evet hocam var 19 / 62 sadece c de 8 mb dolu gerisi bombos
hatta onlarida sildim hocam 53 mb bos yer var suan
quote:
Orijinalden alıntı: X-Slim
hatta onlarida sildim hocam 53 mb bos yer var suan
cok ilginc yaa bekleyelim bakalim baska ne dicekler.
8 mesajla doluyorya ne kadar sorunlu bi cihazdir aldıgımdan beri ugrastirdi durdu
bekleyelim aynen baska yapcak bişi yok :/
yine 8 mesajda doldu cıldırcam
şimdide 5 tane mesajla doldu git gide azaliyor
algoritma mantigi kullanalim o zaman:) telefondaki we simdeki butun mesajlari sil. daha sonra farkli 1 sim karti tak. eger ayni hatayi ondada gosterirse sorun telefonda demektir. eger gostermezse sorum simdedir. bunu deneyip sonucu eklersen cozebiliriz;)
quote:
Orijinalden alıntı: symbuzzer
algoritma mantigi kullanalim o zaman:) telefondaki we simdeki butun mesajlari sil. daha sonra farkli 1 sim karti tak. eger ayni hatayi ondada gosterirse sorun telefonda demektir. eger gostermezse sorum simdedir. bunu deneyip sonucu eklersen cozebiliriz;)
hocam baska hat taktım ona mesaj yolladim durdurm 25 mesaj aldi hala tık yok cihazda :/ diger hatta niye öle :S
25 simde varmiş 33 tanede normal aldim hala tık yok öbür hatti kullanmam lazım o bana lazım asıl offff
o zaman sim kartini yenilettircen
sorunu bulduk;) simdi sim kartinin ozelliklerini yazarsan yardimci olabilirim. hangi sebekenin, kac yilinda aldin, uzerinde 64kb filan yaziomu, telefon numaranin ilk 4 rakami, kac rehber girisi alio, kac mesaj alio... hakkinda bildiin herseyi yaz bakalim ne sonuc cikacak
2009 yılında alındı hocam,üzerinde 64 kb yazmiyor aveadan vodafoneye tasidim,0554,250 rehber girisi var,kac mesaj aldıgını bilmiyorum tam genellıkle telefonun kutusunu kullanıyorum, vede bu telefondada öle mesaj geldiginde sim e degil de telefon hafizasına geliyor ama 5 mesajdan sonra doluyor
eski 1 sim olsaydii yenilemen gerektiini soeleyecektim. fakat simde yeniymis. daa once hic bole 1 olayla karsilasmadim. son 1 planim daa war. sim karti baska telefonda dene we ayni sorun yasaniomu die 1bak. eger yasaniosa direk sim karti aldiin yere gidip yenisini isteyebilirsin. yasanmiosa sonucu ekle yine dusunelim.
quote:
eski 1 sim olsaydii yenilemen gerektiini soeleyecektim. fakat simde yeniymis. daa once hic bole 1 olayla karsilasmadim. son 1 planim daa war. sim karti baska telefonda dene we ayni sorun yasaniomu die 1bak. eger yasaniosa direk sim karti aldiin yere gidip yenisini isteyebilirsin. yasanmiosa sonucu ekle yine dusunelim.
p990i gelene kadar 3220 kullandım hocam onda yasanmiyordu bu sorun
peki telefona program filan yukledinmi hic? aslinda bole 1 durum benim basima gelse hic dusunmeden teli formatlardim. ama benim bos waktim bol:) onerebileceim tek sey kaldi simi aldiiniz yere gitmeniz.
quote:
peki telefona program filan yukledinmi hic? aslinda bole 1 durum benim basima gelse hic dusunmeden teli formatlardim. ama benim bos waktim bol:) onerebileceim tek sey kaldi simi aldiiniz yere gitmeniz.
yok hocam yükledim hiç bişi :/ nasil format aticam cihaza ?
yukari * assagi asagi * asagi * la atman lazim. ama telefonunun dilide ingilizce olcak. sonradan tekrar versiyonuna gore turkce yuklemen gerekecek. sonucta hic 1seydee deismeebilir. o yuzden once karti aldiin yerle konusmani oneririm.
quote:
yukari * assagi asagi * asagi * la atman lazim. ama telefonunun dilide ingilizce olcak. sonradan tekrar versiyonuna gore turkce yuklemen gerekecek. sonucta hic 1seydee deismeebilir. o yuzden once karti aldiin yerle konusmani oneririm.
aynen hocam bide gecen onun için o kadar saat ugrastim dil aticam diye riske girmek istemem arkadasa mesaj at dedim suan 33 tane mesaj var telefonun hafizinda 15 tane kadarda sen at bi dedim uyanınca atsin tekrar bi denicem dolcak mi dolmucak mi diye oda olmazsa artik hattti aldıgım yere gidecegim adamlara yeni hat istiyorum bunun mesaj hafizasi hatali mi diyim
gorewlinin birini kolundan tut cek 1 kenera goster ona durumu. ne yapip ne yapamayacaini sor. gerekirse baska hat al bence madem o kadar deerli. ben ole yapardim sahsen;)