Şimdi Ara

P8z77v Deluxe Xp Kurulamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşalar yeni alınan br kart kart üzerinde Win 7 sorunsuz şekilde çalışıyor Geçen gün Xp kurmaya kalktığımda Mavi ekran aldım

Öncelikle şöyle başlıyayım Diskim 1.5 tb lık Seagete daha önceki anakrtımda bu tip sorunla karsılaşmadım.

Şuan da disk Ahci modda çalışıyor ide moda almama rağmen soru nyanen devam ediyor bir başka disk daha taktım yine aynı

Anakart üzeinde bulunna bütün sata soketlerini denedim soru naynı şekilde devam etmekte marvel sata soketler sata 3.0 değilde 6.0 desteği vermekte oldugundan sadece o seketten diski göremedim diğer btütün soketlerde denedim ama sonuc hala aynı
    Ahci moddan ide moda aldım ide moddan ahciye aldım bir başka disk denedim o diskte seage idi onuda belirteyim

Xp orjınal cd denedim kopya cd denedim ama yıne aynı cd yi boot edıyor kopyalanıyor tam f8 yani disk menusune geçilen kısma geldği zaman mavi ekranı veriyor hata kodu 0X000007b inceledğimde diskle alakalı soru nvar diyor virüs girmiştir felan diyor alakası yok disklerin 2 side sağlam herhangi bir problem yok

Bios sürümüm 1709

Elinde bu anakart olupta bu bios sürümü ile diskine xp kurabilen varmı acaba veya sorun hakkında mantıklı cevap verebilecek olan varmı xp kurmasına da gerek yok sadece f8 basılan veya disk menuyu gormesı yeterli şimdiden cevaplarınız için teşekürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.