Şimdi Ara

Packerd Bell TJ75 JO 118TK/119TK [i5 430M, 6GB DDR3, ATI HD 5650 DX11, 500/640 GB] Derneği (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.286
Cevap
8
Favori
153.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kamikaze482222

bios update yaptım v 1.26

arkadaşım önemli bir değişiklik varmı 1.26 da. gerçi yazmışlar usb sorunu düzeltilmiş ama eksta vardır belki çünkü bios boyutu çok artmış ..bir de her bios updatede heyecanlanıyorum acaba switchable graphics koyacaklarmı diye ama yoktur yine?
  • ben de 1.26'yı kurdum da, zaten bi problem yoktu ki pc'de, neyi farkedeceğim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoktorTR

ben de 1.26'yı kurdum da, zaten bi problem yoktu ki pc'de, neyi farkedeceğim?

Asıl beklentim önceki mesajımda yazdığım gibi intel grefik kartı desteği ama belki açılması hızlanmıştır veya fan daha sessizleşmiştir vb farklardan bahsettim. yoksa tabiki çok acayip bir değişiklik olacak hali yok. düzelttikleri usb sorunu bile önemliydi... uyku modunda usb deaktif olduğu için mesela mp3 playerimi şarj edemiyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vertas -- 7 Kasım 2010; 11:23:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .brian.

beyler bugün bu ürünü almaya gittim :
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125031347&CS_Category=_SBA_63_1078_438_5050&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63
    ama ordaki elemanlar önce burada kurulumun yapılması gerektiğini söyledi, yani windows kurulu değilmiş kendileri orada hdd de gömülü olan recovery den yarım saatte kurmaları geektiğini söyledi, böyle bişey var mı? yoksa bana bi değişim ürününü bu bahaneyle kakalamaya mı çalıştılar? Ürünü orada inceledim ama açamadım teşhir ürününde de windows kurulu değildi ama diğer teşhir ürünlerinin hepsi açıktı yaklaşık 30 tane vardı. Bu işlemi sizde yapabilirsiniz ama kutu açılınca hem içinde eksik bişey var mı ürün hasarsız mı kontrol de etmiş olursunuz dedi, ama siz alıp gidersenz üründe de bi sorun olursa çok uğraşırsınız dediler ve beni ısrarla ürünü kendilerinin yapılandırmaları konusunda ikna etmeye çalıştılar. Bende size bi sorayım diye oradan ayrıldım, eğer doğru söylüyolarsa pazartesi gidip alıcam.

cevap bekliyorum

• quote:

quote:

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125031347&CS_Category=_SBA_63_1078_438_5050&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63
    ama ordaki elemanlar önce burada kurulumun yapılması gerektiğini söyledi, yani windows kurulu değilmiş kendileri orada hdd de gömülü olan recovery den yarım saatte kurmaları geektiğini söyledi, böyle bişey var mı? yoksa bana bi değişim ürününü bu bahaneyle kakalamaya mı çalıştılar? Ürünü orada inceledim ama açamadım teşhir ürününde de windows kurulu değildi ama diğer teşhir ürünlerinin hepsi açıktı yaklaşık 30 tane vardı. Bu işlemi sizde yapabilirsiniz ama kutu açılınca hem içinde eksik bişey var mı ürün hasarsız mı kontrol de etmiş olursunuz dedi, ama siz alıp gidersenz üründe de bi sorun olursa çok uğraşırsınız dediler ve beni ısrarla ürünü kendilerinin yapılandırmaları konusunda ikna etmeye çalıştılar. Bende size bi sorayım diye oradan ayrıldım, eğer doğru söylüyolarsa pazartesi gidip alıcam.

cevap bekliyorum

Pb notebooklarla windows cd si verilmiyor aldıktan sonra kendiniz oluşturacaksınız. Hatta ilk iş bunu yapmanızı öneririm
    Edit: aslında sormak istediğiniz şu sanırım neden windows kurulu değildi diyorsunuz ama zaten öyle olması gerekir. doğru yapmışlar. düşündüğünüzün aksine bu işlem ürünün sıfır olduğunu gösterir. Adamlarda ilk kurulumu kendileri yapmak zorunda garanti açısından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vertas -- 7 Kasım 2010; 12:01:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vertas

quote:

quote:

