Şimdi Ara

Packerd Bell TJ75 JO 118TK/119TK [i5 430M, 6GB DDR3, ATI HD 5650 DX11, 500/640 GB] Derneği (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.286
Cevap
8
Favori
153.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar işlemci ısısına nerden veya hangi programlarla ulaşıyorsunuz. ben everest home edition bulup kurdum osd panosuna bı türlü ülaşamadım
  • ARKADAŞLAR LAPTOP'UN ÜZERİNDEKİ ŞARJ GİRİŞ YERİ İÇİNDEKİ İĞNE GİBİ OLAN PARÇA KIRILDI.VATAN COMPUTER'A VERDİM ONLARDA MERKEZİNE GÖNDERDİLER.ANCAK KULLANICI HATASI DİYE TAMİR İÇİN BENDEN 150 TL+KDV İSTEDİLER.ASLA PARA VERMEK İSTEMİYORUM.ŞİMDİ NE YAPMAM LAZIM ARKADAŞLAR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

ARKADAŞLAR LAPTOP'UN ÜZERİNDEKİ ŞARJ GİRİŞ YERİ İÇİNDEKİ İĞNE GİBİ OLAN PARÇA KIRILDI.VATAN COMPUTER'A VERDİM ONLARDA MERKEZİNE GÖNDERDİLER.ANCAK KULLANICI HATASI DİYE TAMİR İÇİN BENDEN 150 TL+KDV İSTEDİLER.ASLA PARA VERMEK İSTEMİYORUM.ŞİMDİ NE YAPMAM LAZIM ARKADAŞLAR.

Bence garanti asla kabul etmez kullanıcı hatası diye. Bilgisayarcıları dolaşıp en ucuz yapana vereceksin mecburen :(

• Real Temp diye bir program kullanıyorum.
    10 dakika işlemciyi zorlayıp performansını ölçüyor.
    BU arada Bluetooth'u beceremedim.
  • Nasıl olur kabul etmez.Resmen rezalet kücük bir iğne yüzünden bir sürü para istiyor şerefsizler.Bütün laptoplarda o iğne şarj kablosunun üzerinde.
  • merhaba arkadaşlar. bu bilgisayarı yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. ve gayet memnunum. çok ufak tefek sorunlar hariç gayet stabil çalışıyor bilgisayar. çok memnunum. hiç düşünmeden alabilirsiniz. fiyat performans gayet başarılı. allah bir sorun vermesin bir sene daha kullanırım bu pc yi ondan sonra allah izin verirse bi apple çekerim inşallah. daha yakın zamanda da çeksem olur yani allah izin verirse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 22101984

merhaba arkadaşlar. bu bilgisayarı yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. ve gayet memnunum. çok ufak tefek sorunlar hariç gayet stabil çalışıyor bilgisayar. çok memnunum. hiç düşünmeden alabilirsiniz. fiyat performans gayet başarılı. allah bir sorun vermesin bir sene daha kullanırım bu pc yi ondan sonra allah izin verirse bi apple çekerim inşallah. daha yakın zamanda da çeksem olur yani allah izin verirse.

İnş :) ufak tefek sorun derken neler mesela biraz daha açabilir misin ? Ben de alalı 10ay'ı biraz geçti de neler yaşadın merak ettim :)
  • benim fanın yanındaki vida düşmüş, laptop çantamın içinde buldum ne yapmalıyım. kendim taksam, ister istemez vidada iz bırakırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi decibelshock -- 31 Mayıs 2011; 1:05:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: decibelshock

benim fanın yanındaki vida düşmüş, laptop çantamın içinde buldum ne yapmalıyım. kendim taksam, ister istemez vidada iz bırakırım.

