Şimdi Ara

PACKARD BELL TS11 CORE İ7 2630QM -2.0GHZ-8GB DDR3-750GB-15.6'-DVDRW-2GB GT540M-CAM-W7PRE (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
2
Favori
21.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar packard bell ts-11 i7 alalı 1 ay oldu, bir sorunla karşı karşıyayım bilgilendirirseniz sevinirim.
    bilgisayarın monitörünü yani kapağını kapatırken speaker'lardan rahatsız edici bir ses geliyor, hani hani büyük amfilerden kolonlardan duydugumuz frekans değişimine bağlı gıcık bir ses vardırya aynen öyle, kapağı açm poz. getirince ses kesiliyor, ara ara da film izlerken yada bilgisayar sadece açıkken bu ses geliyor, sebebi ne olabilir, makinayı düşürmedim en ufak bir çarpmaya maruz kalmadı. sizler ne düşünüyorsunuz?
  • Arkadaşlar packard bell ts-11 i7 alalı 1 ay oldu, bir sorunla karşı karşıyayım bilgilendirirseniz sevinirim.
    bilgisayarın monitörünü yani kapağını kapatırken speaker'lardan rahatsız edici bir ses geliyor, hani hani büyük amfilerden kolonlardan duydugumuz frekans değişimine bağlı gıcık bir ses vardırya aynen öyle, kapağı açm poz. getirince ses kesiliyor, ara ara da film izlerken yada bilgisayar sadece açıkken bu ses geliyor, sebebi ne olabilir, makinayı düşürmedim en ufak bir çarpmaya maruz kalmadı. sizler ne düşünüyorsunuz?
  • arkadaşlar bende packard bellin i5 - 2410m işlemci,2 gb nvdia 540m , 500 gb hard disk 6 gb ram olan versiyonunu bugün aldım..oyun açısından düşünenlere şunu söyleyebilirim. crysis 2 yi full ayarlarda oynadım hiç takılma bile olmadı.hatta kendi kendime sen daha önce nerdeydin dedim :) bu konuda şüpheniz olmasın oynamayacağınız oyun yok bu pc de almadan önce baya araştırdım casperla arada kaldım ve kalanlarda gördm ama casperlar çok çabuk ısınma şikayeti çok fazla oyun sırasında çok ısınacağı kesin ki bu da riskli. packard bell ısınması da normal kullanımda ısınma 0 oyunda normal olacağı üere biraz ısınma oluyor ama basit bi soğutucuyla halolur.ses konusunda da süper sessiz.fan sürekli değil arada çalışıyor belki bu yönü kötü olabilir bazı arkadaşlar için ama ses konusunda takıntısı olmayanlar fanı farketmeyecekler bile.
  • kardeş crysis 2 yi full ayarda kasmadan oynuyorum demişsin.sen nvidia denetim masasından gt540m ayarlarını nasıl yapıyorsun bi öğretirmisiniz.yüksek performansa geç dediğimde dxdiag ta hala intel grapfics family yazıyo nvidia ya geçmiyo.yeni gelen driverınıda indirdim.nolur yardım edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42grudge42

arkadaşlar bende packard bellin i5 - 2410m işlemci,2 gb nvdia 540m , 500 gb hard disk 6 gb ram olan versiyonunu bugün aldım..oyun açısından düşünenlere şunu söyleyebilirim. crysis 2 yi full ayarlarda oynadım hiç takılma bile olmadı.hatta kendi kendime sen daha önce nerdeydin dedim :) bu konuda şüpheniz olmasın oynamayacağınız oyun yok bu pc de almadan önce baya araştırdım casperla arada kaldım ve kalanlarda gördm ama casperlar çok çabuk ısınma şikayeti çok fazla oyun sırasında çok ısınacağı kesin ki bu da riskli. packard bell ısınması da normal kullanımda ısınma 0 oyunda normal olacağı üere biraz ısınma oluyor ama basit bi soğutucuyla halolur.ses konusunda da süper sessiz.fan sürekli değil arada çalışıyor belki bu yönü kötü olabilir bazı arkadaşlar için ama ses konusunda takıntısı olmayanlar fanı farketmeyecekler bile.

