Şimdi Ara

PACKARD BELL TS11 CORE İ7 2630QM -2.0GHZ-8GB DDR3-750GB-15.6'-DVDRW-2GB GT540M-CAM-W7PRE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
2
Favori
21.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu modeli vatandan başka yerde bulamadım bilgisayar özellikleri çok güzel fiyatı da uygun gibi ancak ne bi yorum ne bir alternatif satış noktası hiç birşey yok anlamadım gitti.

Almayı düşünüyorum ama tereddütlerimi gidermeyem lazım bu model hakkında en ufak bir bilgisi olan lütfen paylaşabilir mi?

http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-ts11hr-702tk-ts11-core-i7-2630qm--2.0ghz-8gb-ddr3-750gb-15.6-dvdrw-2gb-gt540m-cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=53062

• Ben de bu laptopı gördüm vatanda ama hiç kullanan yok dediğin gibi.Bir de bu işlemcide sorun var diyenler var?
    Alternatif olarak da şu laptopa baktımhttp://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-050956-y560a-core-i7-740qm-1.73ghz-4gb-500gb-1024mb-hd5730--15.6-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=48831
    8gb ram gereksiz fazla gibi ve lenovo'nun harddisk 7200 rpm ekran kartları da eşdeğer gibi.Lenovo 300 lira daha ucuz

• Yorumlarınız için teşekkür ederim.
    İçimdeki sesi dinleyip PB almak için vatan a gittim az önce ancak ordaki arkadaş ısrarla bana samsung rf511 i satmaya çalıştı aynı zamanda PB yide sanki rakip firmanın malıymış gibi kötüledi kafam karıştı ve kararsız kaldım almadan döndüm.

http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-ts11hr-702tk-ts11-core-i7-2630qm--2.0ghz-8gb-ddr3-750gb-15.6-dvdrw-2gb-gt540m-cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=53062
    http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-rf511-s02tr-rf511-core-i7-2630qm-2.0ghz-6gb-ddr3-750gb-2gb-gt540m-15.6-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=52043

• bana kalırsa kim ne derse desin ozellik olarak fp olarak
    PACKARD BELL TS11 CORE İ7 2630QM

cok daha agır basıyor acaba alıpta kullanan varmı

en ucuz nerden alabiliriz
  • Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum. Cihaz oldukça performanslı. Sorunsuz kullanıyorum. Aklınıza takılan şeyler varsa sorun yardımcı olmaya çalışayım.
  • vatandan gecen hafta yegene aldık urun f/p urunu ama kapsamlı test yapacak sevıyede pc kullanıcı degıl :)
    cozunurlugu dert ettık bıraz ama 15 '' monıtorde sorun yaratmaz dedık:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nerden aldınız cihazı ve ne kadar verdiniz acaba?
    Bir de klavye çok düzdü sanki kullanımı rahat mı?
    Touchpad hakkında yorum?
    İlk günler pek olmaz zaten de ısınma sorunu var mı?
    Harddisk kesin 5400 rpm değil mi?
    teşekkürler şimdiden
  • Forumda satan olursa alirim simdilik uygun bir yer bulamadim bu yeni cpularda sorunlu diyenler vardi boyle bir durumla karsilastinizmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt0392

Nerden aldınız cihazı ve ne kadar verdiniz acaba?
    Bir de klavye çok düzdü sanki kullanımı rahat mı?
    Touchpad hakkında yorum?
    İlk günler pek olmaz zaten de ısınma sorunu var mı?
    Harddisk kesin 5400 rpm değil mi?
    teşekkürler şimdiden

Geçen hafta Vatan Bilgisayar'dan aldım. Cihazın klavye kullanımı gayet rahat. Touchpad'i de kullanışlı. Aldığım süre içerisinde rahatsız edici bir sıcaklık hissetmedim. Harddisk 5400rpm. Sorunsuz tam bir keyif aleti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 7 Nisan 2011; 23:47:34 >
  • Hocam packerd bell genelde f/p oranı iyi ürünler üretiyor.Aldıın bilgisayarı inceledim bence gayt uygun.Hayırlı olsun
  • Forumdan chipset sorunuyla ilgili bir yazı.Bu laptopu alan arkadaşlar da bakabilir mi rev_05 yazıyor mu? Bir de windows puanlamasını koyarmısınız?
    quote:

Orijinalden alıntı: ***CoNDoR***

Arkadaşlar sorun Sandy Bridge işlemcilerde değil. Yanlış bilgilendirme yapmayınız. Sorun kullanılan çipsetinin sata kontrolcüsünde. SATA3 (6gbps) portlarda sorun yok ancak SATA2 (3gbps) portlarda zamanla performansta düşmeler yaşanmasıydı sorun. B2 stepping olan mobil çipsetlerinde sorun var ancak yeni çıkan B3 stepping üretimlerde bu sorun ortadan kaldırılmış. Zaten alacağınız notebook B2 steppingse ve harddiskleri SATA3 portuna bağlıysa HİÇ BİR sorun yaşamazsınız. Dediğim gibi SATA2'lerde sorun var. Şu an notebook üreticileri B3 stepping'e geçmedi bildiğim kadarıyla yakın zamanda geçerler yeni çıktı çünkü.

