Şimdi Ara

Packerd Bell TJ75 JO 118TK/119TK [i5 430M, 6GB DDR3, ATI HD 5650 DX11, 500/640 GB] Derneği (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.286
Cevap
8
Favori
153.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hatta 2c 3000 fiyatı diğerinden düşük vatan da ve 3 usb var
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurgenli

Bu modelin 2500-3000 modelleri de var.Fiyat aynı.Bir de silver -black renkleri var.Sizinki siyah mı ?

Benim ki siyah. Ben vatan'dan alırken sadece 2000 vardı gittiğim mağazada. 3000in fiyatının düşük olduğunu ben de fark ettim :) Mutlaka bir eksiği vardır bence :)
  • Laptop'un kasasını açıp temizleyen ya da açmaya çalışan oldu mu?

Laptop aşırı ısınmaya başladığı için açıp heatsinkleri temizlemeyi düşündüm. Arkadaki tüm vidaları söktüm. Harddiski de söktüm. Ancak kapağı bir türlü çıkaramadım.
    Kapağı çektikçe anakart da kapakla birlikte geliyor. Usb, kartokuyucu, hdmi portları arka kapak üzerinde ve bu portlar yüzünden anakartı arka kapaktan ayıramıyorum.
    Anakart klavyeye, touchpade ve yukarıdaki led uyarilara bağlı olduğu için de dışarı çıkaramıyorum.
    Heatsinklere de başka yoldan erişemem.
    Elektrikli süpürgeyle temizledim ama ne derece etkili oldu bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BBoYSySTR

Laptop'un kasasını açıp temizleyen ya da açmaya çalışan oldu mu?

Laptop aşırı ısınmaya başladığı için açıp heatsinkleri temizlemeyi düşündüm. Arkadaki tüm vidaları söktüm. Harddiski de söktüm. Ancak kapağı bir türlü çıkaramadım.
    Kapağı çektikçe anakart da kapakla birlikte geliyor. Usb, kartokuyucu, hdmi portları arka kapak üzerinde ve bu portlar yüzünden anakartı arka kapaktan ayıramıyorum.
    Anakart klavyeye, touchpade ve yukarıdaki led uyarilara bağlı olduğu için de dışarı çıkaramıyorum.

Ben de aynı sorunla karşılaştım, nette de biraz araştırdım ama bulamadım nasıl açıldığını...

• Packard bell TJ75'im var win 7 64 bit yüklü.. Buraya kadar herşey güzel..

Sorunum şu ki..
    Acronis ile image aldım ama recovery deyip kurmak istediğimde herhangi bişey olmuyor ve saatlerce öyle duruyor.. belki arkaplanda kuruluyordur deyip beklediğim halde sabah kalktığımda hala kurulum başlamamıştı..

Sorun sizce ne olabilir??
  • Arkadaşlar bizim kart okuyucular SDHC destekli mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BBoYSySTR

Laptop'un kasasını açıp temizleyen ya da açmaya çalışan oldu mu?

Hocam merhaba benim alet de 1 yılını doldurdu ısınma sorunu oluşmaya başladı. İçi tozlandı büyük ihtimal. Servise versem içini temizlemek ve termal macun için garanti kapsamında aynı gün içinde temizlenir mi? Yoksa birkaç gün bekletir mi servis? Teşekkürler.

• TJ75 282TK'ya Western Digital Scorpio Black WD5000BEKT taktım eski hard diske göre gözle görülür bir fark oldu, almayı düşünen arkadaşlar varsa vakit kaybetmeyin bence.Yalnız hard diski taktıktan sonra Hiren's Boot Cd kullanarak Norton Ghost ile backup alırken bir iki kere dizüstü tamamen kapandı ben de daha sonra sıcaklıklara bakayım dedim resimde işaretlediğim yerler 90 dereceyi bulmuştu.Ben de pili çıkardım taktım, sabah kalktığımda da dizüstünün hava üflediği yere süpürge tuttum, şu anda bir problem gözükmüyor, kapanmalar sıcaklıktan dolayı mıydı acaba(Boot olarak backup aldım ama sıcaklık eğer yüksekse her türlü bilgisayar kendini kapatıyor mu)?

