Şimdi Ara

packard bell tv44 hc bluetooth sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim laptopumun modeli tv44hc bu notebook u Satürn den almıştım ama aldıktan sonra fark ettim ki benimkiyle aynı model notebook u forumda kullanan kimse yok. Bu konuda ne yapabilirim? Diğer sorunumsa notebook umda sanırım bluetooth yok. Ama tam emin olamıyorum sizce ne yapabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: furkidonki

Benim laptopumun modeli tv44hc bu notebook u Satürn den almıştım ama aldıktan sonra fark ettim ki benimkiyle aynı model notebook u forumda kullanan kimse yok. Bu konuda ne yapabilirim? Diğer sorunumsa notebook umda sanırım bluetooth yok. Ama tam emin olamıyorum sizce ne yapabilirim

Ben varım hocam. Ben de satürnden aldım. Beyaz renkli benimkisi, siyahı vardı ama usb3.0 ve eksik birkaç özelliği vardı. Ben de beyaz aldım. Bluetooth ihtiyacım olmadığından hiç kullanmadım, bakmadım. İsterseniz kontrol ederim. Daha başka sormak istediğiniz sorular varsa sorabilirsiniz.

• Ben de bugün aldım, bende de yok ama diğer ürün ün aynısında var. sadece blue tooth koymamışlar. fiyat olarak aynı. ürünü kullanaya başladım ve şuana kadar memnunum diyebilirim.
  • Aynı makineden bende dün aldım 1.400 liraya fakat şöyle bir sıkıntı var.Bilgisayar biraz çabuk ısınıyor mesela şuan internette gezinmeme rağmen sıcaklığı yüksek gibi ayrıca herhangi bir oyuna girdiğimde bu sıcaklık 75-80'e fırlıyor.Buyrun şuan ki ısı değerleri;

http://i.imgur.com/3RAze.png

Herhangibir çözüm yolu vs varsa yardımcı olursanız sevinirim ek bir konu açıp forumu kirletmeye gerek duymuyorum :)
  • http://www.electroworld.com.tr/p/packard-bell-tv44-hc-600tk-notebook/

Bu üründe Bluetooth var Ve Bu leptop ısınma yapmaz diye duyumlar aldım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.