Şimdi Ara

P90 X KULLANANLAR BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EVET ARKADAŞLAR BEN P90X E BAŞLADIM İLK GÜNÜM FAZLA YORULMADIM (desem yalan olur) BOYUM 176 KİLOM 88 VE EN MERAK ETTİKLERİM 1- GERÇEKTEN İŞE YARIYORMU ? 2- ŞINAV VE BARFİKS YAPMASAK BİŞEY OLURMU ? 3- BESLENME ? 4- GÜNDE SADECE 1 DEFA MI YAPILIYOR ? S CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM .......

• Kardesim keske almasaydin. Oncelikle bu programi yapmak icin biraz vucudun olmali. Bu program cok zor hemde baya zor. Diger cd lerde goriceksin ve bikicaksin. Adam 10 tane barfiks cekin diyo ben 2 taneyi zor cekiyorum. Ben pismanim sahsen. Bu cd tamamen vucudu olanlara evde yapmalari icin tasarlanmis. Şinav ve barfiks cekmesem olurmu demissin ama isin ozu o zten:) direncini kirmak istemem insallah basarirsin sen vazgecme:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugur_5392 U kullanıcısına yanıt
    ama dostum değişen insanları görmüşsündür o göbekle peki bu nasıl oluyor ve sen yemene dikkat ediyormusun ayrıca ben para vermedim videoları programı ve beslenme programını indirdim classic le basladim zaten seni hareketlendirecek herşey senin yararına olur :) Bide ben barfiks yerine hani yukardan yay çekiyorya bende yayla yapıyorum ve şınavdada bunu yapıyorum çok faydası oluyor kolların omuzların göğüsün yanmaya başlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERTYILDIRIM7 -- 23 Temmuz 2015; 9:35:24 >
  • O fotograflarin gercekligi tartisilir:)para vermediysen bi dene bakalim.barfiks yerine yaprigun yontemide kullanabilirsin. Yanma olmasi iyi birsey:)

• 1-)Gerçekten işe yarıyor kardeşim ben iki ay yaptım üniversite derslerin ağırlığı nedeniyle bırakmak zorunda kaldım iki ay süre içerisinde beslenmeme çok dikkat etmedim ama işe yaradı packler belli oluyordu
    2]şınav ve barfix olmazsa olmaz zaten kardeşim ben ilk başladığımda yirmi sınav çekiyordum 2 ay sonra 57 tane yaptım
    3]Beslenme zaten biliyorsundur dostum beslenme bu işin temeli olmazsa olmaz beslenmene dikkat etmelisin
    4]Günde sadece bir defa yap senin için iyi olur yolun başındasın acele etmeye gerek yok :) sakatlarsin kendini o yüzden bi kere iyidir iyi :)

1:76 boy 88 kilosun yağ oranın çok fazla o yüzden p90x den önce insanity workout yap ağır bi cardio programıdır ama onu 2 ay içinde yapsan tahminim 75 kiloya inersin o yüzden insanity ile bi taban yap sonra p90x e geç ben öyle yaptım pek zorlanmamıştım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.