söylediğim husus bu işte kur 1.35 ten hesaplamıo metro 1780 ytl fatura edildi metro kuru sanırım merkez bankası yani düşük olan 10 taksitle aldım worlcardla yani 10x178 ytl saygılar.
ama sen ne zaman aldın o alet
kur o kadar fark etmez
dikkat edersen 3-4 gün önce dolar 1300 dü şimdi 1350 oldu
ben dun aksam baktım metroya etiket fiyatı 1800ytl kdv dahil dolar fiyatı sizi yanıltmasın
iyi fiyat gerçekten.....alınabilir..
quote:
Orjinalden alıntı: maybera
iyi fiyat gerçekten.....alınabilir..
Teknik destek hakkında kafamda soru işaretleri var
17 inçlik 3141 için ne diyorsunuz ? 1139 dolar ben w3421 almayı düşünürken ved 1199 dolar iken bu model çıktı şimdi aynı özellikler artısı dvd yazıcı + uzaktan kumanda diyor broşürü... ve fiyat 1139 dolar..
yahu bu firmalar bizi eski modellerle kandırıyorlar gibi.. dvd lisi geliyor ve 60 dolar düşük..
Şu metro girişde netleştirebilrimiyiz, adanadaki arkadaşın söyledikleri doğrumu ? günlük kart veriliyormu ?
İSTANBUL METRO Kozyatağın da bu uygulama varmı, gidip, gören uygulamanın nasıl olduğunu bilen varmı ? boşu boşuna gitmeyelim oralara kadar ..
bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyoruz..
istanbul metroda da bu uygulama war. 1800 ytl kdv dahil fiyati r9755 in. bence kacirmayn. word e de 10 taksit. ben sahsen bu hafta ici bi terslik olmazsa gidip almayi düsünüyorum ama teknik destek olarak kafamda soru isaretleri war :(
ha sunu da soyleyeyim.. 1.239 dolar+kdv = 1462.02 dolara denk geliyor. merkez bankasi efektif doviz satis kuru gecerli imis. su an elimde metro nun "dergi" si var. üzerinde yazdiklarini soyluyorum size.. Normalde bu makine4200 rpm di.. nedense burda daha farkli yazmislar 7200rpm die, bi de bunun ram i 2 parca mi tek parca mi onu anlamadim :)
"dergi"de olan yazılanları soyluyorum!!
Easynore R9755 SONOMA 1.86 Ghz 15.4'' NOTEBOOK İŞLEMCİ Intel Pentium M İşlemci 750 SONOMA 1.86 Ghz EKRAN 15.4'' WXGA (1280x800) TFT LCD "Diamond View" Glare Ultra Parlak Ekran SISTEM HAFIZASI 1024 MB DDR2 533 Mhz HARDDISK 80 GB 7200 RPM HDD GRAFIK Nvidia Geforce 6200 Turba Cache 256 MB KABLOSUZ ILETISIM Entegre 802.11 b/g Intel PRO/Wireless 220 BG Realtek RTL8100 CL 10/100 4/1 Kart Okuyucu (SD, MS, MS PRO, MMC) Microsoft Windows XP Home İşletim Sistemi 2.8 kg 56k V92 (Billionton MDCAZS) USB 2.0 3xadet, Firewire(IEEE 1394), Pcmcia, Tv out, Vga out, uzaktan kumanda
2 yıl garanti
Sizce alinabiliritesi Yüksek bi makine deil mi? sizce dezavantajları ne?
iyide bu markayı pek tutmuyorlar tavsiye etmediler bana
amerikada unlu markalardan biri. etrafimdakiler bana bunu "tavsiye etmiyoruz" diye bir sey soylemediler. yaklasik 3 haftadır arastırıorum bu isi. Siemens ten uzak dur denildi. toshiba alabiliosan toshiba al denildi vs vs . her sey soylendi de :) P.Bell hakkinda "şiddetle tavsie etmioruz" demediler hic.. Sadece TR de o kadar bilinmedigini , son 2 senedir yükseliste oldugunu vs vs solediler. Oyle yanii... Bunlar bana denilenler tabi?
valla gerçekten fena değil...oyun oynanma imkanı da var...geforce6200 var üzerinde...işlemci yeterli , ram çok iyi...
Fiyatına göre oldukça iyi bir sistem, ama eminim ki hdd hızını yanlış yazmışlardır... yine 4200rpm disk vardır bu modelde, yani 7200 diye umutlanmayın hiç..
esarikaya acaba diyorum ki. promosyon gibi yapip, bu partiyi boyle mi ürettiler :P =) ne biliim olabilir =)
@ozlemozlemozlem, walla hiç sanmam... satıcıların klasik hataları işte... saha sattıkları ürünü tanımıyorlar ki... bugün carrefour 'da birşeyler alırken, bir notebook için anons yapıyorlardı... öyle bir anons ki, duyan da domates patates falan sattıklarını sanır
yani benim pek umudum yok ama alan birisi buraya işin aslını yazarsa, almak isteyenler için faydalı olur.
quote:
Orjinalden alıntı: ozlemozlemozlem
istanbul metroda da bu uygulama war. 1800 ytl kdv dahil fiyati r9755 in. bence kacirmayn. word e de 10 taksit. ben sahsen bu hafta ici bi terslik olmazsa gidip almayi düsünüyorum ama teknik destek olarak kafamda soru isaretleri war :(
Yahu arkadaş hesaplıyorum hesaplıyorum işin içinden çıkamıyorum, 1800ytl ile merkez bankası kurunu bulamıyorum
1800/1239/1.18= 1,231 YTL ediyor kur... nasıl oluyor bu ?
doğrusu 1239*1,18*1.35=1973 YTL etmiyormu ?
yok YTL fiyatı bu ve kesin ise makina;
1800/1,35/1,18 =1130 dolar eder...
ne hesap ya bunu biri açıklayabilirmi ....
quote:
Orjinalden alıntı: G774
quote:
Yahu arkadaş hesaplıyorum hesaplıyorum işin içinden çıkamıyorum, 1800ytl ile merkez bankası kurunu bulamıyorum
ben bilmem. metroda oyle dediler napim :) ben onlarin yalancisiyim :)))
gidip alip ogrenince size de soylerim
quote:
Orjinalden alıntı: G774
quote:
arkadasım yukardada yazdım ben gıttım gordum kdv dahıl 1800ytl etiket fıyatı var dolar fıyatına bakmayın
O zaman dolar fiyatını vermenin gereği yok , ytl üzerinden konuşalım. Bu günlerde metroya gidecek arkadaş varsa bu modellerin özellikle 17 inc.nde YTL fiyatını yazabilirmi buraya acaba..
Birde aklıma şu geliyor etiket öylede, günlük kur uygulamasını kasada öderken uyguluyor olmasınlar.. Hoş verilen YTL fiaytını dolar bazında hiçbir zaman görmedik (1 dolar=1,232 YTL) yani hata yapsalar diyorum olamaz... veya dolar fiayatınımı düşürdüler acaba 1239 değilde 1130 dolaramı çektiler makinanın fiyatını ?
selam , ben ce 1800 ytl ye çok ii makine. disk i 4200 rpm olsa bile çok iyi makine. p bell den şüphe duyanlar için naçizane tavsiye verebilirim. bende p bel s8501 var. 2 ay oldu alallı ve canavar gibi çalışıo. nazar değmesin. klavye , tuş takımı filan çok kaliteli değil ama bu donanımı bu fiyata türkiyede sadece p bel veriolar. ayrıtılar için 8501 topic ine de bakabilirsiniz.