Bildirim
Packard Bell TV44-HC-610TK
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bütçe ne kadar? -
Bende bu laptopla ilgileniyorum alınır mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihazın işlemci, ram, ekran kartı vs. gibi belirgin özelliklerini yazarsanız ya da link atarsanız, yorum yapılabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sipahi68
Cihazın işlemci, ram, ekran kartı vs. gibi belirgin özelliklerini yazarsanız ya da link atarsanız, yorum yapılabilir.
Buyur hocamhttp://www.gold.com.tr/packard-bell-easy-note-tv44-hc-610tk-notebook_u
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşlemcisi orta sınıf; oyun, çizim vs. gibi programlar için yeterli. Fakat ekran kartı ; gt630m, amd 7670m hatta gt540m den bile düşük bir kart. Yani ağır grafik isteyen oyunlar ve ileriye dönük kullanım için yetersiz kalabilir. Bu arada kasa kalitesi fena sayılmaz belki ama oyunlardaki soğutması nasıldır bilmiyorum.
Asus k55vj, lenovo z580-z500 gibi ürünler, 1250-450 tl civarında daha yerinde seçim olur bence.
http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
Ekran kartları performans sıralaması.
-
bende yeni aldım aslında tam bu model mi bilmiyorun ama i5 işlemci 8gbram 2gb nvdia ekran kartı 500 gb hdd 15.6 ekran şuan için f/p bakımından güzel gibi görüyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: fast-man
bu cihaz alınırmı arkdaşlar kullanan varmı 1199 tl
ben autocad ve solidworks 3 boyutlu tasarım programında kullanacağım
8gb ve üstü bana lazım ram olarak birde 3 nesil i5 yada i7
Kardeşim cihazı daha dun aldım hatta suanda ondan yazıyorum bu arada bende teknik ressam olduğum için dediğin programları kullanmaktayım ilkten bende tedirgin oldum packard bell kullanmamıstım daha önceden ama almam için çok tavsiye eden oldu ve cihazın özelliklerine göre fiyatı çok çok uygun yani bence gözün kapalı al derim rengi olsun tasarımı olsun çok şık ve sanki cihaz çalısmıyo gibi suanda o kadar sessiz yani uzun bir süre seni idare edicektir ben goldtan aldım 1249 TL'ye sende ordan alabilirsin aynı ürün diğer magzalarda daha pahalı ve sakın internetten almanı önermem gidip görüp öyle al derim ben sana ama ben gayet memnunum iyiki almışım diyorum şuan...
-
quote:
Orijinalden alıntı: maxpeyn
quote:
Orijinalden alıntı: fast-man
bu cihaz alınırmı arkdaşlar kullanan varmı 1199 tl
ben autocad ve solidworks 3 boyutlu tasarım programında kullanacağım
8gb ve üstü bana lazım ram olarak birde 3 nesil i5 yada i7
Kardeşim cihazı daha dun aldım hatta suanda ondan yazıyorum bu arada bende teknik ressam olduğum için dediğin programları kullanmaktayım ilkten bende tedirgin oldum packard bell kullanmamıstım daha önceden ama almam için çok tavsiye eden oldu ve cihazın özelliklerine göre fiyatı çok çok uygun yani bence gözün kapalı al derim rengi olsun tasarımı olsun çok şık ve sanki cihaz çalısmıyo gibi suanda o kadar sessiz yani uzun bir süre seni idare edicektir ben goldtan aldım 1249 TL'ye sende ordan alabilirsin aynı ürün diğer magzalarda daha pahalı ve sakın internetten almanı önermem gidip görüp öyle al derim ben sana ama ben gayet memnunum iyiki almışım diyorum şuan...
bende almak istiyorum siz çok uyguna almışssınız şimdi cihazın fiyatı 1500 TL den aşşa değil benim en çok merak ettiğim şey cihazın sısınma durumu ve pil ömrü nasıl? kullananlar cevap yazarsa çok dua ederim teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X