cevap bekliyorum

Pb notebooklarla windows cd si verilmiyor aldıktan sonra kendiniz oluşturacaksınız. Hatta ilk iş bunu yapmanızı öneririm
    Edit: aslında sormak istediğiniz şu sanırım neden windows kurulu değildi diyorsunuz ama zaten öyle olması gerekir. doğru yapmışlar. düşündüğünüzün aksine bu işlem ürünün sıfır olduğunu gösterir. Adamlarda ilk kurulumu kendileri yapmak zorunda garanti açısından

teşekkürler, peki gold kampanya yapmış bı cihazın 6gb ram olanını 1536 tl ye veriyor (internet özel) ben elden teslim alma taraftarı oluğum için teknosaya gidiyorum, size şunu sormak istiyorum 4 gb ram ile 6 gb ram arasında uçurum var mıdır? oyun vs her kulvarda..

• ram artışının performansa etkisi mutlaka var ama uçurum olurmu bilemem. Dikkat etmeniz gereken nokta windowsun 64 bit olması aksi halde ne 4 gb nede 6 gb kullanamazsınız zaten..32 bit sistem en fazla 3 gb olarak görür. Bir de vatanda word fiyatı 1380 sanırım bu aletin bir bakın isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vertas

ram artışının performansa etkisi mutlaka var ama uçurum olurmu bilemem. Dikkat etmeniz gereken nokta windowsun 64 bit olması aksi halde ne 4 gb nede 6 gb kullanamazsınız zaten..32 bit sistem en fazla 3 gb olarak görür. Bir de vatanda word fiyatı 1380 sanırım bu aletin bir bakın isterseniz.

axses ile alacağım o yüzden teknosayı tercih ediyorum, vatan resmen adamı soyuyor, vatanda 10 taksit için 200 tl gibi bi fark oynuyor ama teknosada 12 taksit için 70 tl filan oynuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steafun

quote:

çok acil bişey srmam lazım !!!!
    packard bell in sitesinde bios lara baktım seri olarak gösteriyor mesela TJ75 serisi için bioslar var ama TJ75 serisi de kendi içinde bisürü modeli var, acaba hepsinin anakartı aynı olduğu için bu TJ75 bios sürümleri tüm TJ75 ler için mi geçerli? acil lütfen bugün gidip alacağım, önerirmisiniz?
    bu:

Aynı hepsinde çünkü ben EN TJ75'i seçtim. olmuştu ama bios update tehlikelidir uyarayım açılmaya bilir veya anakart zarar görebilir. tabi bunun yanında hiç birşeyde olmayabilir kendi riskinle yap.

Bu arada Orçun kardeş ben overclock yapıyorum 550/850 mhz olan hızları 630/900 yapıyorum 5 fps felan alabiliyorum ama millet 700/1100 yapabiliyormuş PackardBell hatalı mı üretmiş yoksa overclock güvenlik kilidi gibi birşey mi var?

bu benim kafamı kurcalıyor biraz...

Overclock konusunda yardımcı olamayacağım kardeşim çünkü hiçbir şey bilmiyorum :)

• arkadaslar bugün itibari ile bnde 272 tk aldım abime 3-4 saattir kurcalıyorum.cihaza hayran kaldum.daha oyun yükleme fırsatım olmadı ama hertürlü oyundan alnının akıyla cıkacagından eminimki bircok arkadasta bu yönde beyan belirtmiş.ısınma yok.fan sesi normal.hoparlörler abartıldıgı kadar kötü değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gudjohnsen22

arkadaslar bugün itibari ile bnde 272 tk aldım abime 3-4 saattir kurcalıyorum.cihaza hayran kaldum.daha oyun yükleme fırsatım olmadı ama hertürlü oyundan alnının akıyla cıkacagından eminimki bircok arkadasta bu yönde beyan belirtmiş.ısınma yok.fan sesi normal.hoparlörler abartıldıgı kadar kötü değil

Güle güle kullan...
  • işletim sistemi win 7 32 bit mi ? vatanda açıklama yapmamış 64 bit diye de
  • quote:

Orijinalden alıntı: kruezberq

işletim sistemi win 7 32 bit mi ? vatanda açıklama yapmamış 64 bit diye de

win7 64 bit home premium
  • Alacak arkadaşlara 1-2 not da ben ekleyim
    Preformans konusunda FINAL FANTASY XIV oyununu kaldırıyor diyorum.Oyunu google da araştırın ne demek istediğimi anlarsınız.Fiyatına göre çok iyi özelliklere sahip bir bilgisayar.