Adam gibi ucu sıfır bir tornavidayla takabilirsin bence. Ya da plastik tornavidalar var onları kullan. Harici hdd'leri açarken falan kullanıyorlarmış iz kalmasın diye :)
  • hdd için ince tornavida var ancak plastik değil çok da sivri kesin iz bırakır nasıl yapsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: decibelshock

hdd için ince tornavida var ancak plastik değil çok da sivri kesin iz bırakır nasıl yapsak

Ben lise4 te okuyorum pc bölümü hoca söyledi bana da plastik tornavida var diye hdd acmak icin ama hiç gormedim yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: orcun93

quote:

merhaba arkadaşlar. bu bilgisayarı yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. ve gayet memnunum. çok ufak tefek sorunlar hariç gayet stabil çalışıyor bilgisayar. çok memnunum. hiç düşünmeden alabilirsiniz. fiyat performans gayet başarılı. allah bir sorun vermesin bir sene daha kullanırım bu pc yi ondan sonra allah izin verirse bi apple çekerim inşallah. daha yakın zamanda da çeksem olur yani allah izin verirse.

İnş :) ufak tefek sorun derken neler mesela biraz daha açabilir misin ? Ben de alalı 10ay'ı biraz geçti de neler yaşadın merak ettim :)

onlara sorun bile denmez aslında.. bilgisayar ekran koruyucuya geçtikten sonra tekrar açılması gibi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: orcun93

quote:

onlara sorun bile denmez aslında.. bilgisayar ekran koruyucuya geçtikten sonra tekrar açılması gibi

• Vallaha elektrik süpürgesi işime çok yarıyor :D ama yaz da geldi artık. Oyun felan derken tekrardan ısınmalar başlayacak Zalman almayı düşünüyorum Orçun kafanda birşey var mı önerebileceğin model ?

Bu arada ben bilgisayarı alalı 9 ay oldu. şu ana kadar herhangi büyük bir problem yaşamadım. Yaşadığım sorunlar ise yazılım kaynaklı yani. Overclock sınırı vb. Pişman oldum mu bu bilgisayarı aldığıma asıl soru bu.

Evet :D çok pişmanım ders çalışmamı acayip etkiledi eski emektarda oyun oynayamıyordum çok mafia II bile lowest ayarlarda zar zor oynatıyordu.

Üniv'e puanım yetiyor. denemelerdeki gibi yapabilrsem sınavda inşallah daha iyi bir laptop almayı düşünüyorum. ama Packardbell bana kendini kanıtladı.

Bu arada aklıma gelmişken benim bilgisayarda ben 2 tane USB Speaker kullanıyorum. Çünkü normalde laptop'un sesi çok az çıkıyor windowstan fullesemde farketmiyor yani abimde TJ-65 var gümbür gümbür ötüyor ama benimki onun yanında sönük kalıyor Launch manager'dan zannettim ama pek bir bakma şansım olmadı. ayrıca hoparlörlerden sağ taraftaki yüksek ses çıkartabiliyor ama sol taraftaki çıkartamıyor yani sağ taraftaki patlak gibi ses çıkartıyor kesinlikle cızırtı vb yok. herhangi bir bilgisi olan varsa şimdiden sağolsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Steafun

Vallaha elektrik süpürgesi işime çok yarıyor :D ama yaz da geldi artık. Oyun felan derken tekrardan ısınmalar başlayacak Zalman almayı düşünüyorum Orçun kafanda birşey var mı önerebileceğin model ?

Bu arada ben bilgisayarı alalı 9 ay oldu. şu ana kadar herhangi büyük bir problem yaşamadım. Yaşadığım sorunlar ise yazılım kaynaklı yani. Overclock sınırı vb. Pişman oldum mu bu bilgisayarı aldığıma asıl soru bu.

Evet :D çok pişmanım ders çalışmamı acayip etkiledi eski emektarda oyun oynayamıyordum çok mafia II bile lowest ayarlarda zar zor oynatıyordu.

Üniv'e puanım yetiyor. denemelerdeki gibi yapabilrsem sınavda inşallah daha iyi bir laptop almayı düşünüyorum. ama Packardbell bana kendini kanıtladı.

