Şimdi Ara

Packard Bell TE69-KB-300TK nasıldır? 899TL 75 tl maxi puan,15 tl pepsi indirimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    fiyat uygun mu?
    kullanan arkadaşlar varsa avantajlarını ve dezavantajlarını yazarlar mı?

http://www.kliksa.com/urun/packard-bell-te69-kb-300tk-amd-quad-core-a6-5200-notebook/980003792

pepsi kapaklarındaki şifreyle 15 tl indirim var

maksimum kart sahiplerine 750 tl üstüne 75 tl maxi puan hediye ne diyorsunuz alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.zabaLa -- 20 Temmuz 2014; 15:30:11 >

• Bende merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz iyi mi kötü mü derken fiyat 899 tl ye yükseldi.

gerçi hala 75 tl maxi puan hediyesi var bende de 30 tl lik kliksa indirim çeki var,gerçi olmayanlar için pepsi koduna 15 tl indirim var.

(3 yıl önce pb dot-u 3600 almıştım.bilgisayar defalarca düştü üzerine önce kola sonra kahve sonra su döküldü,bağlantı kablolarından kopanlar bile var ama hala çalışıyor lakin kendi başına ayakta duramıyor ekran arkasına destek koymak gerekiyor,pb nin bana göre kötü yanı klavyesituşların arası boşluk ve araya çok pislik giriyor)

incelediğimiz pc de amd a6 5200 işlemci var.ben oyu oynamayacağım için yeterli gibi gözüyor ,ayrıca 4 çekirdek ama hala kafamı duvarlara vuruyorum 799 ken niye almadım diye
  • mr.zabaLa M kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_2035/tt.htm

Bu bölüme, "bu fiyata daha uygun alternatif var mı" gibi bir başlık açarsanız, belki daha fazla cevap gelir.

İkinci el TS11HR kullanıyorum, yeni notebook alırsam, PB diğerlerine göre pozitif yönde bir etki bıraktı.

Şimdiden hayırlı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.