Şimdi Ara

p90 a basladim ve 1 hafta da sıkıldım,Yardim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba forumdaki p90x konularini okuyunca bir hevesle dumbell ve su kapi barfiksinden aldim.Ve biraz daha baktiktan sonra benim kiloma ve sporla olan ilgimin p90x uyumlu olmadigindan p90 x in düsük versiyonu olan p90 a basladim.(boy:176 kilo:91).6 7 gün cok azimli bir sekilde devam ettim ama sonra bir anda esneme haraketlerini es gecmeye basladim ondan sonrada sadece dumbell haraketlerini yaparken buldum kendimi.Suan dumbell haraketlerini devam ettirmeyi düsünüyorum belkide karin kasi olan egserzileride yaparim.Ayrica suan diyetisyen esliginde diyet yapmaktayim yaklasik 1 ayda 6 kilo verdim saglikli sekilde.Benim burda sormak istedigim bu isi daha eglenceli bir hale getirmek icin ne yapabilirim cünkü hergün ayni haraketleri yapmak gercekten cok sıkıcı.Yada bu kiloyla p90x i yapabilecegimi düsünmüyorum ama onda baya degisik programlar oldugundan onu denemek istiyorum yalniz tek bir sorun var oda su aldigim kapi ya asilan barfiksinin kapiya uymamasi yüzünden barfiks yapabilecegim birsey yok.Bu yüzden Ne yapmaliyim ugrassam p90xi yapabilirmiyim ve 1 2 aya biliyorum baya zayiflicam diyetle , spora da baslasam hemen sıkılırım büyük ihtimalle.(Sporu gercekten hic sevmiyorum)

• Benim de boy 175, kilo 87. Geçen sene 75 kiloydum, hedefim 70 kilo. P90x'e henüz düzenli olarak başlamasam da yarın Plyrometrics X egzersizlerini yapacağım, bir gün sonra da Yoga X yapmayı düşünüyorum. Onun dışında sabahları koşuyorum, akşam basketbol oynuyorum. Benim tek sorunum durmadan yemem; bugün başladım boğazı kısmaya ama olmuyor canım durmadan yiyecek bir şeyler istiyor. Benim fikrimi sorarsan yediklerine biraz dikkat et ve hareketleri sevmesen de yapmaya çalış, faydasını görürsün
  • Yediklerde bir sorun yok cünkü 1 aydir diyet yapiyorum ve hic zorlanmiyorum diyeti yaparken.Ve bende hep basta bir azim oluyor sonra bir anda o azimi kaybediyorum galiba yine baslamam icin biraz daha zayiflamam lazim direk p90x den baslamak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: birinci6161

Yediklerde bir sorun yok cünkü 1 aydir diyet yapiyorum ve hic zorlanmiyorum diyeti yaparken.Ve bende hep basta bir azim oluyor sonra bir anda o azimi kaybediyorum galiba yine baslamam icin biraz daha zayiflamam lazim direk p90x den baslamak istiyorum

bende baktım biraz o videolara ama sanırım bi spor geçmişin olması gerek herkesin yapabileceği bir tempoda gitmiyor çünkü. P 90la başlaman daha iyi. Birde grup dersleri olan bir spor salonuna yazılırsan daha iyi olur.bende çabuk sıkılan biriyim. Ağırlık programı falan yazıldı ama uygulamıyorum onun yerine grupça yapılan bisiklet yoga vs gibi derslere giriyorum daha eğlenceli oluyor ve sıkılmıyorsunda tavsiye ederim çünkü gerçekten ağırlık yapmak sıkıcı birşey istemeyerek yaparsan bi süre sonra bırakacaksın zaten. Grup dersleri iyidir. Veya açık havada bisiklet sürmek yürümek daha iyi bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.