Ek olarak resimde görülen TZS0 ve TZS1 neyin sıcaklığını gösteriyor?Kuzeyköprü sıcaklığını mı?

Packerd Bell TJ75 JO 118TK/119TK [i5 430M, 6GB DDR3, ATI HD 5650 DX11, 500/640 GB] Derneği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 12 Şubat 2011; 1:24:13 >

• Ben de Seagate ST9500420AS aldım. Desktop'a iki diski de bağlayıp, Acronis programı ile klonladım gayet güzel çalışıyor :)
  • Bilgisayarında ısınma sorunu yaşayan arkadaşlar, aynı sorundan ben de müzdariptim... (=
    Öncelikle yaklaşık 2000tl verip aldığımız bilgisayarlarımıza 100 lira verip soğutucu almayı çok görmüyoruz... (=
    Ben bilerek büyük olsun diye Zalman NC3000 aldım.
    Bundan sonraki adım ise Türk zekası... (=
    Bilgisayarımızı çantasına koyup herhangi bir tanıdık oto lastikçisine gidiyoruz, tanıdık ustamızdan hava hortumunu rica edip 2dakikalığına aldıktan sonra bilgisayarımızı çantadan çıkarıp arka fan kısmına bir güzel hava tutuyor ve uçan tozları şaşkınlıkla izliyoruuuz... (=
    Kasanın altındaki diğer deliklere de verin havayı gitsin... :D
    Bu işlemden sonra bir de soğutucunuz varsa kesinlikle ısınma sorunu yaşamıyacağınıza ben kefilim...
    Bu hava tutma işlemini ayda 1 yapmanız tavsiyemdir...
    Not:Bilgisayarınıza vereceğiniz herhangi bir zarardan kendiniz sorumlusunuz, bazı hava kompressorleri hava üflerken arada bir bir iki damla su da üfleyebilir... İşlemden önce bu durumu mutlaka ustanıza sorun... (=

• pACKARD BELL TJ75-JO-283TK
    İşlemci : Intel Core i5 480M
    İşlemci Hızı : 2,66 GHz
    Bellek : 6 GB
    Sabit Disk : 640 GB
    Bluetooth Portu : Var
    Ekran Belleği : 1 GB
    Ekran Boyutu : 15,6"
    Ekran Çözünürlüğü : 1366 x 768
    Ethernet : Var
    Garanti Süresi : 2 Yıl
    Hoparlör : Var
    Model : TJ75-JO-283TK Sr SİYAH
    Ekran Özelliği : WXGA HD
    Grafik Tipi : ATI HD5650
    İşlemci Tipi : Çift Çekirdek
    Optik Sürücüler : DVD-RW
    Menşei : İthal
    Touchpad Mouse : Var
    Ses Kartı : Var
    Wireless : Var
    Kart Okuyucu : Var
    Dahili Kamera : Var
    Yazılım : Windows 7 Home Premium

arkadaslar teknosadan samsung aldım hiç begnmedm onu iade edip bska pc almayı planlıorum sizce bu nasıl oyun kasma vb konularda iyi midir lütfen yardım edin cok magdurum yaaa.w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyperboy -- 24 Şubat 2011; 17:32:34 >
  • Hocam biraz mesajları okursan çok iyi olur.Şu an tüm oyunları sorunsuz oynuyorum ama yarım saat sonra kapanıyor çok ısındığından dolayı.Sogutucu alanlarda sorun yokmuş.Ben de alıyorum bugun yarın...
  • quote:

Hocam biraz mesajları okursan çok iyi olur.Şu an tüm oyunları sorunsuz oynuyorum ama yarım saat sonra kapanıyor çok ısındığından dolayı.Sogutucu alanlarda sorun yokmuş.Ben de alıyorum bugun yarın...

