Şimdi Ara

Packard Bell Harici Bellek Arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde packard bell marka 1 tb'lık bir haricim var yaklaşık 3-4 yıldır sorunsuz kullanmaktaydım. ancak 2-3 aydır önceleri nadiren olan ancak şuanda devamlı oluşan bir arızası var. harici çalışırken bir anda bağlantı kopuyor. sonra yeniden geliyor bazen gelmiyor ve altta bilgisayarın cihazı algılayamadığına dair bir uyarı yazısı çıkıyor. kesildiğinde harici çalışmayı bırakmıyor ancak öndeki ışığı sönüyor ki normalde o ışık bilgisayardan cihazı kaldırdığımda dahi sönmez. ışık sönüyor sadece harici çalışmaya devam ediyor kendi kendine. arızanın nereden kaynaklandığını anlayamadım bir türlü. kablodan kaynaklandığını düşünüp 3-4 farklı kabloyla denedim aynı sorunu devam etti. kutudan kaynaklı olabileceğini düşünüp yeni kutu almayı planladım ama bu kezde eğer hard diskten kaynaklıysa boşuna para verip haybeye kutu almış olmak istemedim. içindeki hard disk Samsung HD103UJ 1 TB 7200 RPM 32 MB. bulunduğum yerde packard bell servisi yok (ki zaten çoğu yerde yok gibi) zaten olsa da vermeyi pek istemem içindeki bilgileri silmemeleri için (850 gblık kısmı dolu şuan) belki benzer sorun yaşayan yada çözüm hakkında biri vardır diye buraya yazdım. teşekkürler şimdiden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dell Notebook HDMI Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Toshiba Laptop Kamera Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.