Herkes rahatlıkla şöyle düşünebilir:arkadaşın çift çekirdek olan bilgisayarı dediği oyunları kasmadan full ayarlarda çalıştırıyorsa 4 çekirdek 8 işlemci olan buradaki
    bilgisayar hayli hayli çalıştırır.

• bende bu urunun 500gb harddiskli modelini aldım.umarım hoşuma gider
  • http://www.packardbell.com.tr/pb/tr/TR/content/support

https://customercare.packardbell.com/customercare/ISB.aspx?ITYPE=IntelSandyBridge&CID=TR&LID=TUR
    arkadaşlar bu linkte cihazın SNID numarasını girip yonga setinin problemli olup olmadığını görüyorsunuz

benim makine temiz çıktı

bu arada segate 8 mb 7200 rpm hdd taktım veride çok büyük fark göremedim
    sadece veri kopyalama 50 mb/s içindeki pil performansı değişmedi

Değerli Packard Bell Müşterimiz,

Intel 31 Ocakta, yakın zaman önce üretimine başladığı ve Packard Bell’ın da içinde bulunduğu tüm büyük bilgisayar üreticileri tarafından kabul gören Sandy Bridge ürün serisinin parçalarından birinde, en yeni nesil işlemciler ve ilgili yonga setinde bir tasarım hatası keşfettiklerini açıklamıştır.

Aşağıda konuyla ilgili kısa bir açıklama bulabilirsiniz: daha fazla bilgiye ulaşmak için aşağıdaki URL’yi kullanarak Intel’in web sitesini ziyaret ediniz:http://www.intel.com/consumer/products/processors/chipset.htm?iid=en_US_01_chipset+gg_headlineIntel’e göre, yonga setlerinin içindeki Serial-ATA (SATA) portlarının nitelikleri zamanla sabit disk sürücüleri ve DVD sürücüleri gibi SATA bağlantılı cihazların performansını ve işlevselliğini etkileyerek bozulabilir.

SATA portları çoğu tasarımda sabit disk sürücüsünü (katı hal diskleri dahil), optik disk sürücüsünü (Blue Ray, DVD, CDROM vb.) ve diğer yan birimleri bağlamak için kullanılır. Birincil sabit disk sürücüsünü SATA portu 0’a bağlamak yaygın olarak uygulanırken, optik disk sürücüsü portu tasarımdan tasarıma farklılık göstermektedir. Intel’in tanımladığı tasarım sorunu etkilenen portların (2’den 5’e kadar olan SATA portları) bağlantılarında zamanla bozulmalara neden olabilir. Kısacası, bir süre sonra (yan birim kullanım sıklığına göre değişir) transfer edilen veri miktarı azalabilir. Bir noktadan sonra, yan birim sistem tarafından tanınmayabilir ve sonuç olarak artık çalışmaz.

Bu sorunun etkileri uzun bir süre içinde gerçekleşeceği için, Intel bilgisayarları etkilenen kullanıcıların bu etkileri kısa süre içinde yaşamayacaklarını ve kalıcı çözüm seçenekleri bulunana kadar bilgisayarlarını güvenle kullanmaya devam etmelerini tavsiye etmiştir.

Müşterilerin ayrıca bu konuyla ilgili bir güvenlik endişesi taşımalarına gerek yoktur.
    9 Ocak 2011’den sonra bir Packard Bell masaüstü bilgisayar veya dizüstü bilgisayar aldıysanız ürününüzde Sandy Bridge yonga seti kullanılıyor olabilir ve bu nedenle yukarıda belirtilen sorundan etkilenmiş olabilir.

Masaüstü bilgisayarınız veya dizüstü bilgisayarınızın etkilenmiş olması durumunda aşağıdaki seçeneklere sahip olursunuz:

Onarılmış yonga setleri Intel’den temin edilebildikten sonra ürününüzü Packard Bell servisine gönderebilirsiniz
    Ürününüzü başka bir (Packard Bell) ürünle değiştirebilirsiniz
    Ürününüzü satın aldığınız satıcınıza hemen bu seçeneği tercih etmek isterseniz mevcut iade politikaları hakkında danışabilirsiniz

r.

