Şimdi Ara

Packard Bell Laptop Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    PB laptopumu 2 senedir sorunsuz kullanıyorum. Bu sabah başlattığımda ekrana görüntü gelmediğini farkettim. Kapatıp tekrar açtım, görüntü asla gelmiyor, harddiskten ses var ve işlemci ışığı yanıp sönüyor, bilgisayar çalışır halde görüntğsğz beklemeye başlıyor. Biraz tuşları kurcaladığımda kulaklıktan DOS benzeri bir sinyal sesi geldiğini farkettim. Esc Space Enter Tab ve harflere basıldığında çıkıyor bu ses. Ekrana görğntğ gelmediğinden herhangi birşey yapamıyorum. Servşe götğrmeden önce kendi yapabileceğim birşey var mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: korhanes

Merhaba
    PB laptopumu 2 senedir sorunsuz kullanıyorum. Bu sabah başlattığımda ekrana görüntü gelmediğini farkettim. Kapatıp tekrar açtım, görüntü asla gelmiyor, harddiskten ses var ve işlemci ışığı yanıp sönüyor, bilgisayar çalışır halde görüntğsğz beklemeye başlıyor. Biraz tuşları kurcaladığımda kulaklıktan DOS benzeri bir sinyal sesi geldiğini farkettim. Esc Space Enter Tab ve harflere basıldığında çıkıyor bu ses. Ekrana görğntğ gelmediğinden herhangi birşey yapamıyorum. Servşe götğrmeden önce kendi yapabileceğim birşey var mı?

Arkadaşım şizin yapabileceğiniz birşey olduğunu sanmıyorum.Servise götürmeniz gerekiyor:(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Packard Bell Webcam Sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.