Şimdi Ara

Packard Bell fırsatı KDV Dahil ciddi ucuz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hatırladıgım kadarıyla 17 ekran olanın fiyatıda 1700ytl gibi biseydi sanırım
  • Gerçekten, şu sıralar kozyatağı metro gidecek arkadaş yokmu ? Sen neden gitmiyorsun demeyin, ben adapazarında hemde bir ilçesindeyim.. Gitmeyi düşünüyorum, bırakın fiyatı, ürünü bulamam diyede düşünüyorum...

Gidip te ürünlerin varolup olmadığını vede YTL fiyatını buraya yazacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür eder, ayrıca YTL fiyatının kasada da aynı mı olduğunu öğrenmenizi rica ederim..

çok oldu ama ne yaparsınız yardımlaşmak her zaman iyidir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G774 -- 15 Mart 2006; 0:13:44 >
  • Yokmudur METRO ya giden, İSTANBULLU arkadaşlar...
  • yarın aksam buyuk ihtimal guneslideki metroya gdicem
    son durmlarını bakar yazaım buraya..
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacklegend

yarın aksam buyuk ihtimal guneslideki metroya gdicem

Teşekkürler arkadaşım, bekliyorum.. ama kampanya 16 sinda bitiyor gözüküyor artık şansa.. belki yeni kampanya ürünleri avantajlıdır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: G774

quote:

Teşekkürler arkadaşım, bekliyorum.. ama kampanya 16 sinda bitiyor gözüküyor artık şansa.. belki yeni kampanya ürünleri avantajlıdır..

Arkadasım dedigin gibi kampanya 16 sında bitiyo ama ordakı gorevliye sordum degisrmi fiyatlar diye
    buyuk ihtimal boyle kalır dedi
    kdv dahil ytl bazında fiyatları
    packardbell r9755 1800ytl
    packardbell w3141 1750ytl
    bide lg nin 2 modelı vardı gayet sık cihazlar fiyatlarda cok cazip biri 1300ytl digeride 1500ytl
    hepside su an stoklarında varmıs
    ama sen yine piyasayıda arastır belkı daha cazip fiyatlar bulursun
    kolay gelsin

• Ben, Ankara Metro'da bu ürünü görünce şaşırdım. Fiyatından dolayı tabi ki. Hemen arkadaşlarla irtibata geçtim. Ara toptancılık yapan bilgisayar konusunda bi arkadaşımla özellikle görüştüm. Hemen araştırdı. Ben sana toptan fiyatına ancak 1900 ytl'ye verebilirim dedi. Eğer 1800 ise hemen al dedi.
    İnternette bir iki fiyat araştırması yaptım. Harbiden iyi fiyatmış. Gittim tekrar aldım cihazı. 10 ay da taksit yaptılar peşin fiyatına.
    Cihazın özellikerini aldıktan sonra inceledim. Özellik derken detay özelliklerden bahsediyorum :)
    HD 80 GB Western Digital 5200 2 MB Cache Ultra ATA
    DVD Lite On DVD+/- R9 9.6 GB kadar yazabiliyor
    Ram 1024 MB DDR 2
    Ekran Kartı NVidia Go 6200 64 paylaşımsız 256 TurboCache

Diğer özellikleri zaten biliniyor yazmaya gerek yok.
    s8501 modeliyle tek farkı ekran kartında.
    Özellikle de gerçekten kutusunda alıyorsunuz. Kutuyu açtıktan sonra cihazı kullanıma hazırlarken o keskin kokusuyu alıyorsunuz. Hani bilirsiniz sıfır cihazlardaki kokuyu. 2 gündür kullanıyorum bütün evin içini sardı koku.
    Arkadaşlar, imkanınız varsa ve ihtiyacınız da varsa tavsiye ederim. s8501'lerde bahsedilen TouchPad sorunu da yok gibi. Klavye de esnemiyor.
    Daha iyi cihazlar elbette var. Ancak bu özelliklerde bir cihazı bu fiyata, en kötü ihtimalle piyasanın 100 ytl altına alma şansına sahipsiniz.
    yarın, yani 16 Mart'ta post indirim bitiyor. Fiyatın yine önceki düzeyeçıkacağını söylediler. 1920 ytl'ye yani.