• quote:

Orijinalden alıntı: 42grudge42

arkadaşlar bende packard bellin i5 - 2410m işlemci,2 gb nvdia 540m , 500 gb hard disk 6 gb ram olan versiyonunu bugün aldım..oyun açısından düşünenlere şunu söyleyebilirim. crysis 2 yi full ayarlarda oynadım hiç takılma bile olmadı.hatta kendi kendime sen daha önce nerdeydin dedim :) bu konuda şüpheniz olmasın oynamayacağınız oyun yok bu pc de almadan önce baya araştırdım casperla arada kaldım ve kalanlarda gördm ama casperlar çok çabuk ısınma şikayeti çok fazla oyun sırasında çok ısınacağı kesin ki bu da riskli. packard bell ısınması da normal kullanımda ısınma 0 oyunda normal olacağı üere biraz ısınma oluyor ama basit bi soğutucuyla halolur.ses konusunda da süper sessiz.fan sürekli değil arada çalışıyor belki bu yönü kötü olabilir bazı arkadaşlar için ama ses konusunda takıntısı olmayanlar fanı farketmeyecekler bile.

o sorun bendede vardı. sağ alttaki ses simgesine sağ tıkla, kayıt aygıtlarına tıkla alttaki microfunu sec özellikler yap ordan bi sekmeyi kaldır duzelıyo hatırlamıyom sımdı hangısı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: icox

Arkadaşlar packard bell ts-11 i7 alalı 1 ay oldu, bir sorunla karşı karşıyayım bilgilendirirseniz sevinirim.

merhaba be de gecen hafta ts11 hr aldım.bir sorun var ekran kartıyla alakalı.çözemiyorum.dxdiag yaptım sonuc seninki gibi .sen çözebildin mi.yoksa makinayı geri götürücem artık.nvidia da çalışmıyor sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

quote:

Orijinalden alıntı: snygast

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar.Bende bu notebook tan aldım.Fakat ekran kartı gt540m e geçiremiyorum.masaüstü>sağtık nvidia denetim masası>ordan yüksek performans modu uygula giyorum.Sonra dxdiag a girdiğimde hala intel ekran kartı yazıyo ve oyunlarda kasıyo.Lütfen yardım edermisiniz.Şimdiden teşekkürler.

Ekran kartınızın driver'ını güncelleyince sorununuz düzelecektir.

http://www.nvidia.co.uk/object/notebook-win7-winvista-64bit-270.61-whql-driver-uk.html

merhaba ben de de arkadaşın sorunundan var.sizinkilerde dxdiag da ekranda intel yazmıyor mu.benim de kullandıgım üç boyutlu çzim programlarında sorun çıkıyor.ekran yenilemesi kötü geldi.bir ekranı tutup sürüklediğimde sanki ekran kartı kurulu değilmiş gibi sürükleme izi kalıyor neden analamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: yldztek

Uzun araştırmalarım sonrası bugün VatanBilgisayar İstanbul Forum şubesinden Packerd Bell TS 11 satın aldım.

1880TL'ye W.card'a 5 taksit yaptılar.
    Evime yakın olduğu için Elmadağ subesine gitmiştim fakat orda sadece teşhir ürünü kaldığından satın almak istemedim. Daha sonra forum mağazasına giderek oradaki son bilgisayarı almış bulundum.
    Bu modeli almayı düşünenler varsa biraz çabuk karar vermeleri gerekiyor.
    İnternet üzerinden satın almak istediğimde, modelin internet mağazasından kaldırıldığını farkettim. Daha sonra şubeye gittiğimde ise stokların azaldığını söylediler.
    Merak edenlerin bilgisine,
    Dudullu mağazasında 4adet, GaziOsmanpaşa'da 1adet kutuda 1adet teşhir, Elmadağ şubesinde ise 1adet teşhir ürünü ( hiç elektrik verilmemiş) bulunmaktadır. ( bu sabah stoklara baktım ) Diğer mağazalarda durum ne bilmiyorum.

1hafta öncesine kadar Asus N53SN-SZ024V modelini almaya karar vermiştim. http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=117045,

F/P olarak makina söz söyelenemeyecek kadar iyi ancak Bimeks'e gidip ürünü incelediğimde hayal kırıklığı yaşadım. Dizaynı, klavyesi ve özellikle ekranın 15,6'' olmasına rağmen hoparörler nedeniyle çok büyük tasarlanışı hoşuma gitmedi. Bunlar tabiiki kişisel hususlar. İçime sinmeyince vazgeçtim Asus'tan.