Artıları bilgisayarın çok sağlam olması kısaca performansı 4 4 lük diyebilirim.

Eksileri ise biraz can sıkıcı.Öncelikle çok ısınıyor.Şu anda bilgisayarı yeni açtım herhangi bir pprogram veya oyun açmadım 80 C nin altına düşmüyor.Soğutucu alınarak belirli miktar azaltılabilir.

Sitelerden veya CD lerden video izlerken sesi orta seviyenin üzerine çıkartırsanız cızırtı duyarsınız ki sesi de son seviyeye çıkarmadan hiç bir şey duyamayacağınız bir ses sistemi diyebilirim.Eğer odada kimse yok ve gürültü yoksa önemli değil ama 1 kişi bile konuşuyor ise son ses bile fayda etmiyor kimi zaman ses konusunda memnun değilim.
  • bugün Allah'a şükür ,gittim pb aldım bimeksten

tj 281tk modeli sanırım

corei5 460m
    3 gb ram (ramlerin bus hızını bilmiyorum bu arada)
    500gb hdd
    ati 5650

artılar :
    -ısınmıyor
    -sistemi stress teste soktum,canına okudum bana mısın demiyor ,hızlı
    -photoshopu tıklamam ile açtı
    -son cıkan 2 oyun yukledım ,ne kadar ibre varsa sona dayadım ,çatır çatır saatlerce oynadım ,sonuc ne ısınma ne de performans eksıklıgı...

eksiler :
    -win 7 64 bit home BASIC işletim sıstemı default cıkıyor (en azından premıum olsa ıdı) ,basıc tam bır kulustur ,ramlerı ıyı yonetmıyor ...
    -acma kapama tusu yanmıyor !!!! ???? yani varsayılan olarak bır ısık olması lazım degıl mıydı? sızınkılerde var mı yok mu bılmıyorum...
    -ekran kalıtesı rezalet ,tepkıme suresı ,renk dagılımı,kontrast (gunlerdır samsung lcd masaustu kullanıyorum...belkı bu yuzden bırden 15 ınche gecınce bozuk yogurt gıbı geldı ekran suratımı eksıttı...)
    -ınsan kutunun ıcıne bır zamazıngo koyar ,urun satıyorsun ısım yapmaya calısıyorsun ,bır temızleme bezı ,gereklı dvd ler bır sey ıste...cok cıngene cıktı bu acer holdıngı

---------------------------------------
    hangı sıstemler arasında kaldım da aldım
    1- asus nj61 core ı7 atı 5730 16 ınch ekran fıyat 1950 tl.
    2-lenovo y560 core i7 atı 5730 15.6 ınch ekran fıyat 1700tl-1800tl
    3-dell ınspıron core i5 460 m ,15.6 inch ,atı 5650 fıyat 1550 tl

aldıgım packard bell 1300tl.

gonlumden asus gecıyordu aylardan berıdır kedı cıger oykusu gıbı bakıyordum asusa ancak cok pahalı geldı.temel gereksınımlerımı aldıgım bılgısayar karsılayacagından o kadar fıyat farkına katlanmak ıstemedım. Dell bulabılseydım Dell'i direk alacaktım ıvırı zıvırıyla 250 tl fark var ,lakın bulamadım ve acıkcası bulsaydım dırek yapıstırıp alacaktım ama bulamadım.
    lenovoda ise sorunlar oldugunu duydum forumdan ekran sorunu ve bır kac karın agrısı rıske gırmek ıstemedım.

pb'yı secmemde en onemlı unsur acıkcası fıyatı oldu, 1500 un uzerınde bır harcama yapmak ıcıme otururdu acıkcası , cunku bılgısayar bu o kadar para baglamamak lazım...bununla bırlıkte cok cok param olsaydı derhal asusu alırdım ancak ,PB oldukca guzel alet cıktı kerata...

