Şimdi Ara

Packerd Bell TJ75 JO 118TK/119TK [i5 430M, 6GB DDR3, ATI HD 5650 DX11, 500/640 GB] Derneği (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.286
Cevap
8
Favori
153.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2 saat once kadar Pb'de Crysis adlı bır oyun oynadım .

2 seyden bahsetmek ıstıyorum.

a-Bilgisayarım ,sözkonusu oyunu yüksek ayarlarda son derece akıcı bir şekilde saatlerce oynattı -oyunun başına oturdugumda saat 5 idi,kalktıgımda 8.40-

b-Crysis hakkında bahsetmek istiyorum .

Bu nasıl bir oyundur böyle! Renk paleti,adadaki detay ,cevreyle fiziksel etkılesım,karakter modellemelerı,senaryo,sesler,kaplamalar ,atmosfer , bu nasıl bir teknolojı boyle!!!!!

şu ana kadar oyun oynamıyor muşum ,uyuyormuşum meğerse ,Crysis'ten önce ,Crysis'ten sonra diye bir dönem başladı (bahsettiğim kendı turu ıcındır ,GTA4 grafık ,cevreyle etkılesım bakımından oyun endustrısıne öyle bır çıta koymustur kı bunu yıne rockstar aşacaktır... )

Internette bıraz bakındım ,bir de ne goreyım adamlar coktan crysıs 2 'yı hazırlamıslar bıle , ustelık yenı motorla...

tum bu grafık şölenını bır dızustunde yasamak ıse hayret verıcı bır hadıse ,kimbilir masaustunde nasıldır Crysis....

Sizlerle bu deneyımımı paylasmak ıstedım sadece .... herkese saygılar kıymetlı arkadaslar....

not :oynanabılırlııgı yuksek ftbol ve basketbol oyunu tavsıye lutfen.

• Arkada$lar Merhaba ;

Uzun süren ( yaklaşık 5 yıl :) ) Hp Pavilion kullanıcılığından sonra PB kullanıcısı olmaya karar verdim ve bugün 270TK aldım.. Yarın elime geçecek.. Acaba bu ürün ile ilgili olarak söylemek istediğiniz herhangi bir öneri vb.. bir$ey var mıdır ? ( GPU Driverları vs.. )

Ayrıca bu model ile ilgili olarakta herhangi bir topic göremedim, bulamadım. Bilen varsa göndermesini rica edebilir miyim ?

$imdiden te$ekkürler..
  • oynanabilirliği yüksek basketbol oyunu nb 2k11 futbol ise fifa 11
  • arkadaşlar TJ75 118TK veya 119TK modelinin kullandığı HD5650 Ekran kartı için güncel bir driver kullanan veya denemiş olanınız varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loveboy89

arkadaşlar TJ75 118TK veya 119TK modelinin kullandığı HD5650 Ekran kartı için güncel bir driver kullanan veya denemiş olanınız varmı ?

Ati Mobility Catalyst 10.11 çıktı en son sürüm yani yükledim bir sıkıntı yok. ama 10.7 ye kadar yüklememişsen çok felaket bir performans artışı sağlarsın.

Bu arada benim 272TK'da ısınma problemleri ortaya çıkmaya başladı 2 ay oldu olucak alalı. önceden 65 dereceyi geçmeyen ekran kartı şimdi 82'yi gördü
    işlemcide 95 dereceyi gördü sanırım tozlanma var bizim ev çok tozlu biliyorum ama şu elektrik süpürgesi olayını bende mi yapsam? en iyisi bugün bir deneneyim sonuçları yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steafun

quote:

arkadaşlar TJ75 118TK veya 119TK modelinin kullandığı HD5650 Ekran kartı için güncel bir driver kullanan veya denemiş olanınız varmı ?

Ati Mobility Catalyst 10.11 çıktı en son sürüm yani yükledim bir sıkıntı yok. ama 10.7 ye kadar yüklememişsen çok felaket bir performans artışı sağlarsın.

Bu arada benim 272TK'da ısınma problemleri ortaya çıkmaya başladı 2 ay oldu olucak alalı. önceden 65 dereceyi geçmeyen ekran kartı şimdi 82'yi gördü
    işlemcide 95 dereceyi gördü sanırım tozlanma var bizim ev çok tozlu biliyorum ama şu elektrik süpürgesi olayını bende mi yapsam? en iyisi bugün bir deneneyim sonuçları yazarım.

Sonuçları bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: DoktorTR

quote:

quote:

Sonuçları bekliyorum.

daha fazla bekleme güzel haberim var

82'yi gören ekran kartı (15dk f12010 oynadıktan sonra) şimdi 60'ı geçmedi :) kesinlikle tozdan bundan böyle 1 ayda 1 süpürge ile çekeceğim tozları herkesede benden tavsiye.

