Şimdi Ara

Packerd Bell TJ75 JO 118TK/119TK [i5 430M, 6GB DDR3, ATI HD 5650 DX11, 500/640 GB] Derneği (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.286
Cevap
8
Favori
153.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bendeki tj 75 cok geç kendine geliyor.bilgisayarın tam olarak acılması ekranı gelim simgelerin cıkması flan 2-3 dakikayı buluyor.normalmidir????
  • bu tj75 nasıldır.kronik sorunu var mı.kız kuzenime alacağız da bütçe 1250 tl ve bu fiyata alınabilecek i5 işlemci hd 5650 ekran kartı tek bu modelde var sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

bu tj75 nasıldır.kronik sorunu var mı.kız kuzenime alacağız da bütçe 1250 tl ve bu fiyata alınabilecek i5 işlemci hd 5650 ekran kartı tek bu modelde var sanırım.

ben alalı 3 gün oluyo tj75 261tk 1.230 a i5 işlemcili gayet güzel çok memnunum dış dizaynıda iyi ısınma problemi yok vede cok sessiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kruezberq

quote:

bu tj75 nasıldır.kronik sorunu var mı.kız kuzenime alacağız da bütçe 1250 tl ve bu fiyata alınabilecek i5 işlemci hd 5650 ekran kartı tek bu modelde var sanırım.

ben alalı 3 gün oluyo tj75 261tk 1.230 a i5 işlemcili gayet güzel çok memnunum dış dizaynıda iyi ısınma problemi yok vede cok sessiz

bu cızırtı sesi nedir.ekranında bir sorun falan var mı kalitesi nasıl

• quote:

quote:

quote:

hocacm cızırtı falan yok valla hoparlörler gayet iyi garantiliyse bi götürün derim..ekrandada bir sorun yok sadece başlarken bilgisayar simgeleri yüklemesi 2dk falan sürüyo bekletiyo acılırken o da normaldir heralde..

• Herkese Selam Kıymetli Arkadaşlar ,

Öncelikle ,

1-Bilgisayarı almayı düşünen ,ancak kafasında soru işareti olanlara :

Alın kardeşim ,ısınmıyor ,performanslı ve sessiz...

2-Halen içine kurdu düşürüpte "Hakikatten alsam mı " diyen arkdaşlara

Alın kardeşim , ısınmıyor,performanslı ve sessiz...

3- tüm bu beyanlara rağmen illa da başka bilgisayar alacağım derseniz ....

a-Asus alın -üstüne 700-1000 tl daha koymanız lazım ,ama cihaz süper -kardeşim kullandıgından ben asus alamaya gerek duymadım.
    b-Dell alın -üstüne 1000-1200 tl koyun XPS alın ,çünkü Dell'in diğer modelleri Packard Bell in donanımı kadar iyi değil.
    c-Sony Vaio alın -üstüne 1500-2000tl fark koyup Pb ile aynı ,ebnzer performansta makıne sahıbı olursunuz...
    d-Masaüstü toplayın +netbook alın , Gidip bir masaüstü toplayın amd işlemcili fakat nvidia kartlı üstüne de herhangi bir netbook alın ,

4-Ben masaüstü gibi bir sistem yanımda taşıyayım diye PB aldım,ve yukarıda saydıgım markaların hepsınden alacak gucum olmasına ragmen gıttım PB aldım ,elektronık cıhaz bu ılerıde mutlaka bır arıza gıcıklık yapacak ,uzulmeyeyım dıye ,o kadar para da ıcıme oturmasın dıye gıttım ucuzundan PB aldım Cok mutluyum.

Benim sorunuma gelince :

ARkadaşlar ,maşallah 3 gun içerisinde recovery kısmıyla beraber harddıskı uçurdum ,herşey silindi ,acronis true image mıdır ne karın agrısı ıse yanlıslıkla enter tusuna basmamla hersey sılındı yerle bır oldu...
    acaba bana bırı recovery dvd sı gonderebılır mı ,ya da ben bılgısayarı alıp yanına geleyım ,cok sınırlerım bozuldu , su an calısan pardus ıle acıyorum laptopu ...
    recovery dvd lerı ulastırma hususunda cekıncesı olan arkadas varsa ben herseye kefılım ,yardımlarınızı beklıyorum...
    kolay gelsın
    bu arada ıstanbul kadıkoy ılcesındeyım.

saygılarımla kıymetlı arkadaslar...