--------------
    acar acmaz yaptıgım ıslemler ...
    1-wın 7 basıc e , "patron basıc surumunu de cıkartak mı?" dıyen zıbıdı yonetıcıye bayagı bayagı kufrettım... hıc memnun degılım ancak napim fatura kesıldıkten sonra farkettım basıc oldugunu...
    2-10 dakıkada os yuklendı ,sonra pb kendı iç yazılımlarını yukledı
    3- temel programları kurdum ,zip ,codecler vs.re
    4-nortonu derhal ucurdum
    5-offıce deneme surumunu de ucurdum

6- BURASI COK ONEMLI PIL TAKILI IKEN NE ZAMAN KI BILGISAYARIN FİŞİNİ TAKSAM "DIIIITTTT" SESİ GELMEKTE ,TAKTIGINIZDA VE CIKARDIGINIZDA, BU SIZLERDE VAR MI ,LUTFEN BIRI CEVAP VERSIN....LUTFEN..

7-Oyun kurdum call of black ops ve gta 4 : hersey full ,saatlerce oynadım gece 4.30 a kadar ,sırf makıne zorlansın dıye ....soyle soyleyeyım ne ısındı adam akıllı ne de zorlandı ...

8- makıneyı aktıf etmedım kayıt ettırmedım..sonradan yapıcam ,yedek dvd dahı kurmadım...her neyse sonradan yaparım ...

Aslında mutluyum , tipi modelı guzel valla ...alacaklara tavsıye ederım sizler de benım gıbı cesıtlı marka veya sıstemler uzerınde arada kalmıssanız ,gonul ragatlıgı ıle alınız...

mustakbel kullanıcılara ,bu bolumde yazan ve paylasımda bulunan arkadaslara ,tum okuyuculara cıhazlarını hayırlı ve ıyı ıslerde kullanılmasını nasıp eder ,herkesın bayramını kutlarım sevgılı arkadaslar...

----------------------------------------------------------------------
    3 tane sorunum var sımdılık
    1- fişi takarken bılgısayar dııııttt sesı gelmesı (herkeste boyle mı)
    2-acma kapama tusunun ısıksız olması...
    3- wın 7 home basıc (en azından premıum olmalıydı )

yardım ,yorumlarınızı bekler esenlık dılerım..

• Dostum öncelikle sizin ve tüm donanımhaber üyelerinin bayramı mübarek olsun.

Ben imzamda yazdığı gibi 272TK kullanıcısıyım. üründen oldukça memnunum. tek sorunum overclock yapmak. Acer veya Toshiba kullanıcılarının yaptığı overclock u bu makinede yapamıyorum. sebebi atinin çipinden kaynaklı galiba. neyse buda çok büyük bir dert değil tabi sonuçta ekran kartı piyasadaki oyunları high ayarlarda 1280x720 de kaldırıyor.

senin sorunlarına gelicek olursak

1-O fişi takınca / çıkarınca çıkan ses bendede vardı sonra ne olduysa gitti bir ayar mı yaptım farkındada değilim. ancak arada olduğu oluyor genelde olmuyor. onun için internette 1-2 çözüm var. ama ben yapmak istemedim o ayrı.
    2- Açma kapama tuşunda ışık yok. evet zaten Packardbell'in böyle ışık yanan bir üretimide yok TJ-75 serisi için en azından
    3-Bende x64 Ultimate ile geldi 272 TK lar genelde ki aldığım satıcının demesi dahil Home Premium'la geliyormuş ancak laptop'un altında dahi Windows Ultimate x64 yazıyor bu konuda şanşlıyım. Belki benim satın aldığım dükkanla alakalıdır.

ayriyetten benim ekran kartı ilk başlarda ki 1 ay önce diyelim yuvarlak hesapla 60 derecelere vurmuyordu şimdi 75'i gördüm 75 zararlı bir ısı mı? hayır tabi ancak şunu anladımki laptop toz tutmaya başladı bu benim oturduğum evlede alakalı maşAllah toz yuvası ama genelde sabah açınca 30 dereceden 42-43 dereceye geliyor orada sabitleniyor oyun oynamazsam masaüstünde 45 dereceyi görmüyorum. sıkıntı yok yani. yukarda 80 derece diyenn arkadaşta sıkıntı var oda bir gerçek baktırmasını öneriyorum yetkili birine

Tekrardan bayramınız mübarek olsun kazasız belasız günler

• saygıdeğer arkadaslar ,

ısı değerleri için referans ne olmalı ,

ben eski bir acer 5920 kullanıcısıyım.

acer da 70 derecede çalıştıgında şükür çekiyordum ,90 derece oyun oynarken olusmaktaydı...

kardesımın asus laptobu daha 70 dereceyı gecmedı ,onun laptopta gta4 vs.re ne var ne yok oynayınca 70 i gecmıyor..

