Şimdi Ara

PACKARD BELL TS11 CORE İ7 2630QM -2.0GHZ-8GB DDR3-750GB-15.6'-DVDRW-2GB GT540M-CAM-W7PRE (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
2
Favori
21.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ederim. Yani kullanıcıyı pişman etmez dimi?
    Ayrıca bir kıyaslama sorcam;
    Bu Laptop Bundan daha mı iyi veya üstünlükleri nedir söylermisiniz?
    http://www.bimeks.com.tr/urun/117929/hp-pavilion-dv7-6001st-lc750ea-.aspx#specs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero158 -- 14 Haziran 2011; 14:56:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptanbilgisayar
    Merhabalar ,

Bu sizin söylediğiniz sata 3 portuna packard bell dahilmi? Bun botebookta sıkıntı yaşarmıyım ? MSI b3 steppingli notebook çıkarmış fakat 3500tl ben f/p notebook arıyorum 2630qm işlemcili önerebileceğinz bir notebook varmı?

Hp Dv6 6020et lerin F/P si iyidir alabilirsiniz
  • Hp kalite olarak ağır basar. Yalnız hpnin ekran kartı niye daha üstün. 1 Gb hemde hpnin. Bence daha kötü. Gerçekten Daha İyiyse ekran kartı tercihim HP.
    Tek ENDİŞEM EKRAN KARTI. Ekran Kartı hangisi iyi ise onu alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero158 -- 14 Haziran 2011; 23:08:45 >
  • Kardeş Hemde Hpnin diski Blu-Ray. Hemde beatsaudio ses kalitesi, metal kasa... 2x1TB , ddr5 olması ile bence öne geçiyor. ikiside 8 çekirdek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero158 -- 14 Haziran 2011; 23:09:07 >
  • Lütfen Cevap Verin...
  • Arkadaşlarr Her taraftaaa stoklara geldiiiiiiiiiii... kesin packard bell istiyorum Crysis 2 vs... kasmadan son ekran oynuyosun... :D
  • Yarın gidip alıyorum arkadaşlar.1850 civarı alet. soğutucu mause laptop çantası derken 2000 tl yi bulacak. hayırlı olsun şimdiden :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nitroture

Yarın gidip alıyorum arkadaşlar.1850 civarı alet. soğutucu mause laptop çantası derken 2000 tl yi bulacak. hayırlı olsun şimdiden :)

Nitroture Rica Etsem Yarın Gitmişken Bonusa Peşin Fiyatına 12 Taksit Yapabiliyorlarmıymış Sorarmısın ?
  • arkadaşlar bilgisayarın fiyatı yaklaşık 1 ay kadar önce ben aldım. ElectroWord Konya da 1599 TL 'idi. 1800 lü rakamlar çok uçuk geliyor bana. ben çok iyi denk getirmişim. benim sadece sorun olarak görülebilecek bir husus var. SEs sistemi çok zayıf. son seste çalmama rağmen normal düzeyde ses alabiliyorum. bunun bir formülü varsa alabilirim.teşekkürler
  • Oyun oynarken aşırı ısınma oluyor mu ve müzik dinlerken veya videoya izlerken donma ve cızırtı oluyor mu?
  • Merhaba arkadaşlar,
    Bu notebook u fazla araştırmadan buldum ama kendisini çok araştırdım. Tasarım olarak da performans olarak da gerçekten tatmin edebiliyor insanı, fazla uzağa değil bundan 1,5 yıl öncesine gitsek böyle bir kasayı bile TS11 in ilk fiyatına alamıyorduk F/P için -bu başlıkta üstüne deli gibi basildiğı halde yine söylüyorum- gerçekten harika bir ürün. Piyasanin geleceğini kimse rahat bilemez ama şunu diyebilirim ki kendisi dökülünceye kadar güncel kalabilecek bir sistem. Üstte sormuş bir arkadaş e-SATA var mı diye; USB 3 zaten notebook üzerindeki e-Sata dan daha hızlıdır, özel bir nedeniniz yoksa e SATA aramamalısınız bu üründe. Evet 17 inc olsaydı mükemmel olurdu, böyle bir sisteme öyle bir full HD ekran lazım zaten ama portable olması açısından fena değil bu ekran. Ve HDD deviri konusunda 5400 diye çekingen olan arkadaşlar var. Bu disk üzerinde zaten sistem kurulu olacak, depolama için bir işkence değil ufak bir hız kaybı olur abartılacak bir şey yok yani bunda. Özet gecilirse bu TS11 Herkesin beklentilerini karşılayabilecek seviyede uygun bir notebook kesinlikle tavsiye ederim. Saygı ve Sevgilerimle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckopat34 -- 20 Temmuz 2011; 16:42:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: piko1907