Alacağım bilgisayarı mühendislik yazılımları ve ara sıra da oyun için kullanacağımdan sandy bridge işlemcili olmasını düşünerek bir kaç model arasından karar verdim.

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-rf511-s02tr-rf511-core-i7-2630qm-2.0ghz-6gb-ddr3-750gb-2gb-gt540m-15.6-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=52043#divDigerResimler

http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-050956-y560a-core-i7-740qm-1.73ghz-4gb-500gb-1024mb-hd5730--15.6-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=48831#divDigerResimler

http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-vti640a-core-i7-640m--2.80ghz-8gb-ddr3-640gb-15.6-dvdrw-2048mb-gt420m-cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=50727

http://www.vatanbilgisayar.com/sony-eb4x1ebq-eb4x1ebq-core-i5-480m-2.66ghz-4gb-500gb-dvdrwbr-1024mb-hd5650-15.5cam-w7pr/productdetails.aspx?I_ID=52307

En son Samsung ile P.Bell arasında kaldım, fakat aradaki fiyat farkı ( +400TL ) yabana atılır gibi değil. Dizayn olarakta P.Bell gözüme daha şık gelince daha fazla düşünmeden kararımı verdim.

Acer ile olan ortaklığı nedeniyle P.Bell makinalar için genel itibariyle performanslı fakat kalitesiz görüşü hakim. Ben de duyduklarımdan, okuduklarımdan etkilenip cihazı görünceye kadar kafamda soru işaretleri taşıdım fakat kasası için yapılan eleştirilerin biraz ağır kaçtığını düşünüyorum. Daha önceden MacBook ve Dell kullanmış birisi olarak söylebilirim ki klavyesi ve kasası gayet kullanışlı.
    P.Bell'in daha önceki modellerinde Acer'la aynı klavyeleri kullanması kafanızı karıştırmasın. TS 11 modelinde kullanılan gömmeli klavye eskilerinden farklı ve benim oldukça hoşuma gittiğini söyleyebilirim.

Vakit buldukça izlenimlerimi paylaşacağım, sorusu olan varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Bu arada sayımız artıyor, ufaktan bi fun club mı kursak :? =)

merhaba mühendislik yazılımları için alıyorum demişsin.max 2012 kullanıyor musun.
    alıpta kuran var mı.ben kurdum ama 2012 deki nitrous moduna geçince sorunlar oluyo ve programın ekranı acayip yavaşlıyo.rhinoceros da kullanıyorum onu da kurdum.maxe nazaran daha sorunsuz ama ben asıll maxteki sorunu halletmek istiyorum yoksa hç rahat çalışamam.lütfen öyle bir sorun yaşayan varsa ardımcı olsun.bana da adıgım yerde windows 7 home orjinal kurdular.ultimate a geçmek istiyorum ama o zaman da garanti dışı kalmasın de korkuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: okbil

http://www.packardbell.com.tr/pb/tr/TR/content/support

https://customercare.packardbell.com/customercare/ISB.aspx?ITYPE=IntelSandyBridge&CID=TR&LID=TUR
    arkadaşlar bu linkte cihazın SNID numarasını girip yonga setinin problemli olup olmadığını görüyorsunuz

benim makine temiz çıktı

Intel 31 Ocakta, yakın zaman önce üretimine başladığı ve Packard Bell’ın da içinde bulunduğu tüm büyük bilgisayar üreticileri tarafından kabul gören Sandy Bridge ürün serisinin parçalarından birinde, en yeni nesil işlemciler ve ilgili yonga setinde bir tasarım hatası keşfettiklerini açıklamıştır.

Aşağıda konuyla ilgili kısa bir açıklama bulabilirsiniz: daha fazla bilgiye ulaşmak için aşağıdaki URL’yi kullanarak Intel’in web sitesini ziyaret ediniz:http://www.intel.com/consumer/products/processors/chipset.htm?iid=en_US_01_chipset+gg_headlineIntel’e göre, yonga setlerinin içindeki Serial-ATA (SATA) portlarının nitelikleri zamanla sabit disk sürücüleri ve DVD sürücüleri gibi SATA bağlantılı cihazların performansını ve işlevselliğini etkileyerek bozulabilir.