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocacm cızırtı falan yok valla hoparlörler gayet iyi garantiliyse bi götürün derim..ekrandada bir sorun yok sadece başlarken bilgisayar simgeleri yüklemesi 2dk falan sürüyo bekletiyo acılırken o da normaldir heralde..

dostum 2 dk sürmesi belki de programların açılmasını beklemesindendir.msconfig'ten gereksiz programları kaldırdın mı.

• 2 dk gayet uzun. başlangıçta açılan programların veya masaüstü gadgetların çok fazla ise makine yavaş açılıyordur.

ya da bu konunun ilk sayfalarından beri bahsedilen, norton ve office 2007'yi kaldırmamışsındır.
  • bende 1.5 aydır tj75 4gb ram i5 430 modelini kullanıyorum adımı yazabilirsiniz

şuana kadar hiçbir sorunum yok oynadığım bütün oyunları maximum seviyede oynadım nba-pes-cod6-7- fifa - dirt 2 - assasins creed 2 - need for speed hot porsuit (herneyse :D ) hiçbi problem yok alıcak arkadaş hiç düşünmeden alabilir

benim tek ve değişik bir problemim var benden baska kimsede oldugunu sanmıyorum

makineden bazen 10snde içinden bi ses geliyor sanki bi tel sesi tel geriliyorda bırakılıyor gibi bazen hiç olmuyor olduğu zamanda 10snde bir hep oluyor performans olarak gayet memnunum tek bu tel sesi benim canımı sıkıyor, garantiye göndermeyede üşeniyorum 1aya flan geri yollarlarsa diyede tırsıyorum 1ay bu laptopsuz ne yaparım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendemail

Herkese Selam Kıymetli Arkadaşlar ,

Öncelikle ,

a-Asus alın -üstüne 700-1000 tl daha koymanız lazım ,ama cihaz süper -kardeşim kullandıgından ben asus alamaya gerek duymadım.
    b-Dell alın -üstüne 1000-1200 tl koyun XPS alın ,çünkü Dell'in diğer modelleri Packard Bell in donanımı kadar iyi değil.
    c-Sony Vaio alın -üstüne 1500-2000tl fark koyup Pb ile aynı ,ebnzer performansta makıne sahıbı olursunuz...
    d-Masaüstü toplayın +netbook alın , Gidip bir masaüstü toplayın amd işlemcili fakat nvidia kartlı üstüne de herhangi bir netbook alın ,

4-Ben masaüstü gibi bir sistem yanımda taşıyayım diye PB aldım,ve yukarıda saydıgım markaların hepsınden alacak gucum olmasına ragmen gıttım PB aldım ,elektronık cıhaz bu ılerıde mutlaka bır arıza gıcıklık yapacak ,uzulmeyeyım dıye ,o kadar para da ıcıme oturmasın dıye gıttım ucuzundan PB aldım Cok mutluyum.

Benim sorunuma gelince :

ARkadaşlar ,maşallah 3 gun içerisinde recovery kısmıyla beraber harddıskı uçurdum ,herşey silindi ,acronis true image mıdır ne karın agrısı ıse yanlıslıkla enter tusuna basmamla hersey sılındı yerle bır oldu...
    acaba bana bırı recovery dvd sı gonderebılır mı ,ya da ben bılgısayarı alıp yanına geleyım ,cok sınırlerım bozuldu , su an calısan pardus ıle acıyorum laptopu ...
    recovery dvd lerı ulastırma hususunda cekıncesı olan arkadas varsa ben herseye kefılım ,yardımlarınızı beklıyorum...
    kolay gelsın

sana tavsiyem laptopunda hangi işletim sistemi kuruluysa internetten indir. sonra makinanın altındaki seriali gir. orjinal işletim sistemin olur. sürücüleri de pb nin sitesinde var. ben öyle yapacam. recovery bir sürü gereksiz yada trial program kuruyor.
    ya da hdd ye birşey yazmadıysan active partition recovery ile silinen partitionları geri getirebilirsin. tavsiyem active boot disk suite programını bul. onun içinde sorununu çözecek bütün programlar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: DoktorTR