Bu arada aklıma gelmişken benim bilgisayarda ben 2 tane USB Speaker kullanıyorum. Çünkü normalde laptop'un sesi çok az çıkıyor windowstan fullesemde farketmiyor yani abimde TJ-65 var gümbür gümbür ötüyor ama benimki onun yanında sönük kalıyor Launch manager'dan zannettim ama pek bir bakma şansım olmadı. ayrıca hoparlörlerden sağ taraftaki yüksek ses çıkartabiliyor ama sol taraftaki çıkartamıyor yani sağ taraftaki patlak gibi ses çıkartıyor kesinlikle cızırtı vb yok. herhangi bir bilgisi olan varsa şimdiden sağolsun.

Bende Zalman'ın NC2000 var gayet güzel :) kesinlikle öneririm. Süpürge konusunda da haklısın çok işe yarıyor kesinlikle :) Üni için puanın yetmesine sevindim ben kazanamadım malesef :( inş daha iyilerini alırsın.

Ben Edifier 2+1 almayı düşünüyordum ama vazgeçtim. Yüksek sesle müzik dinleyen birisi değilim oyun içinde yetiyor :) Film-müzik için sessiz diyorsan codec kurmadan az çıkıyor daha doğrusu codec kurunca fark hissediliyor. BS Player kullanıyorum ben codec olarak da k-lite. Ama kurarken bs player için ticklemen lazım yoksa ona kurmuyor :)

Edit: 2+1 linki http://www.vatanbilgisayar.com/edifier-aurora-sb-aurora-2+1-notebook-speaker-siyah/productdetails.aspx?I_ID=53127

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orcun93 -- 2 Haziran 2011; 21:30:16 >

• merhaba arkadaşlar, ben bu ürünü alalı yanlış harılamıorsam 16 ay oldu, bilgisayar başında çok vakit geçirdiğim için fazlasıyla kullandım, bashettikleri cızırtı problemi filan biraz abartı, sadece ben sadece 1 kez cbahsettikleri cızırtıyı duydum ki o da çok az ve rahatsız edici değil. ilk 7-8 ay ısı olarak 1 kez bile bir sıkıntı yaşamadım ısı değerleri son derece düşüktü, fakat yaklaşık son 6 aydır altında soğutucu olmadığı zaman ısınıp kendini kapatıyor (yüksek grafikli oyun oynarken) içini açıp temizlemek istedim fakat ne yaparsam yapayım 1 tane vidayı çıkaramdığımdan içini açamadım, nasıl bir sıkıştırdılarsa artık :) yeni alacak arkadaşlara 1.5 yıl kullanım için tavsiye ederim. Son günlerde ısı değerleri iyice arttı, oyun oynarken altında soğutucu olmasına rağmen kendi kendini kapatmaya başladı orçun arkadaşımızın tavsiye ettiği süpürge olayını deneyeceğim fakat çare olur mu pek emin değilim, şayet o yöntem işe yaramazsa garantiye göndermeyi düşünüyorum , fakat içinizde daha önce hiç packard bell ürünü servise gönderen var mı diye merak ettim ? bulumduğum şehir itibariyle bizzat götürmem pek mümkün değil o yüzden mecburen kargoyla göndereceğim bu mümkün müdür? ve son soru aşırı ısınma sorunu garanti kapsamında mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: BenderRodriguez

