Şimdi Ara

PACKARD BELL MX65 KABLOSUZ AĞ SORUNU!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. başlıktaki gibi packard bell mx65 model bilgisayar kullanmaktayım format attım normal bir şekilde driverları yükledim hepsi düzgün bir şekilde gerçekleşti ama kablosuz ağa balanamıyorum. Sorun ise kablosuz ağı görüyor pc ama bağlan deyince ""windows seçilen ağa bağlanamıyor.Ağ artık kapsama alanında olmayabilir.Lütfen kullanılabilir ağ listesini yenileyin ve bağlanmaı yeniden deneyin diyor." pc modemle aynı odada Bunun nedeni ne olabilir yardım ederseniz sevinirim.

• pc ye sabıt ip atamalısınız sanrım ..sorun cozulecekdır..
  • denedim ama yine aynı hatayı verıyor .
  • kimse bilmiyormu arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkaraman06

Merhaba arkadaşlar. başlıktaki gibi packard bell mx65 model bilgisayar kullanmaktayım format attım normal bir şekilde driverları yükledim hepsi düzgün bir şekilde gerçekleşti ama kablosuz ağa balanamıyorum. Sorun ise kablosuz ağı görüyor pc ama bağlan deyince ""windows seçilen ağa bağlanamıyor.Ağ artık kapsama alanında olmayabilir.Lütfen kullanılabilir ağ listesini yenileyin ve bağlanmaı yeniden deneyin diyor." pc modemle aynı odada Bunun nedeni ne olabilir yardım ederseniz sevinirim.

Başka ağa bağlanıyor mu denediniz mi ?

Fn + f2 Wireless kapatıp açarak tekrar deneyin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 5 Mayıs 2012; 14:11:19 >
  • quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar. başlıktaki gibi packard bell mx65 model bilgisayar kullanmaktayım format attım normal bir şekilde driverları yükledim hepsi düzgün bir şekilde gerçekleşti ama kablosuz ağa balanamıyorum. Sorun ise kablosuz ağı görüyor pc ama bağlan deyince ""windows seçilen ağa bağlanamıyor.Ağ artık kapsama alanında olmayabilir.Lütfen kullanılabilir ağ listesini yenileyin ve bağlanmaı yeniden deneyin diyor." pc modemle aynı odada Bunun nedeni ne olabilir yardım ederseniz sevinirim.

Başka ağa bağlanıyor mu denediniz mi ?

Fn + f2 Wireless kapatıp açarak tekrar deneyin.

Evet denedim .Hatanın resmi:
     PACKARD BELL MX65 KABLOSUZ AĞ SORUNU!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Driveri kaldırıp tekrar kurun. Ya hatalı yüklendi yada yüklenmemiş olabilir !
  • kac defa kaldırıp yükledim ama değişen bişey yok.
  • Modemi kapatıp açarak deneyin olmazsa fabrika ayarlarına yükleyin tekrar kurun Sonucu tekrar yazarsınız..
  • quote:

Modemi kapatıp açarak deneyin olmazsa fabrika ayarlarına yükleyin tekrar kurun Sonucu tekrar yazarsınız.

olmadı ;:S
  • quote:

quote:

Modemi kapatıp açarak deneyin olmazsa fabrika ayarlarına yükleyin tekrar kurun Sonucu tekrar yazarsınız.

olmadı ;:S

Mac adresini değiltirin. Linkte anlatım var

http://www.msxlabs.org/forum/pc-internet-teknik-destek/309672-programsiz-mac-adresini-degistirmek-resimli-anlatim.html

Modem arayüzüne girerek Wireles kanalı değiştirin 1 - 6 -11 bunlardan birini seçin.

Ağ bağlantısını açarak Kablosuz ağ bağlantısının aktif olduğunda emin olun..

Aygıt yöneticisinde yüklenmeyen bilinmeyen her hangi bir driver varmı kontrol edin..

Yukardaki arkadaşların dediklerini yapınca olması gerekiyor ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 5 Mayıs 2012; 15:20:00 >

• quote:

http://www.msxlabs.org/forum/pc-internet-teknik-destek/309672-programsiz-mac-adresini-degistirmek-resimli-anlatim.html

Modem arayüzüne girerek Wireles kanalı değiştirin 1 - 6 -11 bunlardan birini seçin.

Aygıt yöneticisinde yüklenmeyen bilinmeyen her hangi bir driver varmı kontrol edin..

olmuyor yaw :S ne oldugu belli değil arkadaş kırcam onu istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkaraman06 -- 5 Mayıs 2012; 15:58:44 >

• quote:

quote:

Güncel bir driver yükleyip deneyin..

• quote:

quote:

quote:

Güncel bir driver yükleyip deneyin..

herşeyin en son sürümünü yükledim mac adresi ip adresi değişikliği yaptım ama olmuyor bunda başka bi iş var ama hadi hayırlısı :D

• Modemden kaynaklanıyor gibi..
  • quote:

Modemden kaynaklanıyor gibi..

dun giriyordu ama bugun format attık driverları yukledık agı buluyor daha şifreyi istemeden o hatayı verıyor :S
  • quote:

Windowsu tekrar kurun diyecem ben bile ne alaka diyorum..

:D windows ile alakalı olduğunu sanmıyorum bende ama bilemiycem illaki bir çözümü vardır ... Modeme kablolu bir şekilde bağlanabiliyorum sadece kablosuz baglanamıyorum :S
  • quote:

quote:

Windowsu tekrar kurun diyecem ben bile ne alaka diyorum..

:D windows ile alakalı olduğunu sanmıyorum bende ama bilemiycem illaki bir çözümü vardır ... Modeme kablolu bir şekilde bağlanabiliyorum sadece kablosuz baglanamıyorum :S

Dedim ya ne alaka

Modem kablosuz ayarına bakın kanal değiştirin daha önce dediğim gibi bağlantı hızı 54 Mb dinamik falan ayarlayın..
  • valla şimdi modemin ayarlarının yapıldıgı sayfayada giremiyorum şifresini unuttum siteye girerken bir şifre istiyordu . daha dogrusu şifreyi ben koymamıştım .d . bide evdekı dıger pc ler den baglanabiliyorsun modeme onlarla alakalı olsa dıgerlerıde baglanamazdı diye düşünüyorum .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.