Bildirim
#Packard Bell Dot-MU-TK002#KULLANLAR&YORUMLAR (17. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Arkadaşlar Acronis True Image 12 versiyonlu sürüm bu makinada sorun çıkartıyor fakat 13 nolu sürümü yükleyince problemsiz çalışıyor. Bu arada xp için bluetooth driverı yükleyemedim :( -
-
Arkadaşlar, sentetik testlerle değil, günlük işlemlerde aldığınız sonuçlarla kıyaslarsanız açıklayıcı olur. Puanlar bir şey ifade etmeyecektir birçoğu için. Program açılış süreleri, WinRAR performansı... vb şeyleri koyabilen varsa çok iyi olur. -
Ne yazık ki, vatandan aldığımız bu modelde bluetooth yokmuş, ben de driver yüklemeye çalışayım daha
quote:
Orijinalden alıntı: Aerospace
Arkadaşlar Acronis True Image 12 versiyonlu sürüm bu makinada sorun çıkartıyor fakat 13 nolu sürümü yükleyince problemsiz çalışıyor. Bu arada xp için bluetooth driverı yükleyemedim :(
-
geçen hafta acele bir kararla işlemcisi c743 olan modeli aldım.işlemciler arasında bu kadar fark olduğunu yazmışsınız.acaba su4100 işlemci benim aldığım tk100 c743 işlemcili modele takılabilirmi? -
quote:
Orijinalden alıntı: mekadar
geçen hafta acele bir kararla işlemcisi c743 olan modeli aldım.işlemciler arasında bu kadar fark olduğunu yazmışsınız.acaba su4100 işlemci benim aldığım tk100 c743 işlemcili modele takılabilirmi?
Bu işlemciler BGA kılıflı olduğundan (diğerleri gibi pinli değil), CPU değişim işlemi oldukça zor görünüyor. Ancak özel cihazlara sahip deneyimli teknik ekip tarafından yapılabilir bence, ki bu işlemin astarı yüzünden pahalıya gelebilir. Araştırmak lazım ancak, cpu upgrade için sanırım pek olumlu düşünmemek gerek.
Hangi modeli nereden ve ne kadara almıştınız? -
1gb ram li c743 işlemcili olan modeli 630 tl ye 5 taksite aldım vatandan. bu c743 lü modelle vr46 su 4100 işlemcili model arasında film seyretme ve oyun oynama özellikleri açısından ne farklar var acaba? -
Benim şahsi fikrim şu, film izleme konusunda bir fark olmayacak, oyun konusunda ise işlemci gücüne dayanan oyunlarda fark olabilir, genelde günümüz oyunları fazlasıyla ekran kartına yükleniyor; bu durumda ekran kartı iyi olmadığı sürece oyunlardan fazla performans beklememek gerekir bence.
quote:
Orijinalden alıntı: mekadar
1gb ram li c743 işlemcili olan modeli 630 tl ye 5 taksite aldım vatandan. bu c743 lü modelle vr46 su 4100 işlemcili model arasında film seyretme ve oyun oynama özellikleri açısından ne farklar var acaba?
-
yukarıda verilen keylerle netbooku starterden home yükselttim fakat bilgisayar açılırken kısa süreli bir kararma başladı.nedendir acaba -
Uygun anahtar kullanarak starterdan HOME, PROF yada ULTIMATE versiyonlarına 10 dk içinde yükseltebilirsiniz -
sistem açılırken setup yazısından sonra kısa süreli takılma oluyor nedendir acaba? -
Packard Bell DOT-MU-U-TK012 Intel Celeron ULV C743 modeli ile
ASUS 1201N modeli arasinda kaldim, bilgisi olan var mi?
kullanim amacim hd filmler (720p, 1080p mkvler) ve arada office, matlab, autocad -
arkadaşlar ekran kartını biostan bir turlu yukseltemedım başarabılen varmı ??? -
Windows XP sorunsuz olarak yüklenebiliyor mu? Tüm driverlarını XP'ye sorunsuz olarak tanıtabiliyor muyuz? -
arkadaşlar ekran kartını biostan bir turlu yukseltemedım başarabılen varmı ??? -
Ben xp kurdum, çok da kolay olmamıştı (win 7 yüklü makinaya xp kurmak), ilk sayfalarda arkadaş driverları verdi. Xp yerine 1gb ram ekleyip win 7 kullanmak daha iyi, windows içinden başlat çalıştır "windows anytime upgrade" "yaparsan starter'dan üst tüm sürümlere 5 dk içinde windows sürümünü yükseltebilirsin (bu konuya internetten bak, örneğin uygun win7 home anaharı girersen ona yükseltir, sonra aktive edeceksin )
quote:
Orijinalden alıntı: coolman7
Windows XP sorunsuz olarak yüklenebiliyor mu? Tüm driverlarını XP'ye sorunsuz olarak tanıtabiliyor muyuz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: mrt_ylmzzz
arkadaşlar ekran kartını biostan bir turlu yukseltemedım başarabılen varmı ???
Neyi yükseltiyorsun ki? Yeterli RAM mevcutsa ve çalıştırdığın uygulamanın da ihtiyacı var, ekran kartının belleği otomatik olarak yükselir. Bunu sen ayarlayamazsın. Başka bir şeyi yükseltmek istiyorsan bilemiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: jay jay justified
quote:
Orijinalden alıntı: mrt_ylmzzz
arkadaşlar ekran kartını biostan bir turlu yukseltemedım başarabılen varmı ???
Neyi yükseltiyorsun ki? Yeterli RAM mevcutsa ve çalıştırdığın uygulamanın da ihtiyacı var, ekran kartının belleği otomatik olarak yükselir. Bunu sen ayarlayamazsın. Başka bir şeyi yükseltmek istiyorsan bilemiyorum.
bilmiyorum biliyomusun ama ekran kartının ram den yiyen tümleşik tipleri biostan arttırılabılıyodu bunu merak ettım bu şekilde bi arttırım yapılabılıyormu diye... -
Üstteki mesajım aynen geçerli. Gerekmedikçe zaten sistem belleğinden almaz ekran kartı. Sen ekran kartının alabileceği üst limiti değiştirirsin en fazla ki bu sınıra da gerekmedikçe hiçbir zaman ulaşmaz ekran kartı. Yani ayarladığın değer her zaman kullanımda olan değer değildir. Boşuna uğraşma derim. On-board ekran kartında RAM yükseltmek değil, hız aşırtmak performansa katkı sağlar eğer performans istiyorsan. Onu da bazı programlarla Windows üzerinden ayarlayabilirsin.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X