Şimdi Ara

Packerd Bell TJ75 JO 118TK/119TK [i5 430M, 6GB DDR3, ATI HD 5650 DX11, 500/640 GB] Derneği (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.286
Cevap
8
Favori
153.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: desci

Arkadaşlar merhaba, bende de bu illetten bi tane var sanırım 1 yıl oldu alalı. Benim alet çok ısınıyor 100 dereceleri geçip kendini kapattığı da oluyor. Bir arkadaş süpürgeyle çekmeyi önermiş,, onu deneyeceğim ama olmazsa fanları söküp temizlemeye çalışmak sizce mantıklı olur mu?

Ayrıca aletin adaptörü aldıktan sonra 3-4. ayda bozuldu. Onu da garantiye göndericem.

Henüz almamış arkadaşlara tavsiye etmiyorum, donanım kuvvetli ama kalite düşük. Touchpad tam bir bela, 4 kere basıyorum bir kere alıyor.

Laptop'un kapağını açmadan fanın orayı çeksen bile yeterli olur ama olmazsa kapağını açmak zorundasın :) Bilgisayardan pek anlamıyorsan kendin yapmaya kalkışma bence sonra pişman olabilirsin. Eğer biliyorsan da durduğun hata direk temizle de alet 40 dereceleri görsün :) Ben alalı 9 ay oldu hiçbir problemle karşılaşmadım daha. Touchpad'le ilgili sıkıntıyı da ilk defa senden duydum başlığı aylardır takip etmeme rağmen. Kendi kendine mi oldu yoksa üzerine falan bir şey döküldü mü ?

• quote:

Orijinalden alıntı: orcun93

quote:

Arkadaşlar merhaba, bende de bu illetten bi tane var sanırım 1 yıl oldu alalı. Benim alet çok ısınıyor 100 dereceleri geçip kendini kapattığı da oluyor. Bir arkadaş süpürgeyle çekmeyi önermiş,, onu deneyeceğim ama olmazsa fanları söküp temizlemeye çalışmak sizce mantıklı olur mu?

Ayrıca aletin adaptörü aldıktan sonra 3-4. ayda bozuldu. Onu da garantiye göndericem.

Henüz almamış arkadaşlara tavsiye etmiyorum, donanım kuvvetli ama kalite düşük. Touchpad tam bir bela, 4 kere basıyorum bir kere alıyor.

Laptop'un kapağını açmadan fanın orayı çeksen bile yeterli olur ama olmazsa kapağını açmak zorundasın :) Bilgisayardan pek anlamıyorsan kendin yapmaya kalkışma bence sonra pişman olabilirsin. Eğer biliyorsan da durduğun hata direk temizle de alet 40 dereceleri görsün :) Ben alalı 9 ay oldu hiçbir problemle karşılaşmadım daha. Touchpad'le ilgili sıkıntıyı da ilk defa senden duydum başlığı aylardır takip etmeme rağmen. Kendi kendine mi oldu yoksa üzerine falan bir şey döküldü mü ?

Touchpad'e herhangi bir zarar gelmedi, kendi kalitesizliği bence :) İmleci hareket ettirmede pek sorun yok ama tıklarken kolay algılamıyor. Bakalım bugun deneyeceğim dediğin fanları çekme olayını. Olmazsa da açarız, kalp ameliyatı değil ya. Umarım ısınma sorunu geçer.

• quote:

quote:

quote:

Touchpad'e herhangi bir zarar gelmedi, kendi kalitesizliği bence :) İmleci hareket ettirmede pek sorun yok ama tıklarken kolay algılamıyor. Bakalım bugun deneyeceğim dediğin fanları çekme olayını. Olmazsa da açarız, kalp ameliyatı değil ya. Umarım ısınma sorunu geçer.

Dışardan çeksen bile çok fark edecek. Görürsün :)

• @orcun

Sağol dostum, basit bir yöntem ve gerçekten işe yaradı. Şu an gayet serin bir şekilde çalışıyor. Isınma sorunu olan arkadaşlara aynı yöntemi ( elektrikli süpürgeyle çekme ) tavsiye ederim.
  • quote:

@orcun

Sağol dostum, basit bir yöntem ve gerçekten işe yaradı. Şu an gayet serin bir şekilde çalışıyor. Isınma sorunu olan arkadaşlara aynı yöntemi ( elektrikli süpürgeyle çekme ) tavsiye ederim.