2 dk gayet uzun. başlangıçta açılan programların veya masaüstü gadgetların çok fazla ise makine yavaş açılıyordur.

ya da bu konunun ilk sayfalarından beri bahsedilen, norton ve office 2007'yi kaldırmamışsındır.

nortonu kaldırmadım evet 30 gün sonra kaldırırım lisansı bitince, msconfig den başlatta açılan programları bildikleirmi kaldırdım farketti ama yine var 10 tane falan onlardada intel falan yazıyo acılmaz diye kaldırmadım :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupant

Arkadaşlar bende JO-114TK var.Bluetooth'unu nasıl kullanacağız? Samsung wave cep telefonumdan veri atamadım bir türlü.

Bluetooth'un nasıl açıldığını biliyorsundur herhalde. Açtıktan sonra sağ altta(saatin yanında) bluetooth simgesi gelir. Ona tıklayıp aygıt ekleyi seç. Daha sonra bağlantı falan kurulacak ondan sonra da veri aktarımı normaldir herhalde :)
  • quote:

Herkese Selam Kıymetli Arkadaşlar ,

Öncelikle ,

Benim sorunuma gelince :

kolay gelsın

Keşke biraz daha erken söyleseydin yada bu olay başına daha erken gelseydi. Bayramın 3. gününden itibaren kadıköydeydim :) Ben silivride oturuyorum eğer gelirim dersen recovery dvd si verebilirim.

• Arkadaşlar tek tek alıntı yapmadan buraya yazıyorum bazı kişilerde 2dk sürüyormuş pc nin kendine gelmesi. Bu çok uzun bir süre benim pc'ye göre. Açılış süresini saymadan masaüstü geldikten sonra 10 saniye falan bekliyorum iyice kendine gelsin diye. Direk tıklayınca da açılıyor ama birkaç saniye sürüyor. Benim tavsiyem başka bir arkadaşın dediği gibi msconfig'den gereksiz olanları kaldırın. Bende seçili 17 tane var. 13 tane de kaldırmışım :) Bir de Norton 2010'u kaldırıp 2011 kurun. Ben 2010'un yavaşlatmadığını düşünüyordum ama 2011 kurunca bekleme süresinin bayağı bir azaldığını gördüm. Bu arada bende 119TK var.
  • TJ75-JO-261TK alan arkadaşlarda cızırtı geliyor mu makinalarından?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

TJ75-JO-261TK alan arkadaşlarda cızırtı geliyor mu makinalarından?

artiz mi ,artiz ne arar la pazarda.

yok gelmiyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

TJ75-JO-261TK alan arkadaşlarda cızırtı geliyor mu makinalarından?

artiz mi ,artiz ne arar la pazarda.

yok gelmiyor

Sağ olun cevap için, TJ75-JO-261TK veya TM81-SB-003TK modellerini araştırıyorum fakat Vatan Bilgisayar'da fiyatları her gün değişiyor.Haftaya dizüstünü almayı düşünüyorum nakit olarak bakalım stokları o zamana kadar kalacak mı...
  • bilgisayar netteyken dahi ısınıyor neden böyle arkadaşlar?gayette dikkatli kullandım hep.6 aylık bilgisayar??
  • fan bölümünü elektirikli süpürgeyle çektirdim şu an hiç ısınmıyor oyndan çıkıyorum max65-70 derece artık belirli aralıklarla yapıcam bu işlemi herkese tavsiye ederim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakabi

fan bölümünü elektirikli süpürgeyle çektirdim şu an hiç ısınmıyor oyndan çıkıyorum max65-70 derece artık belirli aralıklarla yapıcam bu işlemi herkese tavsiye ederim:)

çektirmeden önce oyunda iken kaça çıkıyordu? benimki de baya ısınıyor ve hiç temizlik yapmadım makinede.
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.