Şimdi Ara

p850 mi yoksa w900i mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iki telefon arasında kaldım samsungun p850 simi yoksa SE w900i mi hangisini önerirsiniz bide iki telefonunda en düşük fiyatları ne kadardır? cvp. şimdiden teşekkürler

• Alayına isyan ölümüne w900i :)
  • tabiki w900i..
  • p850 alınmaz bence
    w900 de çok büyük,kaba
    bence en iyisi w810 al! w900 den özellik olarak pek bi farkı yok!
  • mussa çok güzel yorumlamış olayı aynen katılıyorum.
  • yorumlarınız için saolun valla ama w900 ile p850 arasında da yaklaşık 200 YTL fark var yani ama yinede ben de w900 gibi düşünüyorum
  • W900i

W900i'nin video kayıt kalitesi (30 FPS),fotoğraf kalitesi ve ses kalitesi daha iyi
    Ayrıca Goforce 4800 grafik çipine de sahip.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k790 mı w810 mu??
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vay be o grafik çipini bilmiyordum sölediğin iyi oldu saolasın
  • Yaa sonyericsson kullanıp sevmeme rağmen p850 daha kibar geliyo.. w900 çok hayvanımsı bi telefon bilmiyorumki
  • quote:

vay be o grafik çipini bilmiyordum sölediğin iyi oldu saolasın

W900i'nin 30 FPS video kaydetmesini ve oyun performansının yüksek olmasını sağlayan Nvidia'nın ürettiği Goforce 4800 grafik çipidir.
    Telefonun bence de tek dezavantajı boyutu,özellikle telefon açılınca büyük oluyor.
  • ewt yaa tek sorun o zaten boyutu büyük telefon dört dörtlük neredeyse ama p850 nin ağır bastığı 2 nokta var onlarda birincisi çektiği resim ve telin görüntüsü hoş w900 kadar büyük değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atorce -- 8 Temmuz 2006; 10:56:05 >
  • p850 alıpta memnun kalanını görmedim çevremde ve forumlarda ama w900i kaliteli ve güzel bir telefon,seside çok çok üstün p850'den
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.