Şimdi Ara

Packard Bell LS44 ekran kartı sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarımın windows deneyim dizini puanı çok kötü

grafiklerden 5.5
    oyun grafiklerinden 6.5

alıyor diğer arkadaşlar ls44 ile 6.7 aldıklarını soyluyolar

bılgısayarı ılk açtıgımda 5.6 dı sonra 5.5e düştü deneyim dizininde ekran kartı olarak İntel HD Graphics Family yazıyor HD6650 yi görmüyor?

ati kartını guncelleştirmeye çalışıyorum kurulu programda güncelleştirme kontrol et dediğimde güncel diyor ati nin sitesinden 11.9 sürümünü indirmeye çalıştırdıgımda donanımınız ile uyumlu değil diyor yapan arkadaşlar nasıl yaptı acaba ___??? yardım bekliyorum forumda bios güncelleyin oluyor demişler ama nasıl yapılıyor bu bir sorun mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hellbutcher00096

arkadaşlar bilgisayarımın windows deneyim dizini puanı çok kötü

grafiklerden 5.5
    oyun grafiklerinden 6.5

bılgısayarı ılk açtıgımda 5.6 dı sonra 5.5e düştü deneyim dizininde ekran kartı olarak İntel HD Graphics Family yazıyor HD6650 yi görmüyor?

ati kartını guncelleştirmeye çalışıyorum kurulu programda güncelleştirme kontrol et dediğimde güncel diyor ati nin sitesinden 11.9 sürümünü indirmeye çalıştırdıgımda donanımınız ile uyumlu değil diyor yapan arkadaşlar nasıl yaptı acaba ___??? yardım bekliyorum forumda bios güncelleyin oluyor demişler ama nasıl yapılıyor bu bir sorun mu ?

Muhtemelen yanlış driveri yüklemişsin

http://www2.ati.com/drivers/mobile/11-9_mobility_vista_win7_32-64_ccc.exe

bunu indirip kur sonra deneyim dizininden puanlamayı tekrar çalıştır de düzelicektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canaydo -- 25 Ekim 2011; 11:52:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jaka­®

quote:

arkadaşlar bilgisayarımın windows deneyim dizini puanı çok kötü

grafiklerden 5.5
    oyun grafiklerinden 6.5

Muhtemelen yanlış driveri yüklemişsin

http://www2.ati.com/drivers/mobile/11-9_mobility_vista_win7_32-64_ccc.exe

bunu indirip kur sonra deneyim dizininden puanlamayı tekrar çalıştır de düzelicektir

eski driveri kaldırıp mı kurayım ?

• kurdum yine aynı 5.5 alıyor
  • Aynı sorun bende de var. ATI kartı bir türlü görmüyor.
    Ekran kartı olarak Intel HD Graphics diyor fakat 2.5 paylaşımsız 2.7 ekstra olarak 5.2 gb ekran kartı gösteriyor.
    Normalde 2 gb ATI olması gerekiyor.
    Bu sorunu çözen oldu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wuzzy

Aynı sorun bende de var. ATI kartı bir türlü görmüyor.
    Ekran kartı olarak Intel HD Graphics diyor fakat 2.5 paylaşımsız 2.7 ekstra olarak 5.2 gb ekran kartı gösteriyor.

aynen işte bendeki durum ls44 ana konuda 6.7 alıyolar ama nasıl alıyolar bilmiyorum günncele driveri diyolar güncellemiyor ?
  • quote:

quote:

aynen işte bendeki durum ls44 ana konuda 6.7 alıyolar ama nasıl alıyolar bilmiyorum günncele driveri diyolar güncellemiyor ?

Bu sorun bende de var kaç gündür kafayı yemek üzereyim, kimse bilmiyor.
    Bir çözüme ulaştınız mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus n53sn Ekran kartı Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kupa_xl

quote:

quote:

Bir çözüme ulaştınız mı?

çözümü yok böyle kullanacaksın zaten sadece windows deneyim dizininde böle sorun oluyor oyunlarda performans yerinde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kupa_xl

quote:

quote:

Bir çözüme ulaştınız mı?

çözümü yok böyle kullanacaksın zaten sadece windows deneyim dizininde böle sorun oluyor oyunlarda performans yerinde.

Hayir oyunlarda nasil performans yerinde?