• quote:

quote:

10.11 yükledim dün açılınca control center hatası alıyordum mecburen sildim daha sonra (10-7_mobility_vista_win7_64_dd_ccc) diye bir dosya buldum sanırım 10.7 oluyor

• quote:

quote:

quote:

10.11 yükledim dün açılınca control center hatası alıyordum mecburen sildim daha sonra (10-7_mobility_vista_win7_64_dd_ccc) diye bir dosya buldum sanırım 10.7 oluyor

Dostum sen muhtemelen AMD'nin sitesindekini indirdin o 70 mb asıl sana lazım olan 75 mblik olan

buyur link veriyorum buradan indir dosyayı bu arada bu windows 7 64 bit için sende 32 ise bu linkin bir altındakini indir

https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/mobile/10-11_mobility_vista_win7_64_dd_ccc.exe = 64bit için

https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/mobile/10-11_mobility_vista_win7_32_dd_ccc.exe = 32bit için

sorunsuzca çalıştı bende inşAllah sendede çalışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Steafun -- 5 Aralık 2010; 12:04:30 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sonuçları bekliyorum.

daha fazla bekleme güzel haberim var

82'yi gören ekran kartı (15dk f12010 oynadıktan sonra) şimdi 60'ı geçmedi :) kesinlikle tozdan bundan böyle 1 ayda 1 süpürge ile çekeceğim tozları herkesede benden tavsiye.

Ben yaklaşık 10 aydır kullanıyorum. sistemi çok kasan oyunlar oynadığımda (call of duty black ops, gta iv, battlefield bad company gibi) 1-2 saat sonra bilgisayar çok ısınıp kendiliğinden kapanıyor son zamanlarda. benim de ekran kartı 80lere, işlemci 90 üzerine sık sık çıkıyor oyun oynarken. hiç de temizlik yapmadım şu ana kadar, sadece klavyeyi temizliyorum. eve gittiğimde ben de bi çektiriyim bakalım.

Bir de arkadaşlar laptobun üzerine metal bişey düşürdüm ve "K" tuşu yerinden çıktı. geri takamıyorum. ufak bi parçası kırılmış. bunu nasıl yapabilirim veya yaptırabilirim. bilgisayarcıya götürsem takabilir mi? resimde tuş düzeneğini mevcut. yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regionella -- 5 Aralık 2010; 13:07:36 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum sen muhtemelen AMD'nin sitesindekini indirdin o 70 mb asıl sana lazım olan 75 mblik olan

buyur link veriyorum buradan indir dosyayı bu arada bu windows 7 64 bit için sende 32 ise bu linkin bir altındakini indir

https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/mobile/10-11_mobility_vista_win7_64_dd_ccc.exe = 64bit için

https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/mobile/10-11_mobility_vista_win7_32_dd_ccc.exe = 32bit için

sorunsuzca çalıştı bende inşAllah sendede çalışır.

tşkler 64bit deneyeceğim :)Tam hatırlamıyorum ama amd nin sitesinden indirmiştim galiba 17 Kasım 2010 tarihinde yayınlanan bir sürümdü ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loveboy89 -- 5 Aralık 2010; 14:34:57 >

• quote:

Bir de arkadaşlar laptobun üzerine metal bişey düşürdüm ve "K" tuşu yerinden çıktı. geri takamıyorum. ufak bi parçası kırılmış. bunu nasıl yapabilirim veya yaptırabilirim. bilgisayarcıya götürsem takabilir mi? resimde tuş düzeneğini mevcut. yardımlarınızı bekliyorum.

Dostum onu servise yaptırtacaksın ama çok uzun sürmez yani ellerine emanet etme mağlum PB servisi çokta iyi değil deniyor. vallaha kırılan parçayı yapıştırarak takmayı dene derim ama çoktan düşünmüşsündür. en iyisi işi bilen birine yaptırmak .

@loveboy

Vallaha 17 Kasımda yayınlanan olması lazımdı zaten AMD şu driver işini laptoplarda adam gibi uygulasa ... fanboyuzda nereye kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Steafun -- 5 Aralık 2010; 20:37:18 >

• acaba xp yükleyen arkadaşlar hiç problem yaşadı mı? dokunmatik tuşlar ya da her hangi bir driver da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canbundy

acaba xp yükleyen arkadaşlar hiç problem yaşadı mı? dokunmatik tuşlar ya da her hangi bir driver da.

Sitesinde sadece w7 için driver var. Zaten yeni bilgisayarlarda xp format atmayı engelliyorlar bunda vista da engelli galba. Büyük ihtimalle xp atılmaz yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canbundy

acaba xp yükleyen arkadaşlar hiç problem yaşadı mı? dokunmatik tuşlar ya da her hangi bir driver da.

Sitesinde sadece w7 için driver var. Zaten yeni bilgisayarlarda xp format atmayı engelliyorlar bunda vista da engelli galba. Büyük ihtimalle xp atılmaz yani.
  • quote:

quote:

Dostum onu servise yaptırtacaksın ama çok uzun sürmez yani ellerine emanet etme mağlum PB servisi çokta iyi değil deniyor. vallaha kırılan parçayı yapıştırarak takmayı dene derim ama çoktan düşünmüşsündür. en iyisi işi bilen birine yaptırmak .

