Şimdi Ara

packard bell LS44 8gb ram ati hd7670m 2 gb ekran kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
7.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu laptop u yeni aldım...
    packard bell LS44 8gb ram ati hd7670m 2 gb ekran karı
    Oyun kurulduğunda kasıyor ve çift ekran kartı olduğu için intel hd kartla oynuyor... bu sorunu çözen var mı?
    Ne yapmak lazım...

• masaüstü sağ tıklayın değiştirilebilir grafik sürücüsünden yüksek performanslı gpu seçin tekrar deneyin
  • Bunu yapamayacaksınız, birkaç altta BIOS güncellemesi hakkında bir konu var, o konuyu okuyup BIOS güncellemesini indirip bilgisayarınıza kurduktan sonra BIOS'tan konuyu açan arkadaşın anlattığı adımları yaptığınızda vercenik53 mahlaslı arkadaşın dediği gibi diğer ekran kartını seçebileceksiniz.
  • Burda anlatılanların aynısını yaptım sorun çözüldü çok teşekkür ederim...
    http://forum.donanimhaber.com/m_59856337/tm.htm
  • Eğer oyun oynayacaksanız sonuçları bizimle de paylaşır mısınız rica etsem?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim oyun performansı çok iyi... super strret fighter tekken yükledim en son çıkan oyun full ayarlarda çatır çatır oynuyor ... batman i yükledim diğer topik de sormuşsun sırf sorduğun için yükledim... full ayarlarda d11 kapalı çok harika oynanıyor.. dx11 olayı sıkıntılıymış batman de ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: upload35

kardeşim oyun performansı çok iyi... super strret fighter tekken yükledim en son çıkan oyun full ayarlarda çatır çatır oynuyor ... batman i yükledim diğer topik de sormuşsun sırf sorduğun için yükledim... full ayarlarda d11 kapalı çok harika oynanıyor.. dx11 olayı sıkıntılıymış batman de ...

dx11'i nereden kapatıyoruz hocam? Sağolasın benim için denediğin için, bir de ekran kartı sürücü versiyonunuzu falan yazarsanız çok müteşekkir olurum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş oyuna ilk tıkladığında play demeden önce settings e gel orda 3d ile alakalı bölümvar orayı of yap sonra play de... benim sürümde 2011.1013.754.12275

• Tam emin değilim ama dostum sanırım o sürücünün tarihi. Bende de 2011.0524 yazıyor. Sürücüyü bugün yükledim.

Çalıştır'a dxdiag yazınca ekran kartının sürücüsü bu olarak mı gözüküyor? Bu arada ben de demin Crysis 2 oynadım, bir kere bile takılmadı, grafikler üst seviye idi. Yaklaşık 2 saat kadar oynadım, çok az ısınma oldu. Ben Zalman laptop soğutucusu kullanıyorum ama biraz ufak geliyor 17.3 inç'e. Ondan kenar kısımları azıcık ısındı. Size de tavsiyem laptop soğutucusu kullanmanız yönünde.

Vatan'da 154 liraya 17.3" için olanları vardı. 15" için olanlar 130 küsür lira. Ben de benim 15.6" için olanı satıyorum daha büyüğünü almak amacıyla.

Ekleme: 3D olduğuna emin misin hocam? Settings'te öyle bir seçenek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 24 Mayıs 2012; 21:39:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Tam emin değilim ama dostum sanırım o sürücünün tarihi. Bende de 2011.0524 yazıyor. Sürücüyü bugün yükledim.

Çalıştır'a dxdiag yazınca ekran kartının sürücüsü bu olarak mı gözüküyor? Bu arada ben de demin Crysis 2 oynadım, bir kere bile takılmadı, grafikler üst seviye idi. Yaklaşık 2 saat kadar oynadım, çok az ısınma oldu. Ben Zalman laptop soğutucusu kullanıyorum ama biraz ufak geliyor 17.3 inç'e. Ondan kenar kısımları azıcık ısındı. Size de tavsiyem laptop soğutucusu kullanmanız yönünde.

Vatan'da 154 liraya 17.3" için olanları vardı. 15" için olanlar 130 küsür lira. Ben de benim 15.6" için olanı satıyorum daha büyüğünü almak amacıyla.

crysıs 2 den sonra tatmin oldunmu

• Evet, ya hocam ben donanımsal bir problem var sanıyordum. Ekran kartını da manuel olarak seçtim ama oyunlarda çok tekliyordu. Şimdi GTA V, Crysis 2 derken memnun kaldım

Siz memnun musunuz cihazınızdan?
  • quote:

Tam emin değilim ama dostum sanırım o sürücünün tarihi. Bende de 2011.0524 yazıyor. Sürücüyü bugün yükledim.

kardeş yüksek performanlı karttayken seçim oyunu çalıştır...resimdeki yerleri offf yap ... kolay gelsin...

• Bende yok bu menü :) Directx 11 yazmıyor, diğerleri aynen var. Yine de paint'te uğraşmışsın (Çok uğraşmadığın belli ama ), teşekkürler. Sanırım oyun versiyonu ile ilgili.
  • :)))) sorma canım çıktı uğraşmaktan... herkezin kandili mübarek olsun bu arada ...
  • bu da dxdiag sonucu :)))

• Sağolasın dostum, mübarek kandilin senin de kutlu olsun.

Evet, ekran kartlarımızın her şeyi aynı. Sadece bende, ne işe yaradığı hakkında en ufak fikrim olmamasına rağmen, WHQL Logolu kısmında Evet yazıyor.
  • quote:

Evet, ya hocam ben donanımsal bir problem var sanıyordum. Ekran kartını da manuel olarak seçtim ama oyunlarda çok tekliyordu. Şimdi GTA V, Crysis 2 derken memnun kaldım

Siz memnun musunuz cihazınızdan?

vallahi hocam ben çok memnunum, 3-4 saat aralıksız bc2 oynadım geçen gün, ekran kartı %100, işlemciyi %60 la çalıştırdım. en ufak ısınma olmadı yav
    zaten birtek oyunda falan iken atiyi çalıştırıyorum, autocad sta4cad gibi programlara intel yetiyor

• Yahu bu dediklerinizi nereden yapıyorsunuz teallam.

Yok ekran kartını yüzde yüz, yok işlemciyi yüzde atmış. Ben paldır küldür giriyorum oyunlara?
  • Bahsi geçen pc bu değil mi ?
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/packard-bell-ls44-hr-611tk-ls44-core-i5-2450m-25ghz-8gb-ddr3-750gb-173-dvdrw-2048mb-hd7670m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=59954
    Bende almayı düşünüyorum. Bu oyunda farklı ekran kartı kullanma gerekmediğinde düşük ekran kartı kullanma özelliği bunda mevcut değil mi ?

• Evet, bunda mevcut.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.