Şimdi Ara

Packerd Bell TJ75 JO 118TK/119TK [i5 430M, 6GB DDR3, ATI HD 5650 DX11, 500/640 GB] Derneği (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.286
Cevap
8
Favori
153.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fiyat olarak araştırma yapmadım henüz, evet doğrudur başka sitelerde uygun olduğu. Ben yalnızca alsam mı/hangisini alsam konularında karar veremedim.

@orcun93
    Evet benim sorduğum birkaç kişi de Seagate dedi, ama nedense benim önyargım var :) Kafamı karıştıran da şu SSD'ler zaten, ama onlar da hiç düşeceğe benzemiyor yani düşse de şu anki HDD'lerin fiyatlarına gelmesi birkaç seneyi bulacak. En iyisi yine biraz daha beklemek sanırım, bir kampanya falan yakalarsak veya SSD'lerin yaygınlaşması ile fiyatlar iyice düşerse alırız 7200rpm bir HDD :)

-*-*-*-*-*-*-*-

Bu arada aklıma gelmişken bir şey sorayım, bizim anakart üzerinde onboard bir ekran kartı yok muydu? Güçten tasarruf etmek için onu kullanamaz mıyız bazı zamanlar? Sanırım PB kilitlemişti onun kullanılmasını bir bilginiz var mı nasıl yapılacağı hakkında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ua_anil

@berkaydj
    Fiyat olarak araştırma yapmadım henüz, evet doğrudur başka sitelerde uygun olduğu. Ben yalnızca alsam mı/hangisini alsam konularında karar veremedim.

@orcun93
    Evet benim sorduğum birkaç kişi de Seagate dedi, ama nedense benim önyargım var :) Kafamı karıştıran da şu SSD'ler zaten, ama onlar da hiç düşeceğe benzemiyor yani düşse de şu anki HDD'lerin fiyatlarına gelmesi birkaç seneyi bulacak. En iyisi yine biraz daha beklemek sanırım, bir kampanya falan yakalarsak veya SSD'lerin yaygınlaşması ile fiyatlar iyice düşerse alırız 7200rpm bir HDD :)

-*-*-*-*-*-*-*-

Bu arada aklıma gelmişken bir şey sorayım, bizim anakart üzerinde onboard bir ekran kartı yok muydu? Güçten tasarruf etmek için onu kullanamaz mıyız bazı zamanlar? Sanırım PB kilitlemişti onun kullanılmasını bir bilginiz var mı nasıl yapılacağı hakkında?

Ekran kartı var mı bilmiyorum ama PB'nin engellediğini ben de duydum. Olsa da kullanamayız heralde :) Zaten geçiş yapabilseydik sitelerde ekran kartı kısmında HD5650-Switchable yazıyor olurdu. Bunlarda öyle birşey yazmıyor yani her türlü geçiş yok diye biliyorum.

• Bende TJ75-282TK modeli var.Müziklerde donma için Norton ve Office'i kaldırmaktan başka ne yapabiliriz?Anlık donmalar oluyor, Ati'nin son versiyonunu indirdikten sonra yapmamız gereken bir ayar var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 23 Aralık 2010; 1:42:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

Bende TJ75-282TK modeli var.Müziklerde donma için Norton ve Office'i kaldırmaktan başka ne yapabiliriz?Anlık donmalar oluyor, Ati'nin son versiyonunu indirdikten sonra yapmamız gereken bir ayar var mı?

Müziklerde donma derken winamp veya media player'da dinlerken mi oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orcun93

quote:

Bende TJ75-282TK modeli var.Müziklerde donma için Norton ve Office'i kaldırmaktan başka ne yapabiliriz?Anlık donmalar oluyor, Ati'nin son versiyonunu indirdikten sonra yapmamız gereken bir ayar var mı?

Aimp ile dinliyorum müzikleri.Anlık donmalar oluyordu fakat şimdi kesildi gibi...

Ek: Kesilmemiş devam ediyor şu anda.Bir program silerken mesela anlık donmalar oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 24 Aralık 2010; 15:36:21 >
  • quote:

quote:

quote:

Aimp ile dinliyorum müzikleri.Anlık donmalar oluyordu fakat şimdi kesildi gibi...

Ek: Kesilmemiş devam ediyor şu anda.Bir program silerken mesela anlık donmalar oluyor.

Çok garip geldi kolay kolay böyle şeylerin olmaması lazım. İşlemciniz çok ısınıyor mu ? Bir de donmalar olduğu zaman görev yöneticisinden yüksek cpu kullanan uygulamalara bakın. Belki virüs falan olabilir. Adını yabancı gördüğün işlemleri de sonlandırırsan sorun kalkar belki.

