Şimdi Ara

PACKARD BELL SJ81 ANAKART..ACILL YARDIM..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleykum herkeze kolay gelsın ıyı forumlar oncelıkle..

Bu konuda sız uzmanlardan ve dıger arkadaslardan yardımlarınıza ıhtıyacım var arkadaslar...

Bende PBell Easy Note Sj 81 Marka ve model Laptop bılgısayarım var , bu cıhazın ben anakartı tamırını yaptırdım, 3 ay da garantılıydı... Neyse olayı uzatmayım 3 ay kullandım garantı ıcı suresındeyken tekrar sıyah ekrana dustu (cihaza guc gelıyor calısıyor fakat ekrana goruntu gelmıyor) yaptırdım sımdı garantısı bıttı ve yıne 1 ay kullandım yıne aynı sorunla karsılastım..Bu durumda en mantıklısı anakartı degıstırmek geldı benım aklıma..

Amaaaa pıyasada Pbell easy note sj81 anakart bulmak pekde kolay deyıl..Ben PBell easy note SJ 51 marka anakart buldum ve SJ 81 ıle tıpatıp benzıyor , aslında pek fark goremedım tam bılmıyorumda ozellıklerınde degısen nedır ne degıldır.. Degıstırsem sorun olurmu acaba..Bu dusunceler aklımda takıldı..

Eger bılgınız varsa bu konuda lutfen acıl yardıma ıhtıyacım var , yada bana Pbell SJ81 marka sıfır anakart bulabılecegım bı adres soylersenız cok sevınırım hatta Dua ederım sıze , acıl lazım..
    Cihazdan resimleri ekledım bakarsanız sevınırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tech_06_44 -- 25 Nisan 2013; 1:15:41 >

• kardeş bence anakart değiştirmeyle fln hiç uğraşma yeni bilgisayar al derim milanıdı doldurmuş ztn elindeki alette
  • kardes guzel dıosunda guc yetmıo yenı cıhazlara (garantılı ıkıncı el vs en kotu 900 tl falan ) mb denemeyı dusunuyorum eger bulabılırsem

olmadı zaten en kotu ıhtımal parca parca satcam...yorumun ve ılgın ıcın tesekkurler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.