Şimdi Ara

P855-34N Oyun oynarken Film izlerken kasma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler , Oyun oynuyorum Laptop'da oyuna dokunmayınca bir süre sonra oyun kasıyor mouse'u oynatınca geçiyor . Dokunmazsam oyun kapanyor. bunun aynısı videolardada oluyor. Yardım Edermisiniz
    i7 16GB Ram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan Tanburoğlu -- 2 Eylül 2013; 18:54:24 >

• Merhaba,

Sorun hakkında değil de bilgisayarın hakkında bilgi vermek için yazıyorum. Eğer Hepsiburada'dan kampanya ile aldı isen ve ram'i kendin yükseltmedi isen muhtemelen sen de benim gibi kandırıldın. Çünkü P855-34N bilgisayar kampanyada 16GB'lık yazarken gönderdikleri üründe 8GB ram var. Bios dan ve bilgisayar özelliklerinden görebilirsin. Bilgine...
  •  P855-34N Oyun oynarken Film izlerken kasma

Hocam sıkıntı yok , öyle birşey yapamazlar ve yapmazlar , yıllardır oradan alışveriş yaparım neredeyse market alışverişini bile ordan yaparım , İlgine teşekkürler
  • Volkan bey,

Ürünü HB'den mi aldınız? Ben de 14.09.2013 tarihinde aldım. Ve benim ürünüm faturada 16GB geçiyor (sitede tanıtımları da o şekilde idi zaten) ancak bana gelen ürünün hem kutusunda hem de Bios ekranında 8GB olduğu görünüyor. Ben de iade edeceğim diye devam edip sistemi kurmadım. Yani windowsdan bakmadım. Sizin alış süreciniz nasıl oldu? Kodunuz P855-34N PSPKFE-07P031TE midir? Lütfen detaylı bilgi verir misiniz? Bir yanlışlık varsa biz de düzeltelim. %50 indirim kampanyası ile 2.299 TL ye almıştım. Bir de madem kullanmaya başladınız genel fikrinizi paylaşır mısınız? Teşekkürler...
  • mc5088 M kullanıcısına yanıt
    24.07.2013 Tarihinde teslim aldığım ürün HepsiBurada.com faturalı olup , ürün şuanda sitede 8GB olarak model düşürülmüştür. Yani sizin durumunuzda yanlışlık olmuş ve yeni sezon ürünlerinden göndermişler , geri iade hakkınız mutlaka vardır , iletişime geçin en iyisi , HepsiBurada.Com anlayış gösterir daima .
  • Volkan Tanburoğlu kullanıcısına yanıt
    Keşke tam modelinizi ve ürün hakkındaki görüşlerinizi de yazsaydınız. Memnun değilseniz (bilgisayarın kastığı durumlardan bahsetmiştiniz) iade etmişken başka bir marka/model alırdım. Ayrıca Hepsiburada anlayış göstermesine gerek yok çünkü hata yaptıkları bariz ortada. (faturada 16GB elimizdeki 8GB) Hepsiburadanın anlayıştan çok ahlaklı davranıp benden önce sattıklarına da ulaşıp onları da bilgilendirmesi lazım. Çünkü bilgisayarı alıp özelliğini kontrol etmeden kullanan onlarca insan olabilir. Sırf HB'yi güvenli bir alışveriş sitesi olarak gördükleri için(ki güvenli). Ve HB ye bu konuda atmış olduğum mesajların hiçbirine bu şekilde bir açıklama gelmedi... Sizden ricam ürün hakkındaki deneyimlerinizi bizimle paylaşmanız olacaktır. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc5088

Keşke tam modelinizi ve ürün hakkındaki görüşlerinizi de yazsaydınız. Memnun değilseniz (bilgisayarın kastığı durumlardan bahsetmiştiniz) iade etmişken başka bir marka/model alırdım. Ayrıca Hepsiburada anlayış göstermesine gerek yok çünkü hata yaptıkları bariz ortada. (faturada 16GB elimizdeki 8GB) Hepsiburadanın anlayıştan çok ahlaklı davranıp benden önce sattıklarına da ulaşıp onları da bilgilendirmesi lazım. Çünkü bilgisayarı alıp özelliğini kontrol etmeden kullanan onlarca insan olabilir. Sırf HB'yi güvenli bir alışveriş sitesi olarak gördükleri için(ki güvenli). Ve HB ye bu konuda atmış olduğum mesajların hiçbirine bu şekilde bir açıklama gelmedi... Sizden ricam ürün hakkındaki deneyimlerinizi bizimle paylaşmanız olacaktır. Teşekkürler.

Ürünün tam modeli : P855-34N PSPKFE-07P031TE , 16GB 1600mhz , 2GB GT640M paylaşımsız , i7 processor , 750GB Hitachi HDD umarım yardımcı olur.

Hocam üründeki sorun donanımsal değildi , sistemseldi , kurulu driverler ile alakalıydı format atıp temiz bir kurulum yaptım sorun kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan Tanburoğlu -- 22 Eylül 2013; 11:05:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    2 yıl önce açıldı
    Oyun oynarken hdd kapanma problemi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkan Tanburoğlu

quote:

Orijinalden alıntı: mc5088

Ürünün tam modeli : P855-34N PSPKFE-07P031TE , 16GB 1600mhz , 2GB GT640M paylaşımsız , i7 processor , 750GB Hitachi HDD umarım yardımcı olur.

Hocam üründeki sorun donanımsal değildi , sistemseldi , kurulu driverler ile alakalıydı format atıp temiz bir kurulum yaptım sorun kalmadı

Bizim model de P855-34N PSPKFE-07P031TE. Aynı model numarasına sahip iki bilgisayar farklı donanım nasıl oluyor anlamış değilim doğrusu. Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.

• Satıcı sözleşmesini okuduysanız , ürün sepetinizde dahi olsa HB ürün üzerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir , ancak ürün değişim süreci ve sizin sipariş vermeniz aynı anda gerçekleştiği için öyle bir karışıklık olmuş. Hepsiburada.Com'a uygun ve nizami bir dille mesaj atın %100 olumlu yanıt alacaksınız , Telefon aldığımızda ara sıra takılma olduğunu söylediğimizde geri göndermemiz konusunda ısrar ettiler ve cihazı değiştirdiler. Bu yüzden hepsiburada.comu yıllardır kullanırım. memnun bir müşteriyim açıkcası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.