merhaba arkadaşlar, ben bu ürünü alalı yanlış harılamıorsam 16 ay oldu, bilgisayar başında çok vakit geçirdiğim için fazlasıyla kullandım, bashettikleri cızırtı problemi filan biraz abartı, sadece ben sadece 1 kez cbahsettikleri cızırtıyı duydum ki o da çok az ve rahatsız edici değil. ilk 7-8 ay ısı olarak 1 kez bile bir sıkıntı yaşamadım ısı değerleri son derece düşüktü, fakat yaklaşık son 6 aydır altında soğutucu olmadığı zaman ısınıp kendini kapatıyor (yüksek grafikli oyun oynarken) içini açıp temizlemek istedim fakat ne yaparsam yapayım 1 tane vidayı çıkaramdığımdan içini açamadım, nasıl bir sıkıştırdılarsa artık :) yeni alacak arkadaşlara 1.5 yıl kullanım için tavsiye ederim. Son günlerde ısı değerleri iyice arttı, oyun oynarken altında soğutucu olmasına rağmen kendi kendini kapatmaya başladı orçun arkadaşımızın tavsiye ettiği süpürge olayını deneyeceğim fakat çare olur mu pek emin değilim, şayet o yöntem işe yaramazsa garantiye göndermeyi düşünüyorum , fakat içinizde daha önce hiç packard bell ürünü servise gönderen var mı diye merak ettim ? bulumduğum şehir itibariyle bizzat götürmem pek mümkün değil o yüzden mecburen kargoyla göndereceğim bu mümkün müdür? ve son soru aşırı ısınma sorunu garanti kapsamında mıdır?

laptopun fan kısımlarını elektrikli süpürge ile iyice çektir. bir daha ısınıp kapanmayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

quote:

Orijinalden alıntı: BenderRodriguez

merhaba arkadaşlar, ben bu ürünü alalı yanlış harılamıorsam 16 ay oldu, bilgisayar başında çok vakit geçirdiğim için fazlasıyla kullandım, bashettikleri cızırtı problemi filan biraz abartı, sadece ben sadece 1 kez cbahsettikleri cızırtıyı duydum ki o da çok az ve rahatsız edici değil. ilk 7-8 ay ısı olarak 1 kez bile bir sıkıntı yaşamadım ısı değerleri son derece düşüktü, fakat yaklaşık son 6 aydır altında soğutucu olmadığı zaman ısınıp kendini kapatıyor (yüksek grafikli oyun oynarken) içini açıp temizlemek istedim fakat ne yaparsam yapayım 1 tane vidayı çıkaramdığımdan içini açamadım, nasıl bir sıkıştırdılarsa artık :) yeni alacak arkadaşlara 1.5 yıl kullanım için tavsiye ederim. Son günlerde ısı değerleri iyice arttı, oyun oynarken altında soğutucu olmasına rağmen kendi kendini kapatmaya başladı orçun arkadaşımızın tavsiye ettiği süpürge olayını deneyeceğim fakat çare olur mu pek emin değilim, şayet o yöntem işe yaramazsa garantiye göndermeyi düşünüyorum , fakat içinizde daha önce hiç packard bell ürünü servise gönderen var mı diye merak ettim ? bulumduğum şehir itibariyle bizzat götürmem pek mümkün değil o yüzden mecburen kargoyla göndereceğim bu mümkün müdür? ve son soru aşırı ısınma sorunu garanti kapsamında mıdır?

laptopun fan kısımlarını elektrikli süpürge ile iyice çektir. bir daha ısınıp kapanmayacak.

O da öyle demiş zaten dikkatli okursan deneyeceğini söylüyor.

• Arkadaslar bilgisayarimi satiyorum. TJ75 JO 118 TK modeli. Fiyat 1000 TL. Isteyen bana ulasabilir. http://www.s ahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-packardbell-tj75-intel-core-i5-garantili-sorunsuz-60994781/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desci -- 9 Ekim 2011; 21:17:47 >
  • Arkadaşlar packard bell tj75 marka bilgisayarım PES gibi oyunlar oynamak istedigimde yukarı yön + sol yön + s veya d gibi tuşlara bastıgımda işlev görmüyor.Ayrı klavye taktıgımda sorun olmuyor ama yanımda ayrı klavye taşımak sorun oluyor.Lütfen bunun çözümü için bana yardımcı olun.
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.