Şimdi Ara

P990i Hakkında Sorunlarim var Yardim.!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesajlarin saklama yerini nasil hafiza karti olarak göstericegim.Suan mesaj hafizasi dolu mesaj alimi kapali diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 3 Şubat 2010; 0:05:37 >

• Heralde indirdiğiniz dosyayı direkt calıştırdınız chorme üzerinden.... veri kaybı olmuş sanırsam tekrar indirip yükleme dosyasından çalıştırmanızı öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.T.A.L.K.E.R

Heralde indirdiğiniz dosyayı direkt calıştırdınız chorme üzerinden.... veri kaybı olmuş sanırsam tekrar indirip yükleme dosyasından çalıştırmanızı öneririm

tesekkur ederim hocam simdi ie den indirip caliştircam dönicem tekrardan
  • yine ayni hata
  • hiç mi bilen kimse yok acil lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

hiç mi bilen kimse yok acil lazım

eski versiyonu yükledim cd sini
  • ürün tanimlanamadi diyor ne kadar lanet bişeeydir su sony ericson....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aldıgıma alcagima pisman ettirdi beni ... sonylerden sogudum...
  • o kadar bakılmıs ama hiç yardimci yok
  • Dostum bendeki update suite'i upload ettim bir de bunu indir dene bakalım güncelleme olayını?

http://rapid share.com/files/344361003/Update_Service_Setup-2.9.1.10.exe.html

Rapidden indiremezsen diye alternatif:

http://www.4shared.com/file/213062222/fda4787e/Update_Service_Setup-29110.html

Ayrıca chrome değil de mümkünse başka bir browser'dan indirirseniz dosyayı daha iyi olacak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sah!n -- 1 Şubat 2010; 17:24:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sah!n

Dostum bendeki update suite'i upload ettim bir de bunu indir dene bakalım güncelleme olayını?

http://rapid share.com/files/344361003/Update_Service_Setup-2.9.1.10.exe.html

Rapidden indiremezsen diye alternatif:

http://www.4shared.com/file/213062222/fda4787e/Update_Service_Setup-29110.html

Ayrıca chrome değil de mümkünse başka bir browser'dan indirirseniz dosyayı daha iyi olacak gibi.

Ellerine saglık hocam hemen indirip deniyorum cok sagolasin :)

• yükledim suan kurdum actim simdi bişi daha indiriyor %85 hocam insallah olur bu
  • quote:

yükledim suan kurdum actim simdi bişi daha indiriyor %85 hocam insallah olur bu

Programı güncelliyordur yada telefona atacağı yazılımı indiriyordur
    Büyük ihtimal olması gerek.
  • quote:

quote:

yükledim suan kurdum actim simdi bişi daha indiriyor %85 hocam insallah olur bu

Programı güncelliyordur yada telefona atacağı yazılımı indiriyordur
    Büyük ihtimal olması gerek.

suan uptade service uygulamasina hosgeldiniz diyor hocam güncellemeler denetliyor diyor cok heycanlandım

• Yine urun tanımlanamadi
  • quote:

Yine urun tanımlanamadi

Update yaparken telefonun bataryasını çıkarıp takarak c tuşuna basılı bir şekilde bağlıyorsunuz dmi bilgisayara?
  • quote:

quote:

Yine urun tanımlanamadi

Update yaparken telefonun bataryasını çıkarıp takarak c tuşuna basılı bir şekilde bağlıyorsunuz dmi bilgisayara?

aynen hocam öle yapiyorum
  • quote:

quote:

quote:

Yine urun tanımlanamadi

O halde a2 tool ile direk main, custom atmak gerekecek sanırım alete. Forumda mevcut konusu var benim şuan çıkmam gerekiyor o konu üzerinden rahatlıkla yapabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yine urun tanımlanamadi

O halde a2 tool ile direk main, custom atmak gerekecek sanırım alete. Forumda mevcut konusu var benim şuan çıkmam gerekiyor o konu üzerinden rahatlıkla yapabilirsiniz.

Çok tesekkur ederim hocam bakıcam o konuya sagolun :)
    yardimlariniz için tesekkurler bakıyorum simdi ben :)

• bulamadim bi türlü a2Tool un anlatilmiş konusunu :/
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.