Ben soğutucusuz 4-5 saat GTA4 oynadığımı biliyorum hem de yazın ama klimalı odada. Seninki fazla ısınıyor bence.
  • quote:

Hocam biraz mesajları okursan çok iyi olur.Şu an tüm oyunları sorunsuz oynuyorum ama yarım saat sonra kapanıyor çok ısındığından dolayı.Sogutucu alanlarda sorun yokmuş.Ben de alıyorum bugun yarın...

elektrik süpürgesiyle aletin fanlarını ve toz kaçabilecek bölgelerini iyice çektir. ısınma problemi ortadan kalkacak.
  • slmlar paylaşımlarınız için hepinize teşekkürler, ben, "PACKARD BELL TJ75-JO-283TK Sr siyah" modelinden almayı düşünüyorum ancak karar veremedim. bana uzun süre sıkıntısız kullanabileceğim bi laptop lazım bu ürün de fiyatına göre fazlasıyla makul ancak bazı sıkıntılar kafamda hala soru işareti halinde

bilgisayar bilgimin çok olduğu kesinlikle söylenemez öğrenmek için bi kaç sorum olacak. [forumu ilk sayfalardan sayfa sayfa okudum ama hepsini okumak bayağı vakit alır] lütfen mazur görün

1.) ses cızırtı problemi (hala devam ediyor mu?)

2.) ekranda karıncalanma problemi (tj 75 sahibi çok kişide bu problemi duydum) = [ kesinlikle dayanılmaz bi problem olduğunu düşünüyorum ]

3.) bazı arkadaşlarda müzik dinlerken donma ve ısınma problemleri oluyormuş

sizler de bu sıkıntılarla karşılaştınız mı, nasıl aştınız bu problemleri?

4.) ati 5650 ve on board 128lik ekran kartı aynı anda nasıl mümkün oluyor bi laptopta bilgilendirir misiniz?

• yardımcı olabilecek kimse yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: decibelshock

slmlar paylaşımlarınız için hepinize teşekkürler, ben, "PACKARD BELL TJ75-JO-283TK Sr siyah" modelinden almayı düşünüyorum ancak karar veremedim. bana uzun süre sıkıntısız kullanabileceğim bi laptop lazım bu ürün de fiyatına göre fazlasıyla makul ancak bazı sıkıntılar kafamda hala soru işareti halinde

bilgisayar bilgimin çok olduğu kesinlikle söylenemez öğrenmek için bi kaç sorum olacak. [forumu ilk sayfalardan sayfa sayfa okudum ama hepsini okumak bayağı vakit alır] lütfen mazur görün

1.) ses cızırtı problemi (hala devam ediyor mu?)

2.) ekranda karıncalanma problemi (tj 75 sahibi çok kişide bu problemi duydum) = [ kesinlikle dayanılmaz bi problem olduğunu düşünüyorum ]

3.) bazı arkadaşlarda müzik dinlerken donma ve ısınma problemleri oluyormuş

sizler de bu sıkıntılarla karşılaştınız mı, nasıl aştınız bu problemleri?

4.) ati 5650 ve on board 128lik ekran kartı aynı anda nasıl mümkün oluyor bi laptopta bilgilendirir misiniz?

1) Ses problemi bende hiç olmadı sende de olmayacağını düşünüyorum
    2) Karıncalanma sadece gri ekranda ve alttan baktığın zaman oluyor kolay kolay fark edilmeyen bir şey. Alırken de kontrol edebilirsin
    3) Müzik dinlerken donma diye bir şey hiç olmadı. Daha önce de çok söyledim yazın 4-5 saat aralıksız GTA4 oynadım tabiki ısındı ama yaza göre normaldi bence en fazla 80 derece oldu. Isınmayı çözmek istiyorsan da imzamdaki soğutucuya bakabilirsin.
    4) Genelde sadece harici ekran kartı oluyor ama onboard olması iyi bir şey switchable olduğu için oyun oynamadığın zamanlarda sadece onboard ekran kartını çalıştırarak pil süresini uzatabilirsin. 1 tanesi anakartın üzerinde diğeri de harici zaten.

• selamlar ben de tj 75 ailesine katıldım. aslında yabancı ollmadığım bi ürün iki ay evvel i5 450m işlemcilisini 1700tlye golddan ve 3 hafta once de benimle aynı model olan i5 480m modelini teknosadan 1670tlye iki ayrı arkadaşıma özelliğine göre fiyatı uygun olduğu için tavsiye edip aldırdım. ancak insan kendine alırken epey düşünüyo...

