Şimdi Ara

Packard Bell fırsatı KDV Dahil ciddi ucuz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eğer beni kasteddiyseniz, ben ankarada değil , sakaryada oturmaktayım. Ankaralı arkadaşların size yardımcı olacağını zannediyorum..

Metroda son kampanyada iyi bir fiyat vardı ama, şu anki fiyatlar nedir , bende merak etmekteyim.. Bu hafta sonu metroya uğrayan arkadaşlar dan fiyat bilgilerini bekliyoruz..

Ankarada internetten bildiğim MAVİ bilg. var, mağzalarına uğrayarak görerek alış veriş yapma şansınıza sahipsiniz.. Ama Packerd bell ler ucuzmudur bilemiyeceğim..

kolay gelsin..
  • uazaktan kumandayı anlatiim:
    kumandada 3 ana menü var: DVD MUSİC PHOTO
    pc yi açtın windowstasın mesela dvd ye basınca srüücüde film varsa çalışmaa başlıyor aynı dvd oynatıcı gibi tuşlarla menuleri dolaşıosun vs. sonra musice basınca my music kalsörüne gidiyo tabii arka planda sen ayrı bi ekrana düşüosun orda album vs seçip dinliosun gibi çalışıo. kapama tuşuna basınca ekran kapanıo ama pc açık bekleme moduna geçiyor gibi sonra basınca tekrar kaldıın menude açılıyor.
  • Merhaba arkadaşlar, W3141(metrodaki model) koyuncunun stoklarında var görünüyor. Bilginize
  • Arkadaşlar ben izmitte oturuyorum ve önümüzdeki hafta içi alıcam r9755 ya da 8501
    istanbulda ve ya yakınımda biyerlerde bildiğiniz fiyatı uygun bi mağaza var mı?
  • Haklısın arkadaş, ama metroda uzaktan kumandayıda veriyordu nedense koyuncuda yok.. Ne tuhaf yahu bu packardın neredeyse hepsinde uzaktan kuamnda alıcısı var ama nedense kuöanda cihazı verilmiyor.. içinden alınıp yoksa ayrıcamı satılıyor..

bu arad metroda yarın yeni 2 haftalık kamp. başlaycak bakalım notbooklar varmı bu sefer..

quote:

Orjinalden alıntı: celik55

Merhaba arkadaşlar, W3141(metrodaki model) koyuncunun stoklarında var görünüyor. Bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G774 -- 31 Mart 2006; 0:35:27 >
  • arkadaşlar 12 x 169=2028 ytl ile buldum bi tane r9755
    ne dersiniz daha uygun bulma imkanım var mıdır ?
    salı alıcam yoksa bu fiyata
  • METRO hala eski kampanya broşürlerini tutuyot sitede.. ayın 30 da bititp yenisinin başlaması gerekiyordu... ama bir haraket yok gibi... Bizdeki şans işte bilg. kampanyasında hiç uzatmadan yenisine geçmişerdi.. şimdi ise eskisi devam ediyor..
  • ARKADAŞLAR GÜNEŞLİ METRO DA R9755 1819 KDV DAHİL WORLD KARTA 13 TAKSİT MEVCUTMUŞ

GOLD BİLGİSAYARA SORDUM BİZDE YENİ MAL GELMEDİ DEDİLER..METRO DAKİ ÜRÜN HATALI ÇIKIP TEKNİK SERVİSTEN DÜZELTİLEN MALLAR OLABİLİR DEDİLER...

KOYUNCUYA SORDUĞUMDA YENİ PARTİ MALIN 6 NİSANDA ÇEKİLECEĞİNİ BELİRTTİLER...AMA AYNI FİYATA METRO SATAMAYACAK DEDİLER...

METRODAKİ ÜRÜN HK. ŞÜPHE OLUŞTU AKLIMDA
  • Malı koyuncudan mı alıyorlar ki ? daha 3124 koyuncuda yokken orada vardı.. vede koyuncuda malda uzaktan kumanda gözükmezken metronun sattığında vardı...

İstanbullu bir arkadaş şu metronun önünden geçmiyormu :))) bir uğrasada netlik kazansa şu fiyat ve modeller.. hemde sevaba girer...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G774 -- 6 Nisan 2006; 0:46:50 >
  • bu marka tutmadı sanırım tavsiyede etmiyorlar nedense
  • Notebook Kuralları:

1. En iyi notebook TOSHIBA' dır. ( Biraz daha pahallıdır fakat, torunluktur kendisi )

2. En iyi ekranlı notebook SONY' ninkidir. (O daha da pahallı :-) ama illa ki ekran diyeceksen... Başka birinin lafı geçmez)

3. En iyi fiyat/performans oranı HP' dedir. (Makul fiyatlar, sağlam destek, yıllarca test edilmiş marka)

4. Packard-Bell' in uygun fiyatlı, aydınlatmalı ekranı ve güzel bir tasarımı vardır ki tavsiye ederim.

IBM çok iyi bir notebook' tu ama Çinlilere sattı artık kendisi üretmiyor,

ACER ve ASUS ucuz malzeme kullanıyorlar. Mesela sabit diski tutan kasayı plastikten yapmışlar

dün akşam R9755 metro güneşliden 13 taksit 1819ytl alınmıştır....
  • quote:

Orjinalden alıntı: kayran34

..................tutan kasayı plastikten yapmışlar

dün akşam R9755 metro güneşliden 13 taksit 1819ytl alınmıştır....

Arkadaş madem gittin metroya birde şu bizim modele baksaydınız ya.. 3124 AMD 17 inç.. sevaba girerdin biz ist. dışında oturanlar için..

ayrıca makinan hayırlı olsun, güle güle ve sorunsuz bir şekilde kulllanınız..
  • ARKADASLAR PACKARBELL R9755 ARAYAN ARKADASLAR
    PACKARBELL R9755 pesin fiyatı 1180$+kdv ,6 ay Cardfinans ve Bonus card taksitli=1200$+kdv ,aynı kartlara 12 takstili isterseniz;1240$+kdv fiyatları...(Fatura kesilecektir) Urunler Sıfır olup Koyuncu(Packard Bell Turkiye Distributoru) tarafından 2 yıl garantilidir...
    Isterseniz Koyuncu PACKARBELL R9755 Teshir Urunu 1100$+KDV pesin fiyat olup 1120+KDV 6 ay Cardfinans ve Bonus card taksit imkanı..diger taksit secenekleri icin sorunuz.. Urunler Koyuncu tarafından size fatura kestigimiz tarihten itibaren 2 yıl garantilidir...
    Packardbell diger modelleri icinde fiyat sorunuz..
    PARKNET BILGISAYAR....
    advmanager@yahoo.com

S8501 Modeli Cok Yakında Tekrar Satısa Sunulucak Ilgılenenler Irtibata Gecsin!!!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.