SATA portları çoğu tasarımda sabit disk sürücüsünü (katı hal diskleri dahil), optik disk sürücüsünü (Blue Ray, DVD, CDROM vb.) ve diğer yan birimleri bağlamak için kullanılır. Birincil sabit disk sürücüsünü SATA portu 0’a bağlamak yaygın olarak uygulanırken, optik disk sürücüsü portu tasarımdan tasarıma farklılık göstermektedir. Intel’in tanımladığı tasarım sorunu etkilenen portların (2’den 5’e kadar olan SATA portları) bağlantılarında zamanla bozulmalara neden olabilir. Kısacası, bir süre sonra (yan birim kullanım sıklığına göre değişir) transfer edilen veri miktarı azalabilir. Bir noktadan sonra, yan birim sistem tarafından tanınmayabilir ve sonuç olarak artık çalışmaz.

Bu sorunun etkileri uzun bir süre içinde gerçekleşeceği için, Intel bilgisayarları etkilenen kullanıcıların bu etkileri kısa süre içinde yaşamayacaklarını ve kalıcı çözüm seçenekleri bulunana kadar bilgisayarlarını güvenle kullanmaya devam etmelerini tavsiye etmiştir.

Müşterilerin ayrıca bu konuyla ilgili bir güvenlik endişesi taşımalarına gerek yoktur.
    9 Ocak 2011’den sonra bir Packard Bell masaüstü bilgisayar veya dizüstü bilgisayar aldıysanız ürününüzde Sandy Bridge yonga seti kullanılıyor olabilir ve bu nedenle yukarıda belirtilen sorundan etkilenmiş olabilir.

Masaüstü bilgisayarınız veya dizüstü bilgisayarınızın etkilenmiş olması durumunda aşağıdaki seçeneklere sahip olursunuz:

Onarılmış yonga setleri Intel’den temin edilebildikten sonra ürününüzü Packard Bell servisine gönderebilirsiniz
    Ürününüzü satın aldığınız satıcınıza hemen bu seçeneği tercih etmek isterseniz mevcut iade politikaları hakkında danışabilirsiniz

r.

Bu biraz sallama gibi geldi bana.. Ben de girdim SNID noyu oraya, benimki de temiz çıktı ama benim kendi araştırmalarıma göre bu serinin tamamı dizayn hatalı.. İlk sayfada yazılan işlemi yaparsanız Chipset sayfasında REV_04 göreceksiniz ki bunlar tamamen hatalı dizaynlar.. Sorun olmaması için REV_05 yazması gerekiyor orada ama benimki 04.. Packard Bell'e göreyse temiz.. İnandırıcı değiller..

• Arkadaşlar ürünün pil süresi konusunda bilgisi olan var mı. Standard bir kullanımda(internet açıkken) pil ortalama ne kadar süre dayanıyor. Bilgilendirme yaparsanız sevinirim...

Bir de tabi ısınma konusuna değinmek gerek. Normal bir kullanımda ısı değerleri ne civarda seyrediyor makinenin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcbtrcs -- 2 Haziran 2011; 17:17:09 >
  • ürünü pil tasarrufu moduna alıp ekran parlaklıgını maximum seviyede kullandıgınız süre içinde internet muzik gibi aktivitelerle 3 saat kullanabılıyorsunuz. sıcaklık degerleri nomal ama yuk anında gercekten ve DOGAL OLARAK ISINMA OLDUGU söylenilebilir. ama ürün benim beklentilerimi karşıladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biabiany37

Bu biraz sallama gibi geldi bana.. Ben de girdim SNID noyu oraya, benimki de temiz çıktı ama benim kendi araştırmalarıma göre bu serinin tamamı dizayn hatalı.. İlk sayfada yazılan işlemi yaparsanız Chipset sayfasında REV_04 göreceksiniz ki bunlar tamamen hatalı dizaynlar.. Sorun olmaması için REV_05 yazması gerekiyor orada ama benimki 04.. Packard Bell'e göreyse temiz.. İnandırıcı değiller..

