Şimdi Ara

PACKARD BELL Easynote TG71-BM-050TK VS. ASUS X553MA-SX376B

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Sırf bu 2 model arasında kaldıysan bugünden tezi yok teknosaya git derim.
  • Bu fiyat aralığında en uygun bunları buldum. Babam için ofis ve internet amaçlı basit bir şey bakıyorum.
  • anladığım kadarıyla orjinal windowslu bir ürünü teknoloji mağazasından bizzat alacaksın yani internetten fredoslu alışverişerle uğraşmayacaksın office internet kıvır zıvır işler için teknosadaki ürün yeterli gelir fazlasına gerekte yok
  • Bu fiyata freedos ve internet üzerinden alabileceğim daha iyi bir seçenek de mevcutsa değerlendirebilirim.
  • Merhaba ben Teknosadan bu ürünü aldım 10 gündür kullanıyorum. Memnunum. Dizayn enerji performans ses sistemi çok iyi. Ekran çözünürlüğü ve grafik ortalamsı düşük. Ama fiyatı oldukça uygun işlemciye göre.. Tavsiye ederim.
  • Ben de Asusu tercih ettim. Aynı dönemde almışız. Herhangi bir şikayet duymadım henüz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Asus vatanda 599 tl ye satildi 2 hafta önce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Packard Bell = Acer

Kat'a uzak durun Acer ve türevlerinden!
  • cozmen C kullanıcısına yanıt
    Kardeş hangi oyunları oynaya biliyorsun.? Ve kasma varmı ? Acil cevap at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.vatanbilgisayar.com/packardbell-tg81-pentium-n3700-24ghz-4gb-500gb-hdd-156-int-w10-bilgisayar.html

bence bunu da değerlendirebilirsin. kesinlikle ihtayıcı karşılayabilecek bir model yeni nesil bir Pentium işlemci var üzerin de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.