Yer imlerine ekledim bu konuyu. Ben de ne zamandır bu bilgisayarı düşünüyordum.
@junkie hızlı oyunlar derken ? Oyunlardan pek anlamıyorum şimdilik ( yeni bilgisayar alınca anlayacağım umarım ) ama bu ekranla çalışmayacak oyun var mıdır ?
Evet tahminim doğru çıktı. Şu an aynı makine 1.889TL' den Vatan' da satışda.
Gün geçtikçe fiyatı düşüyor. Şimdi de 1.882 TL olmuş.
Oha hala düşüyor fiyatı. 1.858 olmuş şimdi de
Stoklara yeniden girerse Vatan' ın %30 indirim kampanyasından bu notebooku sadece 1511TL ye alabilirsiniz.
kasıyor dediğim oyun crysis2, full detay ve güç tasarrufunda normalde kasma yok ama ekran kartı "ouv 2 GB ön belleği var" diye atlamayın çünkü ekran kartının fps si düşük. hızlı oyundan kastım; devil may cry gibi oyunlarda yani ekranda çok fazla görüntü işlemesi gereken oyunlarda istenilen performansda değil. oyun için alıyorsanız packard bell'in yine aynı şekilde i5 işlemcili, 1 gb ekran kartı olan bir aleti var. onu öneririm size... ben program+film-dizi arşivi için aldım. malum; hdd 750 gb.
@junkie.
hocam ekran panelinin bilgilerini buraya yazabilir misiniz
quote:
Orijinalden alıntı: Blackeagle
Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum. Cihaz oldukça performanslı. Sorunsuz kullanıyorum. Aklınıza takılan şeyler varsa sorun yardımcı olmaya çalışayım.
takımdaşım , bende bugün 1850 tl bayılıp bu pc den aldım..technosa daki elemanların bile görüp bunu kaçırma dedikleri bi pc ydi. henüz şarjda :) sende oyun v.s gibi tecrübeler edindiğinde paylaşırsan sevinirim.bende paylaşacağım
quote:
Orijinalden alıntı: nightwish1903
quote:
Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum. Cihaz oldukça performanslı. Sorunsuz kullanıyorum. Aklınıza takılan şeyler varsa sorun yardımcı olmaya çalışayım.
takımdaşım , bende bugün 1850 tl bayılıp bu pc den aldım..technosa daki elemanların bile görüp bunu kaçırma dedikleri bi pc ydi. henüz şarjda :) sende oyun v.s gibi tecrübeler edindiğinde paylaşırsan sevinirim.bende paylaşacağım
Hocam incelemeni bekliyoruz sabırsızlıkla , özellikle bu başlık altında
quote:
quote:
Hayırlı olsun kardeşim. İyi günlerde kullan. Ben şimdiye kadar Pes2011, NFS Shift ve Strett Fighter'ı deneyebildim. Hepsinde maximum çözürlükte ve detayda keyifle oynadım. Tavsiyem Nvidia'nın sitesinden güncel driver'ı mutlaka kur (Şuan beta sürüm olmasına rağmen cihazın üzerindeki driver'dan bariz performans farkı var. Ayrıca Pes2011'deki sorunsal bu driver ile çözülmüş) Başka sormak istediğin birşey varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Bilgilendirme amaçlı birkaç da ss ekleyeyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 11 Nisan 2011; 20:47:12 >
quote:
Bilgilendirme amaçlı birkaç da ss ekleyeyim.
benim işlemci puanı seninkinden bir puan düşük :( ??? black ops u , half life episode 2 yi , nfs shifti denedim...ve 3 yıldır çektiğim acıların son bulduğunu anladım..sonda donma olmadan oynadım. crysis i deneyen olursa haber etsin :)
bu arada blacklight tango down oyununu yükledim..ama ana ekranda kaldım.enter tuşu basmıyor sadece bu oyun için..bilgisi olan varmı ? numlock olayı değil
quote:
benim işlemci puanı seninkinden bir puan düşük :( ??? black ops u , half life episode 2 yi , nfs shifti denedim...ve 3 yıldır çektiğim acıların son bulduğunu anladım..sonda donma olmadan oynadım. crysis i deneyen olursa haber etsin :)
Performans testi yaparken arka planda çalışan programları kapatmıştım. Bunun etkisi olmuş olabilir. Bu arada nvidia'nın güncel beta sürücüsünü yükledin mi ?
quote:
quote:
Performans testi yaparken arka planda çalışan programları kapatmıştım. Bunun etkisi olmuş olabilir. Bu arada nvidia'nın güncel beta sürücüsünü yükledin mi ?
yüklemedim kardeşim ? nerden yüklerim ve avantajları ne olur ? bugün crysis i yüklicem.gelişmeleri yazarım
Nvidia'nın sitesinde beta olarak sunulan güncel sürümü çekebilirsin. Performansa olumlu etki ettigi gibi bazı oyunlardaki sorunsallar da giderilmiş.
quote:
Nvidia'nın sitesinde beta olarak sunulan güncel sürümü çekebilirsin. Performansa olumlu etki ettigi gibi bazı oyunlardaki sorunsallar da giderilmiş.
yüklemeye çalıştım.kullanım koşullrını kabul etmeye kadar geldim.ama başarısız dedi ? aygıt yöneticisinden güncellemeye geldim spn sürümü yüklü diyor.benimkine zaten bu sürüm kullanılıyor olabilirmi?
quote:
quote:
yüklemeye çalıştım.kullanım koşullrını kabul etmeye kadar geldim.ama başarısız dedi ? aygıt yöneticisinden güncellemeye geldim spn sürümü yüklü diyor.benimkine zaten bu sürüm kullanılıyor olabilirmi?
ılk oncehttp://www.packardbell.co.uk/pb/en/GB/content/download burdan easynote ts11hr ı sec ordan ısletım sıstemıne gore VGA ıntel ı ındır ılk onu yukle ondan sonra nvıdıa son surum beta yı yukleyın ekran kartı kurulumunda sorun yasayanlar bole yapsın.