Saygılar...

• ben aldım ve 2 haftadır kullanıyoeum 9755 i. Tam cevapları vereyim:
    hdd si 80 gb 5400 rpm western digital caviar WDC800UE
    ram i tek 1024
    ekran kartı geforce 6200go 256 mb (128+128) kullanıyor 3dmarks 2001 skoru 9191
    örnek olarak colin mc rae rally i 1024 çözünürlükte herşey high detailde kesintisiz oynuyorsunuz hiçbir takılma yok.
    pili en zor koşulda 1:30 enerji save de 2:30 sat gidiyor.
    herşeyi boşverin beraberinde gelen uzaktan kumanda ile ve yüklü programı ile video music photo dvd seçenekleri arasında multimedya üssü olarak kullanabiliosnuz. 2+1 entegre hohparlör varmış garantisi olmasa açıcam bu mini subwoofer nerde çok merak ediyorum
    metronun kur politikasına gelince raf fiyatı 1780 ytl kdv dahil, herhangi bir kurdan değil metro kurundan hesaplayıp fiyatı bu şekilde düşürüoalr yani bi bakıma sübvansiyon muşşşşş.
    teknik desteğe gelince arkadaşlar eğri oturup doğru konuşalım 1987 den beri bilgisayar kullanırım zamanında hardware teknikerliği de yaptım maalesef türkiyede bırakın bilgisayar servisini doğru ve DÜRÜST (pilinizi aşırmayan) cep telefonu servisi varmı ki?
    biraz şans diyerek yaklaşın bence konuya. ve şahsen laptop un edebileceiği max fiyat da performans da bu packard bell de var
    ayrıca sadece türkiyede tanınmıyor size şaşırtıcı gelir belki ama gidin bakın almanyada pioneer teyp cd sorun size garip garip bakarlar yani türkiyede çoookkkk tanınmış markalar bazen sadece bize yani 3. dünya ülkelerine mahsustur. (pioneer in esas üreticisi matsushitadır)

• blacklegend

ilgin ve yardımın için çok teşkkür ederim. Cumartesi günü Kozyatağı Metroya gitmeyi düşünüyorum, inşallah orada bu ürünlerden vardır. 17 inçli almayı düşünüyorum en iyi fiyat netten bulduğum 1067 ile 1100 dolar arası vede dvd yazıcı yok , kombo var üzerlerinde... buda 1100 dolara geliyor gibi kafa kafaya ama artısı var...

tekrar teşekkürler, kolay gelsin...

quote:

quote:

quote:

Arkadasım dedigin gibi kampanya 16 sında bitiyo ama ordakı gorevliye sordum degisrmi fiyatlar diye
    bide lg nin 2 modelı vardı gayet sık cihazlar fiyatlarda cok cazip biri 1300ytl digeride 1500ytl
    kolay gelsin

• rica ederim arkadasım
    paylasım icin burdayız
    gonlune gore ve sorunsuz bir cihaz alman dilegiyle....
  • quote:

blacklegend

ilgin ve yardımın için çok teşkkür ederim. Cumartesi günü Kozyatağı Metroya gitmeyi düşünüyorum, inşallah orada bu ürünlerden vardır. 17 inçli almayı düşünüyorum en iyi fiyat netten bulduğum 1067 ile 1100 dolar arası vede dvd yazıcı yok , kombo var üzerlerinde... buda 1100 dolara geliyor gibi kafa kafaya ama artısı var...

tekrar teşekkürler, kolay gelsin...

quote:

quote:

quote:

kolay gelsin

Arkadaşım, belki gözünden kaçmıştır diye hatırlatmak istedim. Metro'nun indirimi bugün yani 16 Mart itibariyle bitiyor.

• Gerçekten bitmiş gibi yeni indirim bröşüründe yok , bizdeki şans işte, hafta içi gitme şansımız yok çalışıyoruz.. hafta sonuna kaldık ama süresi doldu

yeni brşürde ise bilgisayar namına bir şey yok ;

http://www.metrogrosmarket.com.tr/metropost/fhepsi.htm
  • artik bitti mi satilmiyor mu bu paraya bu noteebok

uzulen visor yarın almaya gıdecektım
  • @G774

Hiç üzülmeyin

o kadar çok rekabet var ki notebook piyasasında fiyat performans oranı yüksek bir ürünün kampanyası biter bir diğeri başlar.

