Şimdi Ara

Packerd Bell TJ75 JO 118TK/119TK [i5 430M, 6GB DDR3, ATI HD 5650 DX11, 500/640 GB] Derneği (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.286
Cevap
8
Favori
153.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Program silerken oluşan anlık donmalar makinalarımızın üzerinde gelen harika ötesi WD 5400 devirlik harddiskten kaynaklanmaktadır. Oyunlarda ve müziklerde anlık duraklama yaşayanlar o anda dikkat etsin hdd ışığı yanıyordur.
    Ben geçtiğimiz temmuzda 7200lük Segate taktım, herkese şiddetle tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aRm

Program silerken oluşan anlık donmalar makinalarımızın üzerinde gelen harika ötesi WD 5400 devirlik harddiskten kaynaklanmaktadır. Oyunlarda ve müziklerde anlık duraklama yaşayanlar o anda dikkat etsin hdd ışığı yanıyordur.
    Ben geçtiğimiz temmuzda 7200lük Segate taktım, herkese şiddetle tavsiye ederim...

Hmm ben de uzuuun bir zamandır düşünüyordum almayı ama gerçekten farkediyor mu o kadar?
  • Uçurur diyorum.Hatta SSD takarsan tam olur performans bakımından..
  • quote:

Orijinalden alıntı: caparz0

Uçurur diyorum.Hatta SSD takarsan tam olur performans bakımından..

SSD mükemmel ama parası da aynı sekilde :) Bir de hafızası çok yüksek değil hala. Hepsiburada'da 256GB'lık 1.385,72 TL. İlerde 1TB'lık çıkınca fiyatını düşünemiyorum :)
  • Arkadaşlar dizüstüne sabit disk almak istesek WESTERN DIGITAL WD5000BEKT ve SEAGATE-ST9500420AS'tan başka ürün yok mu alınabilecek?Bu iki ürün arasında hangisi alınabilir?

http://www.sanalmarketim.com/urun/bdf7ecfde6b6aad1c43ead6b04333cf9/SEAGATE-ST9500420AS-2.5

http://www.sanalmarketim.com/urun/49c8f6f5fa5c784294ba56bd340065fc/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 17 Ocak 2011; 1:44:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

Arkadaşlar dizüstüne sabit disk almak istesek WESTERN DIGITAL WD5000BEKT ve SEAGATE-ST9500420AS'tan başka ürün yok mu alınabilecek?Bu iki ürün arasında hangisi alınabilir?

http://www.sanalmarketim.com/urun/bdf7ecfde6b6aad1c43ead6b04333cf9/SEAGATE-ST9500420AS-2.5

Ben de baktım bu modeller var genelde yada temin edilemiyor diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: orcun93

quote:

Arkadaşlar dizüstüne sabit disk almak istesek WESTERN DIGITAL WD5000BEKT ve SEAGATE-ST9500420AS'tan başka ürün yok mu alınabilecek?Bu iki ürün arasında hangisi alınabilir?

Verdiğim linkte stokta gözüküyor ama acaba güncellenmemiş mi stok durumu...

Ek: Arkadaşlar anlık donmalar olurken fare imleci de donuyor bu sorun tamamen hard diskten mi kaynaklanıyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 19 Ocak 2011; 2:51:35 >

• quote:

quote:

quote:

Verdiğim linkte stokta gözüküyor ama acaba güncellenmemiş mi stok durumu...

Ek: Arkadaşlar anlık donmalar olurken fare imleci de donuyor bu sorun tamamen hard diskten mi kaynaklanıyor acaba?

Stokta var mı diye ara sor bence. İstersen aynı modellerin linkini verebilirim. Vatan ve hepsiburada'da var. Sen de bak isteren.

Fare imlecinin donması da hdd'den dir bence.

• @orcun93

Hard diski alırken sorarım stok durumunu.Bu ayın sonuna doğru almayı düşünüyorum hard diski.Gelince izlenimlerimi paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 19 Ocak 2011; 19:24:04 >
  • quote:

@orcun93

Hard diski alırken sorarım stok durumunu.Bu ayın sonuna doğru almayı düşünüyorum hard diski.Gelince izlenimlerimi paylaşırım.

Şu an kullandığını harici olarak mı kullanmayı düşünüyorsun?
  • quote:

quote:

@orcun93

Evet dizüstü için verdiğim linklerden birini alırım dizüstündeki için de bir tane hdd kutusu alıp harici olarak kullanırım diye düşünüyorum.
  • quote:

quote:

quote:

@orcun93

Evet dizüstü için verdiğim linklerden birini alırım dizüstündeki için de bir tane hdd kutusu alıp harici olarak kullanırım diye düşünüyorum.

En mantıklısı o gibi. Ben 750GB WD aldım harici 5400RPM pişmanım şu an. Disk'te bir sorun yok da 500 luk 7200RPM alıp takardım laptopa içindekini de harici :)

• @orcun93

Bakalım yeni hard diski alayım da performansta nasıl bir artış olacak...
  • quote:

@orcun93

Cevabını bekliyorum zaten. Aşırı bir artış olursa ben de alabilirim.
  • quote:

quote:

@orcun93

Bu ayın sonunda almayı düşünüyorum, gönlümde Wd almak var ama almadan önce tam bi' araştırma yaparım yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 21 Ocak 2011; 19:04:50 >
  • quote:

quote:

quote:

@orcun93

Bu ayın sonunda almayı düşünüyorum, gönlümde Wd almak var ama almadan önce tam bi' araştırma yaparım yine.

Forumlarda mutlaka bir şeyler vardır.
  • Merhaba arkadaşlar.Ben de oyun oynarken sıkıntı yaşıyorum ve soğutucu almaya karar verdim.

Starcraft 2 ve NFS oynadıgım bu günlerde 1-1,5 saat arası makina kapanıyor ve ateş gibi oluyor.

Şu anda kullandığınız, F/P oranı en yüksek canavar gibi bir soğutucu tavsiyesi verebilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurgenli

Merhaba arkadaşlar.Ben de oyun oynarken sıkıntı yaşıyorum ve soğutucu almaya karar verdim.

Starcraft 2 ve NFS oynadıgım bu günlerde 1-1,5 saat arası makina kapanıyor ve ateş gibi oluyor.

Şu anda kullandığınız, F/P oranı en yüksek canavar gibi bir soğutucu tavsiyesi verebilir misiniz ?

ben gta 4 oynuyorum tuşlara basınca bile hissedilen sıcaklıga ulasıyorum ama hiç kapanmadı :S kapanıyo olması iyi olmuş yanmasını engellemek için olabilir.. fan şart bende alıcam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurgenli

Merhaba arkadaşlar.Ben de oyun oynarken sıkıntı yaşıyorum ve soğutucu almaya karar verdim.

Zalman ZM-NC2000 var bende. Çok memnunum. Fiyatı diğerlerine göre biraz yüksek ama kesinlikle pişman olmazsın. Zaten kaç kişiye sorduysam en iyi performansı bu soğutucudan alabileceğimi söylemişlerdi. Gerçekten de öyle inanılmaz güzel bir ürün. 2 tane usb girişi var ve fan hızı ayarlanabiliyor. Kesinlikle öneririm.
  • Bu modelin 2500-3000 modelleri de var.Fiyat aynı.Bir de silver -black renkleri var.Sizinki siyah mı ?
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.