Şimdi Ara

PACKARD BELL RECOVERY CD SİNİ KAYBEDENLER !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
16.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumda bir çok arkadaşımızın recovery cd sini kaybettiğini ve nereden bulabilecekleri hakkında bir çok yazı var...

Arkadaşlar bu adrese girerek "http://support.packardbell.com/global/ " part no veya seri no ile giriş yapabiirsiniz.

Part no ve seri no laptopunuzun alt kısmında yazmaktadır.

• Bende HP V600 Serisi Notebook Var Onunda Bu şekilde recorvery cd ve diğer software araçlarını edine bilirmiyim...?
  • umarım bu başlığı sahipsiz bırakmamışsındır neticede sorumlu sensin zati

diyeceğim o'dur ki bende packard bell notebook var verdiğin siteye kayıt ediyorum ama bana defol diyor vatan bilgisayardan aldım acaba yasal mı değil nedir anlamadım var mı br bilgin diye bu kadar lafı uzattım

VAR MI BİR BİLGİN?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azrailmekail -- 27 Mart 2010; 19:10:41 >
  • tj75 aldım fakat bir türlü fabrika ayarı dvdsi oluşturamıyorum
    Yedeklemeyi seçiyorum 3 adet dvd gerekli diyor 1. takıyorum bitiyor %99 falan olduktan sonra yazma hatası diyor 2 3 cd leride sırayla takıyorum fakat sonuç gene aynı ?
    Ayrıca Dvd lerde yazılan kısımlar kesik kesik yani muhtemelen dvdleri yakıyor Sizce sorun kullandığım Dvdlerdenmi kaynaklanıyor? Markası Ridata konu hakkında bilgisi olan arkadaşlarımız varsa cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrafikXer

tj75 aldım fakat bir türlü fabrika ayarı dvdsi oluşturamıyorum
    Yedeklemeyi seçiyorum 3 adet dvd gerekli diyor 1. takıyorum bitiyor %99 falan olduktan sonra yazma hatası diyor 2 3 cd leride sırayla takıyorum fakat sonuç gene aynı ?
    Ayrıca Dvd lerde yazılan kısımlar kesik kesik yani muhtemelen dvdleri yakıyor Sizce sorun kullandığım Dvdlerdenmi kaynaklanıyor? Markası Ridata konu hakkında bilgisi olan arkadaşlarımız varsa cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler

Ben hiçbir sorun yaşamadım. Verbatim marka dvd ile yedekleme yapmıştım. Fakat Dvd-Rw'lerimiz kaliteli değil. Birçok dvd yazımında hata almıştım(verbatim ile almadım ama, çalışıyormu diye de denemedim.) İdare edicez artık, zaten dvd yazıcaksam Masaüstü PC'mi kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: GrafikXer

tj75 aldım fakat bir türlü fabrika ayarı dvdsi oluşturamıyorum

bende de aynı sorun var recovery cd si oluşturamadım ve aynı hataları aldım, bir çözümü var mı acaba bunun ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba laptop format yardım?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.