncelleriz ya??
.sis zaten symbian program eki niye p800 de çalışmasın ki... sony p serisi için yazılmış olduktan sonra..