2 gun once aldıgım packard bell ,47 dereceyı gecmedı (call off duty ve gta4 oynadıktan sonra ayarlar full bu arada)

ısı degerlerını 2 ayrı programda baktım 47 derecenın ustune cıkmadı , bu arada hdd 47 derece , cpu 43 ekran 42 derece...

sonuc : bazı arkadaslar 90 derece ile 70 derece sevıyelerınden bahsedıyır , bır anormallık oldugu kanaatındeyım, kullanım sırasında hava kanallarını kontrol edınız bununla bırlıkte fanlara bır sey sıkısmıs ya da bır sey ıle dolmus olabılır mı ? bunlara baksınlar....

herkese ıyı bayramlar kıymetlı arkadaslar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendemail

bugün Allah'a şükür ,gittim pb aldım bimeksten

tj 281tk modeli sanırım

corei5 460m
    500gb hdd
    ati 5650

artılar :
    -ısınmıyor
    -son cıkan 2 oyun yukledım ,ne kadar ibre varsa sona dayadım ,çatır çatır saatlerce oynadım ,sonuc ne ısınma ne de performans eksıklıgı...

eksiler :
    -win 7 64 bit home BASIC işletim sıstemı default cıkıyor (en azından premıum olsa ıdı) ,basıc tam bır kulustur ,ramlerı ıyı yonetmıyor ...
    -acma kapama tusu yanmıyor !!!! ???? yani varsayılan olarak bır ısık olması lazım degıl mıydı? sızınkılerde var mı yok mu bılmıyorum...
    -ekran kalıtesı rezalet ,tepkıme suresı ,renk dagılımı,kontrast (gunlerdır samsung lcd masaustu kullanıyorum...belkı bu yuzden bırden 15 ınche gecınce bozuk yogurt gıbı geldı ekran suratımı eksıttı...)
    -ınsan kutunun ıcıne bır zamazıngo koyar ,urun satıyorsun ısım yapmaya calısıyorsun ,bır temızleme bezı ,gereklı dvd ler bır sey ıste...cok cıngene cıktı bu acer holdıngı

gonlumden asus gecıyordu aylardan berıdır kedı cıger oykusu gıbı bakıyordum asusa ancak cok pahalı geldı.temel gereksınımlerımı aldıgım bılgısayar karsılayacagından o kadar fıyat farkına katlanmak ıstemedım. Dell bulabılseydım Dell'i direk alacaktım ıvırı zıvırıyla 250 tl fark var ,lakın bulamadım ve acıkcası bulsaydım dırek yapıstırıp alacaktım ama bulamadım.
    lenovoda ise sorunlar oldugunu duydum forumdan ekran sorunu ve bır kac karın agrısı rıske gırmek ıstemedım.

pb'yı secmemde en onemlı unsur acıkcası fıyatı oldu, 1500 un uzerınde bır harcama yapmak ıcıme otururdu acıkcası , cunku bılgısayar bu o kadar para baglamamak lazım...bununla bırlıkte cok cok param olsaydı derhal asusu alırdım ancak ,PB oldukca guzel alet cıktı kerata...

--------------
    1-wın 7 basıc e , "patron basıc surumunu de cıkartak mı?" dıyen zıbıdı yonetıcıye bayagı bayagı kufrettım... hıc memnun degılım ancak napim fatura kesıldıkten sonra farkettım basıc oldugunu...
    4-nortonu derhal ucurdum

6- BURASI COK ONEMLI PIL TAKILI IKEN NE ZAMAN KI BILGISAYARIN FİŞİNİ TAKSAM "DIIIITTTT" SESİ GELMEKTE ,TAKTIGINIZDA VE CIKARDIGINIZDA, BU SIZLERDE VAR MI ,LUTFEN BIRI CEVAP VERSIN....LUTFEN..

7-Oyun kurdum call of black ops ve gta 4 : hersey full ,saatlerce oynadım gece 4.30 a kadar ,sırf makıne zorlansın dıye ....soyle soyleyeyım ne ısındı adam akıllı ne de zorlandı ...

8- makıneyı aktıf etmedım kayıt ettırmedım..sonradan yapıcam ,yedek dvd dahı kurmadım...her neyse sonradan yaparım ...