Oyun oynarken aşırı ısınma oluyor mu ve müzik dinlerken veya videoya izlerken donma ve cızırtı oluyor mu?

core i7 8 GB ram 2GB Ekran kartı diyoruz müzik ve video diyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckopat34 -- 21 Temmuz 2011; 6:30:30 >
  • EasyNote TS serisini kullanıyorum.Tavsiye ederim.Oyun vb. gibi şeylerde hiç şüpheniz olmasın her oyunu rahat rahat oynarsınız.
  • Beyler ram frekansına bakar mısınız zahmet olmazsa?
    Bende 667 mhz gösteriyor ram frekanslarını

Birde aşırı derecede ısınıyor
    Ekranın kalitesi tatmin edici değil o kadar

Herkes olumlu eleştiri yapmış bende biraz olumsuz yapayım :)
  • kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum şuan 1950 civarında lütfen yardımlarınız bekliyorum
  • S.a,

Arkadaşlar bende BURADAKİ(TS11702TK) leptopu 1 hafta içinde alacağım, asus toshiba derken packardbell de noktayı koydum.

Aldığım gün size resimli, videolu ve yazılı incelemesini sunarım...

Aşağıdaki oyunları son ayarlarda Videolu şekilde size sunucam;
    Assassin's Creed Brotherhood
    Call Of Duty Modern Warfare 1-2
    Crysis 2 - Mafia II - Dirt 3
    Battlefield Badcompany 2

Ayrıca film felan açarım video çekerim her yönüyle tanıtım yaparım...

En ince ayrıntısına kadar iNceleyip Funclubunu kurarız artık

Topkapıya gidicem bu aralar 1 haftaya yakın elimde olur, malum kart limitini açıcam.. neyse :D

Grşrz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dellybas -- 3 Ağustos 2011; 4:28:00 >

• SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ ARKADAŞIM.. Şimdiden teşekkrüler. HAYIRLI RAMAZANLAR...
  • Her iki model arasında kaldım arkadaşlar...

Bu 2 model bilgisayarın aralarındaki fark HP' nin RAM'i , Ekran Kartının Belleği ve Harddisk Kapasitesi Düşük, PACKARD BELL ise 750 GB harddisk olmasına rağmen Hardisk dönüş hızı düşük, ama ekran kartı belleği ve RAM'i Büyük...
    Tabi ki birde HP ve PACKARD BELL marka güvenirliliği, ısınması ve en önemlisi SERVİSİ

________________ ____ HP_______________ PACKARD BELL
    RAM->--------------- 4 GB---------------------------8 GB
    VGA->---------- AMD HD6770 1 GB------------ NVIDIA GT540M 2 GB
    HDD->-----------500 GB 7200 rpm--------------- 750 GB 5400 rpm

TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM ARKADAŞLAR...

http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-ts11hr-702tk-ts11-core-i7-2630qm--2.0ghz-8gb-ddr3-750gb-15.6-dvdrw-2gb-gt540m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=53062

http://www.vatanbilgisayar.com/hp-ll045ea-dv6-6020et-core-i7-2630qm-2.0ghz-4gb-500gb-dvdrw-15.6-1gb-hd6770m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=53801

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheem -- 4 Ağustos 2011; 4:42:17 >

• hp nın bu serisindekı ses olayı guzel bildigim kadarıyla ama packard bell almıs ve kullanan bırısı olarak ben pb secerdım ki öyle yaptım ve cok memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: brianck

hp nın bu serisindekı ses olayı guzel bildigim kadarıyla ama packard bell almıs ve kullanan bırısı olarak ben pb secerdım ki öyle yaptım ve cok memnunum

hangi modelini aldın kardeşim?

bu modelde packard ile aynı syılır

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?&uid=119328#specs/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheem -- 7 Ağustos 2011; 2:19:59 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.