Şimdi Ara

P990i Hakkında Sorunlarim var Yardim.! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardesim oncelikle hayirli olsun. sorununu cozecez hic merak etme. telefonu tanimamasina yol acan ihtimallerle baslayalim.
    1) c tusuna basili tut dediginde klavyedeki degil tustakimindaki c tusuna basmalisin
    2) bilgisayarda kullandigin isletim windows7 ise (ozelliklede 64bitlik) bildiim kadariyla henuz sonyericsson pc suite driverleri stabil degil. xpde denemelisin
    3)cihazin prototype olabilir. eger imei numaran 35ile baslamaiosa buyuk ihtimalle ogledir.

en kisa yoldan telefonu ve hafiza kartini formatlayarak ve update islemini xp 1 bilgisayarda yaparak halledebilirsin. ben bu konuyu surekli takip edecem. hadi kolay gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: symbuzzer

kardesim oncelikle hayirli olsun. sorununu cozecez hic merak etme. telefonu tanimamasina yol acan ihtimallerle baslayalim.
    1) c tusuna basili tut dediginde klavyedeki degil tustakimindaki c tusuna basmalisin
    2) bilgisayarda kullandigin isletim windows7 ise (ozelliklede 64bitlik) bildiim kadariyla henuz sonyericsson pc suite driverleri stabil degil. xpde denemelisin
    3)cihazin prototype olabilir. eger imei numaran 35ile baslamaiosa buyuk ihtimalle ogledir.

en kisa yoldan telefonu ve hafiza kartini formatlayarak ve update islemini xp 1 bilgisayarda yaparak halledebilirsin. ben bu konuyu surekli takip edecem. hadi kolay gelsin...

1)cihazin tus takımındaki C ye basıyorum hocam hani o assagi inip yukari cıkan tus kapagindakine basiyorum.
    2)orjinal xp bilgisayarimdaki.
    3)cihazim genpa garantili 35 ile baslıyor hocam.

telefonu bu işlermleri yapmadan önce formatladim hocam garanti olsun diye ama nedense olmuyor cok sıkkın canım suan neden olmuyor anlamadim.yukari * assagi assagi * assagi * yaparak format attim cihaza orda direk ingilizce vardi baska secenek yoktu keske atmasaydım offf :/ napicam simdi hiç bilmiyorum köseye sıkıstım nasıl halletceksem

• ok kardes sakin ol. o zaman 2.asamaya gecelim: baglanti
    1) telefondan usb ayarlarinda pc suite modunun secili oldugundan emin ol.
    2) daha sonra telefonu bilgisyara bagla ve bilgisayarin telefonu gorup gormedigini anlamak icin pc suite programinin icerisindeki dosya yoneticisini ac. bak bakalim bilgisayar telefonu goruyormu.

eger goruyorsa update service programini kaldir ve yeniden kur

eger gormuyorsa sorun ya kabloda yada driverlerde
    * sorunun kabloda olup olmadigini anlamak icin ayarlardan usbyi depolama die sec ve tekrar bilgisayar bagla. eger telefonun hafiza kartini herhangibir usb bellek gibi bilgisayardan gorebilirsen kablo tamamdir we sorun driverlardadir. bu durumda pc suite programini kaldirip yeniden kurmani oneririm. eger bunuda denediysen ve hala olmadiysa baska bir bilgisayari denemelisin.
  • quote:

ok kardes sakin ol. o zaman 2.asamaya gecelim: baglanti
    1) telefondan usb ayarlarinda pc suite modunun secili oldugundan emin ol.
    2) daha sonra telefonu bilgisyara bagla ve bilgisayarin telefonu gorup gormedigini anlamak icin pc suite programinin icerisindeki dosya yoneticisini ac. bak bakalim bilgisayar telefonu goruyormu.

eger goruyorsa update service programini kaldir ve yeniden kur

eger gormuyorsa sorun ya kabloda yada driverlerde
    * sorunun kabloda olup olmadigini anlamak icin ayarlardan usbyi depolama die sec ve tekrar bilgisayar bagla. eger telefonun hafiza kartini herhangibir usb bellek gibi bilgisayardan gorebilirsen kablo tamamdir we sorun driverlardadir. bu durumda pc suite programini kaldirip yeniden kurmani oneririm. eger bunuda denediysen ve hala olmadiysa baska bir bilgisayari denemelisin.