@loveboy

Vallaha 17 Kasımda yayınlanan olması lazımdı zaten AMD şu driver işini laptoplarda adam gibi uygulasa ... fanboyuzda nereye kadar

Samsun'da pb servisi yok maalesef. :(

• @doktortr

kırılan parçayı yapıştırıcı kullanarak klavyeye yerleştirme sakın ,yoksa içine tam edilir.

-------------------------------------------------------------------------
    şu programı hararetle tavsiye ediyorum :http://www.stereopsis.com/flux/

şu işe yarıyor: Akşam olunca monitorün başında durmak bır işkence oluyor cogunlukla ,ozellıkle ofis veya editoryal işlerde ugrasmaktaysanız gözlerınız bır sure sonra baygınlık gecırıyor.
    işte bu program hava kararma saatını bolgesel olarak algılayıp monıtorunuzu gece/aksam kullanımına dayalı olarak kalıbre edıyor.oldukca basarılı ,havanın erken karardıgı bu kıs aylarında monıtor basında baş agrısı cekmıyorum boylelıkle.

diğer taraftan şu :http://www.filehippo.com/ siteyi sık kullananlara ekleyınız ,her zaman işe yarayacak temel araçları burada en guncel surumlerını hatta betalarını bıle bulabılırsınız .

eğer wallpaper sıkıntısı çeken varsawww.wallbase.net sitesine göz atın.

ıvırzıvır indirebileceğiniz bir site :www.downarchive.com

teknoloji zamazingolarına ılıskın bır blogwww.zamazing.org

benim sorunuma gelince :

Arkadaşlar ,maşallah 3 gun içerisinde recovery kısmıyla beraber harddıskı uçurdum ,herşey silindi ,acronis true image mıdır ne karın agrısı ıse yanlıslıkla enter tusuna basmamla hersey sılındı yerle bır oldu...
    acaba bana bırı recovery dvd sı gonderebılır mı ,ya da ben bılgısayarı alıp yanına geleyım ,cok sınırlerım bozuldu , su an calısan pardus ıle acıyorum laptopu ...
    recovery dvd lerı ulastırma hususunda cekıncesı olan arkadas varsa ben herseye kefılım ,yardımlarınızı beklıyorum...
    kolay gelsın
    bu arada ıstanbul kadıkoy ılcesındeyım.

saygılarımla kıymetlı arkadaslar...

• Arkadaşlar HDD almayı düşünüyorum şu ikisi arasında kaldım, sizce hangisini alayım ve performans artışı olur mu, ısınma sorun yaratır mı?

http://www.hepsiburada.com/Liste/western-digital-scorpio-black-500gb-25-sata-7200rpm-16mb-sabit-disk-wd5000bekt-/ProductDetails.aspx?productId=bd85283&categoryId=100221

http://www.hepsiburada.com/Liste/seagate-500gb-7200rpm-16mb-sata-sabit-disk-st9500420as/ProductDetails.aspx?productId=bd84558&categoryId=100221

Ya da başka önerdiğiniz, şunu beklesen daha iyi dediğiniz bir disk var mı?

@sendemail
    Geçen sene Marmara'da okuyordum, bazı sebeplerden üni değiştirmesem gelir verirdim elden :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ua_anil

Arkadaşlar HDD almayı düşünüyorum şu ikisi arasında kaldım, sizce hangisini alayım ve performans artışı olur mu, ısınma sorun yaratır mı?

http://www.hepsiburada.com/Liste/western-digital-scorpio-black-500gb-25-sata-7200rpm-16mb-sabit-disk-wd5000bekt-/ProductDetails.aspx?productId=bd85283&categoryId=100221

http://www.hepsiburada.com/Liste/seagate-500gb-7200rpm-16mb-sata-sabit-disk-st9500420as/ProductDetails.aspx?productId=bd84558&categoryId=100221

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?uid=105937&tab=yorum

daha ucuz

• quote:

Orijinalden alıntı: ua_anil

Arkadaşlar HDD almayı düşünüyorum şu ikisi arasında kaldım, sizce hangisini alayım ve performans artışı olur mu, ısınma sorun yaratır mı?

@sendemail
    Geçen sene Marmara'da okuyordum, bazı sebeplerden üni değiştirmesem gelir verirdim elden :)

En iyi hdd markası seagate derler ama ne kadar dogru bilmiyorum. Benim harici hdd wd ve memnunum ama sen yinede seagate al bence :) Ben de değiştirmeyi düşünüyorum ama alırsam ssd alırım. Onlar da aşırı pahalı şuanda. 256gb lık olanı 1347tl hepsiburada'da. Daha yüksek kapasitelisi de yok orada :) Tabiki o parayı vermem bi ssd için :)

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.