Şimdi Ara

Pacheondaki Autumn Wind Arrow Series Neden Gereksiz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar fikirlerinizi nedeni ile söylermisiniz ? Gerekli ise neden gereksiz ise neden ?
    Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malcosx24 -- 23 Kasım 2010; 3:11:34 >

• İnt bowsa gereksiz. neden dersen.

int bow mage atağı arttırır. ve crit fiziksel ataklarda daha etkilidir. int bowda o skill crit vursa bile normal vuruşu ile hemn hemn aynıdır

str bowda bence gerekli hem hızlı bir skill ve o skillde crit özelliği var. char str olacağı içinde daha etkili crit vurur. hemen hemen normalin 2 katı yani
  • Teşekkürler.. Başka fikirler ??
  • Ayrıca okun gittiği yönde kaç tane mob varsa onlarıda vurur ama seçtiğne kadar ok, bi nevi alanda vurur... Sp en varsa aç..
  • ya ben bu skili mavi skille karıştırdım özür dilerim :D o skillde crit özelliği varmı emin değilim ama hızlı bi skill ve alan vuruyorr
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRxTorM

İnt bowsa gereksiz. neden dersen.

int bow mage atağı arttırır. ve crit fiziksel ataklarda daha etkilidir. int bowda o skill crit vursa bile normal vuruşu ile hemn hemn aynıdır

str bowda bence gerekli hem hızlı bir skill ve o skillde crit özelliği var. char str olacağı içinde daha etkili crit vurur. hemen hemen normalin 2 katı yani

Autumun Wind Arrow serisine +critical rate mi eklendi?

Autumun Wind sadece çoklu mob gruplarına karşı etkili olabilir; ki onlar da bir hizada iseler bu durum söz konusu. Bir çeşit AoE. PvP'de gerekli değil.

EDIT: DaRxTorM, tam ben yazarken hatanı farketmişsin. O yüzden bu alıntıyı dikkate alma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 23 Kasım 2010; 22:32:17 >

• Neden PvP de gerekli değil gayet iyi damage veriyor ? ve - Damage Reduce ı var..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheekyPeace

Neden PvP de gerekli değil gayet iyi damage veriyor ? ve - Damage Reduce ı var..

Nedeni şu;
    Anti-Devil Bow serisi ile aynı düzeyde vurur; ki Anti-Devil'in yüksek bir crit. rate'i vardır. Crit. vurma ihtimali ile Anti-Devil kullanılmalı.
    İkinci olarak, damage reduce şudur;
    Bu vuruşu yaptığın adamın damage'i düşmez. Zaten damage'den başka bir etkisi yok bu vuruşun. Reduce şurada var; yukarıda da dedik ya, "bir hizadaki çokca (3-4 attık neyse) mob'a vurur" diye, devamındaki her bir temasta bir öncekinin %35 (7 aydır oynamıyorum; yanlış hatırlıyor olabilirim) daha azı olacak şekilde damage vurur. Damage reduce bu.

örnek vereyim; 3 tane mob bir hizada duruyor. Vurdun Autumn'u ilk mob'a, atıyorum, 10k vurdu. İkincisine 6.5k vurur. Üçüncüsüne de 4.2k civarı vurur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.