1)Hocam telefonumda connecting den usb girdigim phone mode ve file transfer var . benimki phone mode ' de digerini mi secicem ?
    2)evet dosya yöneticisi sectim hocam görüyor cihaz girdim Memory stick ve Phone memory var yani görüyor cihazi

programi 10 kere kurup kaldirmisimdir eski versiyon yükledim yine olmadi hocam

icerdeki pc ' ye gidicem artik oda külüstürün önce gideni pc suite kaldirir mi hiç bilmiyorum artik bakıcaz denicez care yok baska

• Ama iceri gitmeden önce hocam su usb phone mod mu yoksa file transfer'e mi alicam ?
  • guncelleme yaparken phone mod olmali. sim karti hafiza kartini cikarmayi unutma. bataryada dolu olsun. guncelleme sirasinda kablo baglantisini koparmamaya calis. hadi bakalim olcakmi
  • kabloda sorun yok anladiim kadariyla pc suite dede sorun yok. ozaman 2 ihtimal kaldi:
    1) kapaktaki c tusun calismiyor.(telefon acikken kontrol et calisiomu die.
    2) yanlis biseyler yapiyor olmalisin.

sorunu tek 1bolgeye sikistirmis olduk boylece simdi bana hatanin tam olarak nerede olustugunu soyleyebilirmisin?
  • quote:

guncelleme yaparken phone mod olmali. sim karti hafiza kartini cikarmayi unutma. bataryada dolu olsun. guncelleme sirasinda kablo baglantisini koparmamaya calis. hadi bakalim olcakmi

Çok sagol hocam kurbanini olam ben senin ne istiyon benden söle kurbanin olam senin ben o ellerine kurban olam.
    cihazi sim kart ve hafiza karti cıkar dedin hadi iceri gitmeden 1 kere daha deneyim dedim oldu ve bitti simdi cihazima taktım sim kartimi acılıyor kutucuk ilerliyor türkce dilide sectim ohhhhh misssss tam 10 saattir bunla ugrasiyom ellerine kurban olam
  • estafrallah kardesim gozun aydin. iyi gunlerde kullan telefonunu:)
  • quote:

estafrallah kardesim gozun aydin. iyi gunlerde kullan telefonunu:)

Cok sagol tekrardan hocam

yine bi problem olursa size danısabilir miyim :)
  • mesela hocam bu arama ayarlari , ekran ayarlarina felan nerden giriyoruz bu telefonun ?
  • elimden geldiince yardimci olurum tabiki:) hepsi kontrol panelinde war, zamanla hepsini kesfedersin.
  • quote:

elimden geldiince yardimci olurum tabiki:) hepsi kontrol panelinde war, zamanla hepsini kesfedersin.

Tesekkur ederim hocam :) aynen artik zamanla bulucagim o kontrol panelinide

bu arada cihazda 2GB kart var kasıyor acaba bundan midir
  • kardesim algoritma mantigini kullanacaksin. yani simdi kartla agir calistigini dusunuosan 1de karti cikarip oyle deneyeceksin. aradaki fark senin cewabin olcak:)

bende 2gblik kart kullaniorum. 1.2gbsi dolu. telefon hafizasindan sadece 5mb kullaniom. 56mb bos. telefon acildiginda fazladan 1tek smartbacklight programi calisio, ortalama ram miktari 14-15mb. we telefon cok hizli.
  • quote:

kardesim algoritma mantigini kullanacaksin. yani simdi kartla agir calistigini dusunuosan 1de karti cikarip oyle deneyeceksin. aradaki fark senin cewabin olcak:)

bende 2gblik kart kullaniorum. 1.2gbsi dolu. telefon hafizasindan sadece 5mb kullaniom. 56mb bos. telefon acildiginda fazladan 1tek smartbacklight programi calisio, ortalama ram miktari 14-15mb. we telefon cok hizli.

Dogru diyorsunuz hocam :)

benimde hafiza karti bombos suan ondan bi an tedirgin oldum :)

bu arada o ayarlari buldum

cok yarimci oldugunuz sagolun hocam

• 1si diil kardesim, ii gunlerde kullan.
  • Mesajlarin saklama yerini nasil hafiza karti olarak göstericegim.Suan mesaj hafizasi dolu mesaj alimi kapali diyor
  • bunu yapamazsin. bence bahsedilen hafiza sim hafizasidir. kac mesaj warki toplamda?
  • quote:

bunu yapamazsin. bence bahsedilen hafiza sim hafizasidir. kac mesaj warki toplamda?

katiliyorum. cünkü mesajlar cok cok az yer tutuyor telefon hafızasinda. mılyonlarca mesaj lazim C yi doldurmak icin..
  • Hocam 17 tane sim mesaji vardi 1 tanede normal msaj hepsini sildim simdi 8 tane mesaj gelmiş sabahtan yine full mesaj alamaz diyor neden böle bu anlamadim bi ayar felan mi gerekli offff
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.