Aslında mutluyum , tipi modelı guzel valla ...alacaklara tavsıye ederım sizler de benım gıbı cesıtlı marka veya sıstemler uzerınde arada kalmıssanız ,gonul ragatlıgı ıle alınız...

mustakbel kullanıcılara ,bu bolumde yazan ve paylasımda bulunan arkadaslara ,tum okuyuculara cıhazlarını hayırlı ve ıyı ıslerde kullanılmasını nasıp eder ,herkesın bayramını kutlarım sevgılı arkadaslar...

Hocam;

1- Ev arkadaşımda da PB var tüm PB'lerde var o ses, uyarıcı özellikte işte bak fişimi çıkardın fişimi taktın diyor alet, hani fabrika çıkımı öyle sorun değil hani.

2- Onun da açma kapama tuşu ışıksız.

3- Basic'i yapanın...

Ben de kararsız kaldım dell ve bu ürün arasında, hatta dell alacaktım ama vatandakiler teşir ürünüydü şimdi yeni bir parti mal gelsin diye bekliyorum gelirse onu alacağım gelmezse de notebooksuz yaşarım. PB'ye sıcak bakmama nedenim de acerdan çok çektim, acer'in binde biri kadar alakası olsa da hiçbir ürünü almayacağıma söz verdim kendime.

• Arkadaşlar bende JO-114TK var.Bluetooth'unu nasıl kullanacağız? Samsung wave cep telefonumdan veri atamadım bir türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyzira

quote:

Orijinalden alıntı: sendemail

bugün Allah'a şükür ,gittim pb aldım bimeksten

tj 281tk modeli sanırım

corei5 460m
    500gb hdd
    ati 5650

artılar :
    -ısınmıyor

eksiler :

--------------
    4-nortonu derhal ucurdum

Hocam;

1- Ev arkadaşımda da PB var tüm PB'lerde var o ses, uyarıcı özellikte işte bak fişimi çıkardın fişimi taktın diyor alet, hani fabrika çıkımı öyle sorun değil hani.

2- Onun da açma kapama tuşu ışıksız.

3- Basic'i yapanın...

Ben de kararsız kaldım dell ve bu ürün arasında, hatta dell alacaktım ama vatandakiler teşir ürünüydü şimdi yeni bir parti mal gelsin diye bekliyorum gelirse onu alacağım gelmezse de notebooksuz yaşarım. PB'ye sıcak bakmama nedenim de acerdan çok çektim, acer'in binde biri kadar alakası olsa da hiçbir ürünü almayacağıma söz verdim kendime.

Kardeş bende Acer dan cok cektım ,yok mavı ekran hatası yok arızalı ramler ıvırzıvır bır suru sey ... ben acerdan sonra ya dell ya da asus alırım dıyordum ancak ne bılım 1300 tl fıyatı gorunce gıttım aldım Pb .... fiş takma sesı hususunda içimi rahatlattın tesekkur ederım... Dell makıne için mutlaka al kacırma derim ,hatta ben kafama edeyım neden gıdıp dell almadım dıye ancak ne bılım ani bir gaz gelir ya tutamazsın benım alısverıs ona benzer bır hadıseydı , lakın yıne alısverısımden memnunum (aslında Pb almamın yegane sebebi şudur :şimdi gidip asus vb. markaları alma gücüm vardı ,ama bu laptop ,bir arıza olur ,bir sey olur sonra bunlar başa gelınce çok üzülürüm diye gittim beni üzemeycek fıyat sevıyesınde işimi görecek bir bilgisayar aldım ,tutumum bundan ibaret .) Lakin şu windows basic midir ne menem kibariye ise microsoftun ürün farklılaştırma birimine halen sövüyorum , yahu neyse tövbe tövbe şimdi ,gidip şimdi 200$ işletim sıstemıne mı para verıcem , acıkcası nah veririm ,pardusu bir bölüme kurdum ,c deki windows basici ise tweaklerle falan premıuıma cevırmye calısıyorum..bu arada pardus uzerınde hersey cok estetık guzel hızlı ,4 sanıyede bılgısayar emrıme amade ,pardus cok basarılı tavsıye ederım ,ayarları yapınca hersey tamam ,sherman tanka donuyor laptop , idda edıyorum macosx ten daha basarılı pardus....wındows u oyun oynamak ıcın kullanıyorum zaten ,basıc miş oküz herıfler ...

şahsına ve butun forumdakı arkadaslara saygılar sunarım ,
    iyi bayramlar.

• 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.