Pes 2012 orta ayarlarda kasmasi, Asassins Creed i hic acmamasi normal mi?
    Asassins creed de adamin yuzu gozukmuyor saci ve kaşlari gozukuyor örnegin, yurudugu zemin gozukmuyor boyle sacmasapan bisey. 3 yil onceki makinaya kurdum oyunu 330m ekran karti canavar gibi.
    Bu makinada kesinlikle bir sorun var.
    Bu makina dedigim kardesimle ayni anda birer tane aldik ayni sorun onda da var, bir cozum olmali mutlaka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W.Amadeus -- 13 Aralık 2011; 6:16:08 >

• valla ben baya cebelleştim bi sonuca varamadım ama kasma yok bende pes high da oynuyorum sıkıntı olmuyo ekran kartını guncelemeye çalış packard bellin kendi kurdugu driver çok eski. eğer çözüm bulabilirsen banada yazarsan sevinirim :)
  • ekran kartı konusunda son durum nedir? çözüm bulan oldu mu?
  • Arkadaşlar Win7 ultimate 64 bit kurmak için format attım fakat ekran kartını kuramıyorum hiçbir şekilde! 2 adet standart vga var ve ben hiç bir gelişme sağlayamıyorum. atinin kendi sitesinden ve packard bellin kendi sitesinden güncel driverleri denedim ama olmuyor? varmı çözüm bulan birisi?
  • fotmat atmaya uğraşmayın sadece acer sitesine girin 7750g aynı ekran kartını kullanıyor firma ismi farklı ama aslında aynı marka modelinin amd driveri güncel 2012 yılında tazelenmiş indirin VGA sürüm: 8.901.4.0 boyut: 341.5 MB güncelleme tarihi: 2012/01/04 sonrasında oyunlarda hiçbir sıkıntı kalmıyor sadece bazı oyunlarda battlefield 3 te ben karşılaştım tam ekran olmama sıkıntısı yaşayabilirsiniz onun içinde simgesine sağ fare ile tıklayıp özelliklere girip çalıştırdan tam ekran çalıştıra tıklamanız yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifnihat

Arkadaşlar Win7 ultimate 64 bit kurmak için format attım fakat ekran kartını kuramıyorum hiçbir şekilde! 2 adet standart vga var ve ben hiç bir gelişme sağlayamıyorum. atinin kendi sitesinden ve packard bellin kendi sitesinden güncel driverleri denedim ama olmuyor? varmı çözüm bulan birisi?

hocam makine geldiğinde üzerinde packarbell yedekleme programıyla geliyor. ben format atmadan önce sistem yedeğni (win 7 home edition) ve driver yedeğini cdlere aldım, daha sonra ultimate kurup driver yedeğinden driverları yükledim. elimde driver cdsi var. sen bi uğraş olmadı benimle irtibata geçersin tüm driverları ben biyere upload ederim.
  • Arkadaşlar bir packard bell ls 44 kullanıcısı olarak bu sıkıntı bendede vardı en sonunda çok canımı sıktı ve servise gönderdim. Orda yaptıkları şey ilk önce biosu güncelleyip daha sonra driverleri yükleyip güncelliyolarmış. Daha sonradan arayıp her güncelleme için ben bilgisayarı servisemi göndericem dediğimde bana bunları yapmamı soylediler. Saygılar.
  • arkadaşlar neurotr arkadaşımızın söylediği yol kesin çözümdür. acer support sitesinde 7750g'nin VGA driverı, packard bell'deki 7670m ekran kartına tam uyum sağlıyor. Ne AMD'nin kendi sitesindeki sürücü ne de Packard Bell'inki işe yaramıyor, boşuna denemeyin. Bu driveri kurup güncellemeden önce yapmadığımız şey, kurmadığımız driver kalmadı. Çözüm için teşekkürler.
  • Güzel secimler herkese teşekürler faydalandım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pryan00

quote:

Orijinalden alıntı: arifnihat

Arkadaşlar Win7 ultimate 64 bit kurmak için format attım fakat ekran kartını kuramıyorum hiçbir şekilde! 2 adet standart vga var ve ben hiç bir gelişme sağlayamıyorum. atinin kendi sitesinden ve packard bellin kendi sitesinden güncel driverleri denedim ama olmuyor? varmı çözüm bulan birisi?

hocam makine geldiğinde üzerinde packarbell yedekleme programıyla geliyor. ben format atmadan önce sistem yedeğni (win 7 home edition) ve driver yedeğini cdlere aldım, daha sonra ultimate kurup driver yedeğinden driverları yükledim. elimde driver cdsi var. sen bi uğraş olmadı benimle irtibata geçersin tüm driverları ben biyere upload ederim.

Bende ultimate attım driverlarda tonla sorun çıktı siteden indirmeme rağmen acaba upload edip gönderebilir misin linki Ls44hr 611 tk benim leptop ama büyük ihtimalle aynıdır 501tk filansa senin..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.