10 Mart 2006 Arkadaşlar Metro Markette Packard Bell Kampanyasını kaçırmaın derim. Müthiş özellikli 2 ürün aynı fiyata satılıor KDV dahil 1780 YTL. Biri 15,4 diğer 17 ekran. işlemciler 1,86 hardiske dikkat 7200Rpm!!! 80 Gb ekran kartı ayrı 256mB(128 i ram paylaşımlıdır) bu ekran kartı cidden ilginç nVidia işlemcili Collin Mc rae oyununu 1280*1024 de high quality ile hiçççççççççççççç kesintisiz oyanayabiliyorsunuz. Bir de ilave edyim firmaların $ bazlı fiatlarını lütfen uyguladıkları kur ile çarpın ve Ytl ye çevirin.Metro da sadece ucuz kur farkından 108 Ytl kazancınız var!!!!!! Metroyla bi alakam ok ama ben tesadüfen görüp aldım sizin de haberiniz olsun istedim. Özelikler 15,4 ekran 1,86 işlemci 1Gb Ram 80 hdd DVD dual layer RW 256 nVidia GO vs. diğeri 17 ekran 1,86 işlemci 512 Ram 60 hdd Dvd dual RW 256 nVidia Go vs....
fiyat iyi de nasıl olaccağız ordan
packard bell sonama 1,86 ghz olan kdv dahil 1462$ packard bell 17" ekranlı amd sempron 3100+ kdv dahil 1344$ Lg sonama 1,73 ghz 15" ekran 1155 $ kdv dahil
ucuz pahalı siz karar verin
packard bell sonama 1,86 ghz olan kdv dahil 1462$ packard bell 17" ekranlı amd sempron 3100+ kdv dahil 1344$ Lg sonama 1,73 ghz 15" ekran 1155 $ kdv dahil
arkadaşlar pardon 3 tane gitmiş. sistem hata verdi gitmedi diye fazla basmışım tamam tuşuna.
arkadaslar sunu bilmenizde fayda var metrodan alısveris icin metro kartınız olması gerkiyor bide sadece world karta pesin fiyatına 10 taksit imkanıda var http://www.metro-tr.com/metro.cfm?sayfa=Iletisim urunlerı ıncelemek istiyen verdigim linkten metropost bolumunden bakabilirler.
Eğer uygulama değişmediyse bu metro kartı sadece esnaflara veriyorlardı... dolayısıyla her isteyen gidip o fiyata alamıyordu bu ürünleri...
diğer yerleri bilmem ama adana'da günlük kartlar veriyorlar,öğrenci kartı vs. gidip alabiliyorsunuz,tabi ürünleri incelemek lazım öncelikle,yani ne kadar iyiler,packerd bell zaten kaliteli ve işçiliği mükemmel ama özellikleri tam görmek lazım derim
tabiki metro kartı lazım ancak bu tarz bi alışveriş için çevreden soruşturup kart edinilebilir bende öle yaptım:) fiyatı karşılaştırıken sadece şuna bakın ekran kartı tümleşik olmayan ve hele hele 256 oaln 2000 ytl altında hiçbirrrrrr laptop yok ve hdd si 80 gb 7200 olanı hiç duymadım varsa affola
evet arkadaslar tanıdıklarınızdan bulabilirsiniz metro kartını bu aksam gidip gordum fiyatlar gercekten cazip packard sanada hayırlı olsun fiyat performans olarak alınacak en guzel aleti almısın
bunlar hangi serisi? Bence bu rakamlar çok pahalı. 1462$ yerne 1280$ gibi bir rakam olmalıydı.
R9755 in kdv dahil fiyatı 1800ytl ve pesin fiyatına world karta 10 taksit
quote:
Orjinalden alıntı: tbt
diğer yerleri bilmem ama adana'da günlük kartlar veriyorlar,öğrenci kartı vs. gidip alabiliyorsunuz,tabi ürünleri incelemek lazım öncelikle,yani ne kadar iyiler,packerd bell zaten kaliteli ve işçiliği mükemmel ama özellikleri tam görmek lazım derim
Arkadaşım, şu metro ya giriş tam açarmısın, yani kartsız giremiyormuyuz, kartımız olsada gezmek için , alışveriş yapmaksızın girilemzmi, öğrenci kart ve günlük kart diyorsunuz bu istanbul metro için geçerlimi.. metroyu çok dah önceler duymuştum ama hep kart olayından dolayı kapısının önünden bile geçmedik..
quote:
Orjinalden alıntı: blacklegend
R9755 in kdv dahil fiyatı 1800ytl ve pesin fiyatına world karta 10 taksit
Fiyatı teyit etmiş arkadaşlar bu aralıkta arayanların en sağlam alternatifi olabilir bu alet..Ne yapıp ne edip alsınlar..
Bu metro kartını bildiğim kadarıyla öğretmenlere de veriyorlar Adanada. uygulama her yerde aynıdır heralde.
metro kartını sadece vergi levhası olanlar alabilirler öğretmenler ve benzeri devlet çalışanlarına bu kart verilmez... çünkü amaç toptan ve kdvnin düşüleceği alışveriştir. yannız günlük kart olayına başladılar çünkü yenileme dönemine girdiler tanıtım için yaptılar bunuda. her müşteriye günnük kart veriyorlar buaralar.. saygılar...
arkadaşlar metro ya artık günlük kart ilede girebiliyorsunuz
metronun bi espirisi kalmadı artık
hafta sonu diğer marketlerden farkı yok
ama aynı alet vatanda cardfinansa %8 indirimli
yani vatanda daha ucuza geliyo
bizde onu almaya gittik arkadaşa ama tavsiye etmedi
onun yerine şiddetle bunu tavsiye ederim dedi ve onu aldık gayette memnun arkadaş
burdaki özelliklere ek olarak entegre blootouth var
ayrıca ekrankartı harici olacak yanlış yazıyo
64mb ı harici toplam 256 mb lık nvidia go 7300 ekran karı var
asusta oldukça iyidir elbetteki hatta evdeki masaüstü bilgisayarım assus olarak tercih etmiştim ve 3 yıldır tıkır tıkır çalışıyor. ancak ciden fazlaca araştırıp tesadüfen bulduğum için metroda paylaşmak istedim. Ancak arkadaşlar bakınız hesabı ytl den yapınca vatan 284 ytl daha pahalı oluyor!!! nolursunuz satıcı tuzaklarına düşmeyin kdv dahil ytl hesabını muhakkak mukayese edin heryerde. diğer laptoplarda bilmiyorum varmı ancak packard bellde gelen kurulu bir program ayesinde uzaktan kumnda ile dvd video resim veya müzik dosyalarını multimedya istasyon gibi kullanabiliyorsunuz. ayrıca aldıınız laptopun ilk sizin tarafından kullanıldığını onaylayan bir ön program oldukça şık. Yani satın aldığınız bell laptop alıştığımız windows gibi açılmıyor ilk ve tek sefer açılış ekranını farklı yapmışlar gerçekten bravo. tek kusuru bu markanın henüz TR de tanınmaması:)