@orcun93 bilgilendirmenden hemen sonra teknosaya gidip easynote tj75 - jo - 283 tk modelini aldım hatta ilk klavye tecrübemi de sizinle paylaşıyorum :)

12x128tl taksitlerim acces veya bonus olmadığı için vade farkı oldu. dün gece teknosanın sitesinde 1670tlden 1330a düştü fiyat :) nasıl oldu ben de anlamadım :) vade farkıyla 1536tl ye geldi. vakıfbank (world)

ilk izlenimlerim

nerden geldiğini bir türlü anlayamadığım tarifsiz bi ses var "ızzzzzz" fan devri ile artıyor hem fan sabit dönerken de ses aynı düzeyde kalmıyor ? ses sol taraftan geliyor. hoparlörden değil kesin eminim buna. ilerde basıma iş çıkarmaz umarım ???

klavyesi çok ses çıkarıyo basakren :) cdroom da bayağı sesli. şu an yazı yazarken fan sessiz çalışıyor ve arada hırt hırt burnunu çeker gibi sesler geliyor hdd bence:) çünkü o an hdd ışığı yanıp sönüyo. hdd pek kaliteli değil heralde

karıncalanma pb resimli arka planda yakından bakınca bariz belli oluyo (ekranın sağ alt ve sağ üst köşelerinde) normal uzaklıkktan kusursuz acaba artar mı ilerde ?

kendi kendine güncelleştirme yaptı epeyce. şu an derecelendirme puanı 5.9

oyun kurmadım sadece elimde şu anlık underground 2 vardı onu kurdum oyun ayarları en son çözünürlükte (1024x768) ve high ayarlarda görüntü kalitesi süper. geçen hafta arkadaşın pb ine crysis kurdum grafikler sonda ses de sonda mükemmeldi :) :) :)

şu an pc açılmama kapanma esnasında yavaş gibi geliyo bana.

program flan kurdum yedek alma tuşu ile yedek alacam fakat nasıl olacak. sistemle beraber her bi dökümanımı da yedekleyecek mi ve kaç dvd temin etmeliyim

artı yapmam gereken neler var orta düzey bi pc kullanıcısıyım.

genel olarak şu an memnunum

avg anti virüs free kuruldu silip avast a döneyim mi ?

başlangıçta hangi programların çalışmasını iptal edeyim bilemedim xp gibi değil bu resme bakıp söyler misiniz

http://img585.imageshack.us/i/gereksiz.jpg/

ilginiz için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi decibelshock -- 25 Mart 2011; 2:42:12 >

• Herkese merhaba...

Uzun süredir 119TK sahibiyim. Baştan beri gıcık olduğum webcam programı firefox güncellemesi ile sinirimi fena halde bozmaya başladı.

Başlangıçta açılan ve otomatik gizlenen bu program arayüzünü başlangıç menüsünden kaldırmanın bir yolunu bulamadım. Sadece taskbarda kalmasını sağlamanın ya da mümkün değilse manuel çalıştırmanın bir yöntemini bilen var mı?

Şimdiden teşekkürler.
  • @decibelshock
    PackardBell My Backup, PowerDVD, Winamp Agent gereksiz görebildiğim kadarıyla.

Karıncalanma bende de var ama denildiği gibi ekrana çok alttan bakmadıkça hiç belli olmuyor bile.

Antivirüs olarak ben Microsoft Security Essentials kullanıyorum gayet hızlı ve güvenilir, ücretsiz tabii ki.
    http://www.microsoft.com/security_essentials/default.aspx?mkt=tr-tr

@DamneDMessiaH

Başlat -> Arama Kutusuna "msconfig" -> Başlatma menüsü altında Video Web Camera olacak yanındaki işareti kaldırınca başlangıçta açılmaz.

Veya üstteki arkadaşın kullandığı Your Uninstaller programında Startup Manager sekmesinden aynı ayarlara ulaşıp iptal edebilirsin.

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.