Apple Intel ile olan sıkı dostluğundan dolayı erkenden edinip şimdiki macbook pro'larda B3 stepping çipset kullanıyor ve sorundan tamamen arınmış notebooklar. Onlardan alınan bir screenshot:

PACKARD BELL  TS11 CORE İ7 2630QM -2.0GHZ-8GB DDR3-750GB-15.6'-DVDRW-2GB GT540M-CAM-W7PRE

REV_05 B3 stepping'i gösteriyor. Notebook alacaksanız vitrinde modellerin ayarlarından bakıp stepping görebilirsiniz. Ama dediğim gibi, SATA3 portları aktif olduğu sürece hiç bir sorun yaşanmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt0392 -- 26 Mart 2011; 23:26:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lals

bana kalırsa kim ne derse desin ozellik olarak fp olarak
    PACKARD BELL TS11 CORE İ7 2630QM

cok daha agır basıyor acaba alıpta kullanan varmı

en ucuz nerden alabiliriz

kusur bakmayın ama neyin ağır bastığını anlayamadım ben şimdi
    fiyat hemen hemen aynı
    bir yanda +2 gb ram
    diğer yanda samsung un monitör ve hdd markası olmasını kıyaslıyorum şu an
    benim göremediğim ne var bu bilgisayarlarda anlayamadım ama neyse.

Bu Packard Bell in Acer ile alakası tam olarak nedir bilen varmı? Yani Acer yetkili servisleri Pb ye de bakabiliyorlarmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A6212619F -- 27 Mart 2011; 23:08:14 >
  • arkadaslar laptopta nvıdıa dan cok cekenı gordum kendım sahıt oldum sureklı sorunlar cıkarıordu ben ati alma taraftarıydım arkadasım alıcak laptop bu hafta icinde gop vatana gittik gozumuze bu urun carptı ne dıorsunuz ? bu fıyata daha iyisi var mı ?
    özellıkle ekran kartı hakkında yorum istiyorum ?
    ve işlemcı sorunlu felan dıolar bu muhabbet nedır ?
  • up acıl cwp lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

arkadaslar laptopta nvıdıa dan cok cekenı gordum kendım sahıt oldum sureklı sorunlar cıkarıordu ben ati alma taraftarıydım arkadasım alıcak laptop bu hafta icinde gop vatana gittik gozumuze bu urun carptı ne dıorsunuz ? bu fıyata daha iyisi var mı ?
    özellıkle ekran kartı hakkında yorum istiyorum ?
    ve işlemcı sorunlu felan dıolar bu muhabbet nedır ?

http://www.notebookcheck-tr.com/Mobil-Grafik-Kartlari-Benchmark-Listesi.10102.0.html
    burdan bakabilirsin ekran kartlarına

• ne düşünüyorsunuz bu pc hakkında?
  • 3-4 haftadır kullanıyorum. ekran kartı: crysis2 gibi bir oyunda bile full detay+güç tasarrufu durumunda çok hafif kastı. ama gelinde görün ki GeForce GT540M nvidia'nın bir kaç alt ekran kartına göre daha yüksek bir ön belleğe sahip olsada FPS'si belleğine göre düşük. hızlı oyunlarda kasacağı tahminindeyim. şimdilik pil konusunda da sıkıntım yok. oyun dan fazla programlar ve arşiv için kullanılabilecek bir laptop.
  • Arkadaşlar packer bell ts11 modelini dün aldım, ve yaklaşık 1 haftadır samsung rf511 ile kıyaslama yapıorum, cihazla ilgili birçok ayrıntıyı yakın zamanda paylaşıcam, ancak çok net şunu söyleyebilirim, samsungun monitör ve hdd markası olmasını göz önünde bulundururak bir ön yargı oluşturmayın kafanızda, her iki cihazıda kurdurdum almadan önce ve kıyasladım, samsung görüntü kalitesindeki hayal kırıklığını görmeniz lazım, kesinlikle çok iyi bir kalitede packerd bell.
  • Fiyatı Vatan' da 1.901TL ve daha da düşecek gibi...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.