Kaybettiğiniz tek şey alamayıpta kullanamadığınız için kaybettiğiniz zamandır. Belki yeni piyasaya girecek olan ürün beklemeye değecek bir ürün olacaktır ve kaybettiğiniz zamanı fazlasıyla telafi edecektir.

Örneğn 5024 o kadar çok sattı ki (forumun yarısı bu ürünü kullanıyor) şimdilierde ürün piyasadan yavaşça çekiliyor. Mavibilgisayar özellikle tek bir ürün üzerine yoğunlaşıp o ürünü tek başına satmayı tercih ediyor, yüksek bir stok ile çalışıyor. 5024 ün yerine daha üstün bir performans makinesi cazip fiyatla yine yerini alacaktır.

Bu işin sonu yok haziran ayı notebook lar için en fazla kampanya fırsatının yaratıldığı aylardan biri (en azından geçen yıl öyleydi) . Yazın pc satışlarındaki düşüş kampanyaların artmasına neden oluşturabilir.

saygılar

• Haklısın arkadaşım, ben bu 17 inc vatandan 1100 dolara alıyordum, ama aklımda neden dvd yazıcısı olmasın deyip beklemdeydim vede metro ile neredeyse aynı fiyata dvd yazıcılısı ve kumandalı modeli belirdiki istediğim oydu, bekledikce yeni model ve daha iyi fiyata yenileri geldiği kesin,, söylediğiniz gibi kayıp zaman sadece..

aynı olay MSI de oldu, oradada 12 inçlık (bendede hep uç noktalar cazip olmuştur 12 inç veya 17 inç) beyaz modeli favorımdi dvd yazıcılısı yoktu, amd işlemcilisi yoktu, derken bu ürünler de piyasaya düştü fiyat farkı ise yok gibi beklediğimize değiyor gibi.. ama hep iyisini aradıkca hep erteliyoruz gibi..

bunlardan biri olacak, aklımda 17 incin amd işlemcisi var ama gelirmi bilemem, yurt dışı piyasasında mevcut..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G774 -- 16 Mart 2006; 23:45:26 >
  • arkadaşlar...s8501 modelini ankara metro dan sordum ve kampanyanın 16 sında bittiğini yeni fiyatın 1960 ytl olduğunu sölediler.....ve yeni kataloğun çıktığını bu fiyatların en az 2 hafta geçerli olacağını belirttiler....napalım şansımız yokmuşşş....unutmadan şunu soracam...bu laptop ın uzaktan kumandası ile bilgisayarı kapatabiliyomuyuz...yoksa sadece müzik ve film izliyebiliyoruz...şimdiden teşekkürler...ii çalışmalar....
  • Arkadaşlar bu hafta içi veya sonu metroya uğrayacak olanlar varmı ? Şu kampanyası biten makinalar duruyormu ve fiayatta ne gibi değişiklik oldu acaba ? Bilgi verebilirmisiniz ? özellikle 17 inç modeli için soruyorum..

şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...
  • @g774
    17 inç şart değilse yeni msi m635 e bir göz atın isterseniz.
    gerçi 17 inç te oyun oynamak ve film izlemek gibisi yoktur bu konuda haklısınız

saygılar
  • Haklısınız m635 te fiyat/performans çok iyi.. ama 17 inç de şahane, zaten 17 inçlerin 1500 dolarda düşüğü yok , bu amd 3000 olduğu için ucuz gözüküyor.. Ayrıca metrodakinde uzaktan kumanda ve dvd yazıcı bulunmakta idi, eğer kaldıysa..

Benim favorilerim ;ya 12 inç ya 17 inç idi. tabiki model kadar da şık olmalarıda önem arz ediyor..

12 inç : MSI 260-270
    17 inç : Packard Bell 17 amd 300ö

Artık 15.4 ince ise MSI 635 ekleyebilirm..
  • selam arkadaş senden ankarada en ucuz packerd bell alacağım yerlerin listesini alabilirmiyim ahmeticalan@hotmail.com
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.