Rica ederim sevindim sorunu çözdüğüne :) ben de arada yapıyorum onu. Bu aralar boştayken de ısındığını hissetmeye başladım az sonra ben de çekicem süpürgeyle :)
  • arkadaşlar. bilgisayarı ilk aldığımda hiçbir sorunu yoktu.. nasıl oldu anlamadım. darbe falan da almadı. wireless kendi kendine bozuldu. "bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin" kısmında gözükmüyor, aygıt yöneticisinde gözüküyor. aynı sorunu benden başka yaşayan var mı başka..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

Arkadaşlar laptop şarj olmuyor.Şarj kablosunun giriş kısmındaki yerdeki iğne gibi olan parça kırıldı.Servise yolladım vatan daki eleman kullanıcı hatası 130 lira gibi bişeye patlar size dedi

Bir araştır bence fiyatları ya da PB veya Acer kullanan arkadaşın varsa onların şarj kablosunu bir tak bakalım olacak mı gerçi sorun belli ama

Saol orcun93.Peki format atarlar mı pc ye ben kulaklık çıkısı sorununu falanda söylemiştim.

Konuya daha önce cevap yazmıştım ama mesajını yeni gördüm kusura bakma. Aldığında gelen işletim sistemi varsa sorun olmaz ama kendin ultimate falan kurduysan hiç sormadan recovery dvd'si ile basıyorlar formatı.

• quote:

Orijinalden alıntı: LorDraqoN

arkadaşlar. bilgisayarı ilk aldığımda hiçbir sorunu yoktu.. nasıl oldu anlamadım. darbe falan da almadı. wireless kendi kendine bozuldu. "bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin" kısmında gözükmüyor, aygıt yöneticisinde gözüküyor. aynı sorunu benden başka yaşayan var mı başka..?

Driver'ı yeniden kurmayı denedin mi ?
  • quote:

quote:

arkadaşlar. bilgisayarı ilk aldığımda hiçbir sorunu yoktu.. nasıl oldu anlamadım. darbe falan da almadı. wireless kendi kendine bozuldu. "bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin" kısmında gözükmüyor, aygıt yöneticisinde gözüküyor. aynı sorunu benden başka yaşayan var mı başka..?

evet denedim. ama düzelmedi. bu arada bodel 271tk
  • quote:

quote:

quote:

evet denedim. ama düzelmedi. bu arada bodel 271tk

Aklıma başka bir şey gelmiyor sorun zaten çok acayip :S

• selamlar geçen gün benim laptopun dokunmatik kısmında sorun çıktı tuş ışıkları yanmıyordu mute fonksiyonu çalışmıyoru ve ekrandaki komut iletileri gözükmüyordu launch managerin set up ını siteden aynen kurdum düzeldi.

benim görev yöneticisinde işlemlerde bi enteresanlık vardı aşağıdaki resimdeki gibi. acaba kullanıcı ismi olmayan görevler virüs müdür ne yapmalıyım sizce. link burada ancak, altta tüm kullanıcıların işlemlerini göster deyince isimsiz olanlar system olarak gözüküyo .

http://img854.imageshack.us/img854/9219/grvynt.png

ad awre 6.0 vardı onu kurdum tarattım bi kaç bi şey buldu sildi şu an tüm kullanıcıların işlemlerini göster demeden de system adlı kullanıcılar var düzeldi mi ne yaptı anlamadım.

hala klavyeye alışamadım :( touchpad dandik gibi. benim eski laptop toshiba L10 102 öğretmen laptopu onun touchpad tıklama duyarlılığı olarak daha iyi çalışıyo. ama bunun da çok fonksiyonu var. fonksiyonlara alışamadık ya da tam bilmiyoruz o yüzden mi dandik geliyo çözemedim açıkçası

hepinize mutlu hafta sonları diliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi decibelshock -- 30 Nisan 2011; 17:28:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: decibelshock

selamlar geçen gün benim laptopun dokunmatik kısmında sorun çıktı tuş ışıkları yanmıyordu mute fonksiyonu çalışmıyoru ve ekrandaki komut iletileri gözükmüyordu launch managerin set up ını siteden aynen kurdum düzeldi.

benim görev yöneticisinde işlemlerde bi enteresanlık vardı aşağıdaki resimdeki gibi. acaba kullanıcı ismi olmayan görevler virüs müdür ne yapmalıyım sizce. link burada ancak, altta tüm kullanıcıların işlemlerini göster deyince isimsiz olanlar system olarak gözüküyo .

http://img854.imageshack.us/img854/9219/grvynt.png

ad awre 6.0 vardı onu kurdum tarattım bi kaç bi şey buldu sildi şu an tüm kullanıcıların işlemlerini göster demeden de system adlı kullanıcılar var düzeldi mi ne yaptı anlamadım.

hala klavyeye alışamadım :( mausepad dandik gibi. benim eski laptop toshiba L10 102 öğretmen laptopu onun mausepad tıklama duyarlılığı olarak daha iyi çalışıyo. ama bunun da çok fonksiyonu var. fonksiyonlara alışamadık ya da tam bilmiyoruz o yüzden mi dandik geliyo çözemedim açıkçası

hepinize mutlu hafta sonları diliyorum

İlk sorunu çözmüşşün zaten :)

Görev yöneticisindeki işlemlere baktım hepsi normal için rahat olsun.

