slm arkadaşlar PACKARD BELL 9501 KULLANICILARI VARSA BİLGİLERİNİZİ BEKLİYOM ALMAYI DÜŞÜNÜYOM...AMA TAM GÜVENEMEDİM.......
Özellikler : PACKARD BELL EASYNOTE R9501 SON1.73512MB80GB15.4 Platform: Intel Sonoma İşlemci: Intel pentium M 740 (Dothan) L2 Cache: 2 MB FSB: 533 Mhz Clock Speed: 1.73 Ghz Kablosuz Erişim: Entegre Intel Pro Wireless 2200 BG Chipset: Intel 915 PM İşletim Sistemi: Microsoft XP home TR işletim Sistemi Bellek: 2 x 256 MB DDR2 533 Mhz (max:2 GB) Sabit Disk: 80 Gb (4200 Rpm) Optik Sürücü: DVD+-RW +R9 Dual Layer Ekran: 15.4 WXGA (1280 x 800) TFT LCD Ekran Özelliği: Diamond View Glare Ultra Parlak Ekran Grafik İşlemci: nVidia Geforce Go6200 Grafik Hafıza: 128 MB USB 2.0: 3 adet FireWire(IEEE 1394) Girişi: Var Uzaktan Kumanda Alıcısı: Var Uzaktan Kumanda: Var TV-Tuner: Yok PCMCIA Girişi: Var (1 adet Type 2) TV-Out: Var (S-Video) VGA Out: Var Ses: Realtel ALC 260 HD Audio System Kart Okuyucu: 4-1 kart Okuyucu (SD, MMC, MS Pro, MMC) Fax-Modem: 56K V92 Fax-Modem Ethernet: 10-100 Ethernet Kartı Garanti: 2 yıl Ağırlık: 2.8 Kg Pil: 6 Cell Li-İon (2
özellikler oldukça...iyi....fiyatta uygunsa...alınabilir.....
ama tabi dediğin gibi kullanan varsa forumda onlar daha çok yardımcı olurlar...sana
koolay gelsin sana...
Neyine güvenemedin açıklarsan yardımcı olalım
fazla kullanan duymadım..teknik servis...malzeme kalitesi...bunun gibi şeyler....
quote:
Orjinalden alıntı: shadowmfgk
fazla kullanan duymadım..teknik servis...malzeme kalitesi...bunun gibi şeyler....
İnsaf yauu forumda bu marka ile acilmis kac baslik ve kac memnuniyet var okumadin galibaBence o basliklara bir bak derim
Nasıl fazla kullanan duymadın formun yarısı Pacard Bell yahu Pacard Bell çok sağlam bir markadır için rahat olsun ayrıca Koyuncu güvencesinde
ben kullanıyorum 1 aydır. ama memnun olmadığım taraf daha fazla. 1- hdd 4200 rpm 2- cd den okurken, kopyalarken, cd yazarken ses dosyalarını hiç dinleyemiyorum. ses çok kötü bozuluyor. 3- bir 600 mb cd yazdım 15 dak. sürüyor. 4- arada hdd den "cıg gıd" gibi bi ses geliyor. hiç bir işlem yapmazken bile 5- batarya en fazla 1,5 saat gidiyor. kes kopyala yapıştır. başka işlem yapmadığımız halde.
ha yok hem 5400 olsun hem yok bilmem ne olsun yok pili 5 saat gitsin yok orası böyle olsun şurası söyle olsun diyosan o zmaan bayılacaksın 2000 doları...alacaksın başka bişi...
quote:
Orjinalden alıntı: gunes01
ben kullanıyorum 1 aydır. ama memnun olmadığım taraf daha fazla. 1- hdd 4200 rpm 2- cd den okurken, kopyalarken, cd yazarken ses dosyalarını hiç dinleyemiyorum. ses çok kötü bozuluyor. 3- bir 600 mb cd yazdım 15 dak. sürüyor. 4- arada hdd den "cıg gıd" gibi bi ses geliyor. hiç bir işlem yapmazken bile 5- batarya en fazla 1,5 saat gidiyor. kes kopyala yapıştır. başka işlem yapmadığımız halde.
1.rpm 4200 2. cd okurken yazarken CD DİNLİYORUM VE SES GAYET GÜZEL..2+1 BAĞLI HEMDE 3. iki CD yi 7 dakkada okudu kopyaladı 4. arada bi cıg gıd ses kesinlike gelmiyo 5.batarya 1,5 saat evet bunuda bilerek alıyoruz millet paso elektirkle kullanıyo