Şimdi Ara

P990i Hakkında Sorunlarim var Yardim.! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: symbuzzer

gorewlinin birini kolundan tut cek 1 kenera goster ona durumu. ne yapip ne yapamayacaini sor. gerekirse baska hat al bence madem o kadar deerli. ben ole yapardim sahsen;)

hocam simdi arkadas uyandı 17 tane mesaj atti mesajlar gelirken problem yok hepsi geldi ama ekranda 4 5 kere full hafiza mesaj alinamaz simgesi göründü gitti ama simdi o simge daima duruyor kösede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 3 Şubat 2010; 12:51:34 >
  • o zaman tek care simi aldiin yere gidip gostermek. umarim orada halledebilirler, yoksa simi yenilemen gerekebilir.
  • quote:

o zaman tek care simi aldiin yere gidip gostermek. umarim orada halledebilirler, yoksa simi yenilemen gerekebilir.

öle yapicaz artik ah ahhhh
  • niye hersey benim basıma gelir offf
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

niye hersey benim basıma gelir offf

bu arada bu olay son sürümde oldu eski sürümde problem yoktu ama ingilizceydi
  • bnde de son surum war, ama bole 1 problem hic olmadi. internettede hic rastlamadim bole 1seye
  • quote:

bnde de son surum war, ama bole 1 problem hic olmadi. internettede hic rastlamadim bole 1seye

o zaman sim karti degiştircez yapcak baska bişi yok
  • Hocam pek başınızı ağrıtmış belli ALLAH sabır versin ... Bende düşünüyorum inş. pmde bahsettiğim gibi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan6894

Hocam pek başınızı ağrıtmış belli ALLAH sabır versin ... Bende düşünüyorum inş. pmde bahsettiğim gibi :D

Hemde cok kardesim hiç sorma ya aldigima alcagima pisman oldum keske nokia yada daha adam gibi w880i felan alsaydım
  • kardes belki firmware den kaynaklaniodur. bana ana menu/sistem bilgisindeki cda bilgilerini yollarmisin 1 kontrol edelim.
  • quote:

kardes belki firmware den kaynaklaniodur. bana ana menu/sistem bilgisindeki cda bilgilerini yollarmisin 1 kontrol edelim.

Hocam simdi cihaza format attim cda: cda162007/1 r6e28

suan engilizce cihaz problem cıkmazsa eger böle sorun böle kullanıcam baktim problem cıktı hocam ben firmware yüklerim size sonra son sürümdeki cda yi yazarim
  • zaten cihazin son surum, world generic 1 hemde. nasi olur bole 1sey anlamiom
  • quote:

zaten cihazin son surum, world generic 1 hemde. nasi olur bole 1sey anlamiom

bende anlamıyorum hocam bana inat midir nedir cok cektirdi bu cihaz

world generic 1 ne demek hocam
  • sony telefonlari ulkelere hatta sebekelere gore optimize eder. mesela turkiye icin yanilmiosam kod 37idi. world generic 1 ve 2 ise genel nitelikte firmware versiyonlaridir. sonyericsson bunlari 1 ve 2 parti olarak uretir. benimki 2.parti p990ilerden oldugunden bende world generic 2 war. ama ufak 1 hack islemiye bunlari degistirmekte mumkun.
  • quote:

sony telefonlari ulkelere hatta sebekelere gore optimize eder. mesela turkiye icin yanilmiosam kod 37idi. world generic 1 ve 2 ise genel nitelikte firmware versiyonlaridir. sonyericsson bunlari 1 ve 2 parti olarak uretir. benimki 2.parti p990ilerden oldugunden bende world generic 2 war. ama ufak 1 hack islemiye bunlari degistirmekte mumkun.

anladım hocam bakalım birazda böle kullanalim nasil olucak problem cıkarticakmi
  • hocam bu arada cihaz format attim inglizceya . hafiza kartini cıkarttip attim bi yere kullanmıyorum diye . suan mesaj bölümü 26 bi ses soluk cıkmadi insallah cıkmazda
  • aksilik oldumu hep formatlamak lazim;)
  • quote:

aksilik oldumu hep formatlamak lazim;)

insallah sorun cıkmazda rahat rahat kullanırım bende
  • Sorunlu sim kartnı eski nokia teline takıp bi gözden geçir, bazen nokia cihazlarda alınıp sim kartına kaydedilen mesajlar başka cihazlarda gözükmeyebiliyor ve hafıza dolu gözüküyor (mesaj formatları farklı olabiliyor).
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.