Touchpad diyecektin galba son maddede :) Ben genelde mouse kullanıyorum ama touchpad kullanırken de sıkıntı yaşamıyorum. Benim de bir sorum olacak klavyeden bir harf tuşuna basarken touchpad'ten imleci hareket ettirebiliyor musunuz ? Aldığımdan beri böyle bir çözüm bulmak istiyorum artık.

• pardon touchpad :)

teşekkür ederim:)

bahsettiğin şeyi tam anlamamış olabirim ama anladığım kadarıyla az önce denedim word de yazarken denedim. mesela aaaaaa yazarken touchpad ten fareyı hareket ettiebiliyorum şu an da aynı şekilde aaaa yazarken mesela fareyı touchpad den hareket ettirbiliyorum

bu arada pes 2011 yükledim ısınma yok denecek kadar az, ılık diyebilirim ve detaylar süper :) ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi decibelshock -- 30 Nisan 2011; 17:27:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: decibelshock

pardon touchpad :)

teşekkür ederim:)

bahsettiğin şeyi tam anlamamış olabirim ama anladığım kadarıyla az önce denedim word de yazarken denedim. mesela aaaaaa yazarken touchpad ten fareyı hareket ettiebiliyorum şu an da aynı şekilde aaaa yazarken mesela fareyı touchpad den hareket ettirbiliyorum

bu arada pes 2011 yükledim ısınma yok denecek kadar az, ılık diyebilirim ve detaylar süper :) ;)

Rica ederim :)

Doğru anlamışsın bu arada ama ben çözüm bulamadım bir türlü. Farklı driver'lar denemeyi düşünüyorum.
  • bence bi ayarla oynamışsındır o yüzdendir driverlarımızın aynı olması gerek
  • Ben de i5 430m 6GB RAM 640 HDD kullananlardanım. Isınma problemiyle ilgili sizlerle aynı tarihte başımın derde girmiş olmasına çok şaşırdım. Şu an cpu 93 derece gormus durumda.. Hemen kapatıp elektrikli supurgeyle temizliyorum !!!.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocazola

Ben de i5 430m 6GB RAM 640 HDD kullananlardanım. Isınma problemiyle ilgili sizlerle aynı tarihte başımın derde girmiş olmasına çok şaşırdım. Şu an cpu 93 derece gormus durumda.. Hemen kapatıp elektrikli supurgeyle temizliyorum !!!.

Sonuçları yazarsan sevinirim.
  • Elektrikli süpürgemi yeni almıştım. Oldukça kuvvetli vakumladı ve şu an en ufak bir sıkıntı yok.
    Test programım 10 dakika boyunca 2.53GHZ de aleti zorladı.
    Dün max 93derece gören alet elektrikli süpürge şokundan sonra aynı koşullarda max 80 derece gördü.

Yalnız Packard Bellin havalandırma delikleri ufacık. Bugun aynı fiyata (1000USD) dizüstü alacak olsam Lenovo alırdım.
  • Bu arada ben bluetooth mouse kullanıyorum ve her bilgisayar açışımda fn+F6 yapmam gerekiyor.
    Bu Bluetooth açılış emrini msconfig'den otomatik başlangıca eklemenin bir yolu var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isgoren Av -- 6 Mayıs 2011; 21:30:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocazola

Bu arada ben bluetooth mouse kullanıyorum ve her bilgisayar açışımda fn+F6 yapmam gerekiyor.
    Bu Bluetooth açılış emrini msconfig'den otomatik başlangıca eklemenin bir yolu var mıdır?

Benim msconfig'te Bluetooth Software diye bir şey var ama tikini kaldırmışım. Sen de bir kontrol et istersen. Olmadı bluetooth'u açınca görev yöneticisinde işlemlere yeni bir işlem eklenmesi gerek. Onu tespit edip sonra aratırsın. Hangi klasörde olduğunu bulursun ve kısayolunu da başlattan başlangıca eklersen açılır diye düşünüyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.