• Norton ve office'i tamamen kaldırdığına emin misin?

Çünkü bahsettiğin donmalar tamamen norton ve office ile alakalı idi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

Norton ve office'i tamamen kaldırdığına emin misin?

Ben office i kaldırdım ama ilk zamanlarda nortonu kullanmıştım ve hiçbir sorun yaşamadım
  • quote:

quote:

Ben office i kaldırdım ama ilk zamanlarda nortonu kullanmıştım ve hiçbir sorun yaşamadım

İkisini de Revo ile kaldırdım.Fakat bir program kaldırırken veya yüklerken anlık donmalar oluyor, müzik dinlerken müzikte takılmalar oluyor.
  • quote:

quote:

quote:

İkisini de Revo ile kaldırdım.Fakat bir program kaldırırken veya yüklerken anlık donmalar oluyor, müzik dinlerken müzikte takılmalar oluyor.

Güç tasarrufundayken program kaldırır yada kurarsan donmalar olabilir belki ama yüksek performansta olacağını zannetmiyorum. Hangi güç planındayken bu donmalar oluyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Güç tasarrufundayken program kaldırır yada kurarsan donmalar olabilir belki ama yüksek performansta olacağını zannetmiyorum. Hangi güç planındayken bu donmalar oluyor

Dengelide şu anda fakat Yüksek Performansta da denedim onda da bu takılma oldu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dengelide şu anda fakat Yüksek Performansta da denedim onda da bu takılma oldu.

Isınma problemi var mı peki sıcaklık çok yüksek olursa ondan olabilir belki

• Sıcaklık değerli burada @orcun93;

Bu da bir süre geçtikten sonra;

Bir de şu resimde ekranı en uç noktaya ittiğimde resimde karıncalanmalar oluyor.Buradaki arkadaşlar bir kontrol edebilir mi böyle bir problem var mı diye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 26 Aralık 2010; 17:17:09 >

• quote:

Sıcaklık değerli burada @orcun93;

Bu da bir süre geçtikten sonra;

Bir de şu resimde ekranı en uç noktaya ittiğimde resimde karıncalanmalar oluyor.Buradaki arkadaşlar bir kontrol edebilir mi böyle bir problem var mı diye?

Sıcaklıklar da normal. Çok yüksek değil yani müzik dinlerken kasacak kadar. Bu sorun için aldığın yerle konuşmanı tavsiye ederim. Bu arada son resimdeki sorun bende de var :) Ama ekranı en sona ittiğinde değil normalken alttan baktığında da var o sorun. Nedenini ben de bilmiyorum ama büyük ihtimalle TJ-75 serisinin tamamında var diye düşünüyorum.

• Sağ olun yardımınız için @orcun93.Böyle kullanacağız artık gittiği yere kadar olmadı dizüstü bilgisayar ile işim olmadığı bir zaman servise veririm bilgisayarı.
  • 1 aylık packerd bell tj75 jo 261tk laptop' um açılmıyo..elektrik kesintisi yüzünden bahtsızım bea garantisi var umarım kullanıcı hatası vermezler..bataryayla acıldı ama bitince yine kapandı elektrik yemiyo..
  • quote:

Sağ olun yardımınız için @orcun93.Böyle kullanacağız artık gittiği yere kadar olmadı dizüstü bilgisayar ile işim olmadığı bir zaman servise veririm bilgisayarı.

Rica ederim elimden geleni yapmaya çalıştım ama kayda değer birşey yapamadım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: kruezberq

1 aylık packerd bell tj75 jo 261tk laptop' um açılmıyo..elektrik kesintisi yüzünden bahtsızım bea garantisi var umarım kullanıcı hatası vermezler..bataryayla acıldı ama bitince yine kapandı elektrik yemiyo..

Elektrikler gidip geldikten sonra şarj olmadı mı bir daha?
  • quote:

quote:

1 aylık packerd bell tj75 jo 261tk laptop' um açılmıyo..elektrik kesintisi yüzünden bahtsızım bea garantisi var umarım kullanıcı hatası vermezler..bataryayla acıldı ama bitince yine kapandı elektrik yemiyo..

şarj olmadı diger laptop' un elektrik prizini taktım oldu acıldı elektrik prizi yandı sanırım..
  • quote:

quote:

quote:

şarj olmadı diger laptop' un elektrik prizini taktım oldu acıldı elektrik prizi yandı sanırım..

Bence de öyledir. Eğer diğer laptopun adaptörüye kullanıcaksın yada yeni alacaksın :) Başka çözümü yoktur herhalde :)

• 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.