Şimdi Ara

PACKARD BELL MB-86 P-009

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu notebook'u aldığımda bunu bana vista ile birlikte verdiler, ama ben xp kullanmak istiyorum.Sizce bu değişikliği yapmalı mıyım? Bir de yedek disk yok, ben biraz acemi olduğum için nasıl yedekleme yapacağımı da bilmiyorum.Bana yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler...

• Format atıp vistayı tekrar kurarsan baya bir yer kazanmış olunuyor.
    Aldığımda c sürücüsü 20GB diyordu.
    Vista CD si ile format attım herşeyi kurduğum halde 10GB ver tuttu
  • Acemiysen yapmanı tavsiye etmem.
  • benim için önemli olan aslında bilgisayarın ne kadar erken açıldığı.bu notebook'un açılması 5 dk'dan fazla sürüyor. xp kurdursam buna biraz daha hızlanır mı, yoksa değişen bişey olmaz mı ?
  • Tabi ki hızlanır hemde gözle görülür biçimde. Öncelikle Xp sürücülerini bul dizüstü modelinin ondan sonra kur derim sonra altından kalkamazsın en kötü ihtimalle bilgisayarınla birlikte verilen vista işletim sistemini kurarsın. Zamanla öğrenirsin yazılım olarak kurcalamktan korkma içinde çok önemli bilgilerin yoksa. Öğrenmek için kurcalaman lazım.
  • arkadaşlar öncelikle mrb.bende packard bell notebook almak istiyorum ama kafam karıştı.çünkü koyyuncu elk. in sitesinde p-009 =>sb86 modeli olarak görünüyor.bende sb86 almak istiyorum ama başka sitelerde ve buradada olduğu gibi p-009 mb 86 görünüyor.sb ve mb arasında da bana göre baya bi fark var.dediğim siteyi inceledikten sonra görüşlerinizi rica ediyorum.tşk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.