Benim sorgulama da temiz çıktı. Senin tespit ettiğin bir hata mı var da sorgulamanın sallamasyon olduğunu düşünüyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 14 Haziran 2011; 10:58:48 >
  • 275.33 whql sertikalı yeni bir sürücü yayınlanmış.

http://www.nvidia.co.uk/object/notebook-win7-winvista-64bit-275.33-whql-driver-uk.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 14 Haziran 2011; 10:59:52 >
  • Blackeagle kardeşim...
    Öncelikle Diğer Arkadaşlarımıza Faydalı Bir Stok;http://www.darty.com.tr/e_commerce/NOTEBOOK/PACKARD-BELL/TS11HR-703TK-p-53507-c-24.htm
    Sadece Farkı 500 GB hdd olması.

Bişi Sorcam ekran kartı ile ilgili, Birde hdd...
    Ben ekran kartı performansından şüphe ettim çünkü 128 bit'miş+DDR3. Bana biraz kötü geldi. 256 olsaymış cazip olurmuş. Birde donma felan olurmu en son oyunlarda?

2. sorum; Hdd felan diyorsunuz anlamadım ben 7200rpm felan nedir bana bi anlatırmısın?

Son soru; Sanıyorum hiçbir mağazada yok. Türkiyede 1 tane bile mi yok? :(

Teşekkürler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero158 -- 13 Haziran 2011; 22:52:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Biabiany37

quote:

Orijinalden alıntı: okbil

http://www.packardbell.com.tr/pb/tr/TR/content/support

benim makine temiz çıktı

r.

Anakart bios versiyonundan dolayi rev 04 gozukebilir ama hatali seri degil bu makineleri guvenle alabilirsiniz.Bilmeden bu makinelere hatali demek dogru degil.Insanlari yanlis bilgilendirmeyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ero158

Blackeagle kardeşim...
    Öncelikle Diğer Arkadaşlarımıza Faydalı Bir Stok;http://www.darty.com.tr/e_commerce/NOTEBOOK/PACKARD-BELL/TS11HR-703TK-p-53507-c-24.htm
    Sadece Farkı 500 GB hdd olması.

Bişi Sorcam ekran kartı ile ilgili, Birde hdd...
    Ben ekran kartı performansından şüphe ettim çünkü 128 bit'miş+DDR3. Bana biraz kötü geldi. 256 olsaymış cazip olurmuş. Birde donma felan olurmu en son oyunlarda?

2. sorum; Hdd felan diyorsunuz anlamadım ben 7200rpm felan nedir bana bi anlatırmısın?

Son soru; Sanıyorum hiçbir mağazada yok. Türkiyede 1 tane bile mi yok? :(

Teşekkürler şimdiden

Ben çok fazla oyun oynayan birisi değilim. Şuan bir tek pes 2011 kurulu. Bazen HDMI'dan lcd tv'ye bağlıyorum. 1920x1080 çözünürlük ve en son detayda sorunsuz oynuyorum. Konuda diğer oyunlar hakkında da değerlendirme yapılmış. Tekrardan göz gezdirmende fayda var.

Ts11-702tk modeli 750 GB 5400rpm hdd ile birlikte geliyor. Aynı kapasitedeki 7200rpm bir disk, biraz daha hızlı olmakla beraber ısınma ve pil bakımından dezavantaj bulunduruyor. 5400-7200 rpm oluşu bence bu bilgisayarda tercih sebebi olmamalı. Çünkü bu fiyata sahip olabileceğiniz daha iyi bir sistem ne yazıkki yok.

Bu modeli sadece vatan bilgisayar satıyor diye biliyorum. Şuan baktım da hala bir kaç şubesinde stok mevcut. Yine de telefonla stok bilgisi almanda yarar var.

http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-ts11hr-702tk-ts11-core-i7-2630qm--2.0ghz-8gb-ddr3-750gb-15.6-dvdrw-2gb-gt540m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=53062

• Merhabalar ,

Bu sizin söylediğiniz sata 3 portuna packard bell dahilmi? Bun botebookta sıkıntı yaşarmıyım ? MSI b3 steppingli notebook çıkarmış fakat 3500tl ben f/p notebook arıyorum 2630qm işlemcili önerebileceğinz bir notebook varmı?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.