Bildirim
Packet Loss nedir? Müfredata girecek test sonuçları burada
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İyide packet loss senin modeminde başlamış sonuna kadar taşınmış görmüyormusun? -
-
%100 olanlar zaten saçma sapan yerlere ping atmışsın hangi iss olursa olsun aynı sonuç veriyor. Diğer % 0,4 falan olanlarda senin modemin yapmış packet loss'u
Şimdi sen itiraz edersin diye Superonline ile yaptığım sonucuda ekleyim buraya.
-
Tamam işte bak bunda Packet Loss Sıfır hiç yok -
Paket kaybı modemde başlıyor, deneme imkanınız varsa kablo ile deneyin veya farklı bir modem kullanarak deneyin. -
-
ben bu konuyu görseydim netspeede hiç bulaşmazdım -
quote:
Orijinalden alıntı: megaster
ben bu konuyu görseydim netspeede hiç bulaşmazdımkonuyu hortlatmışken tekrar bir bilgi ekliyeyim. Öncelikle geçmiş olsun =)
modem çıkışlı paket kaybı var diye yazan arkadaşlarım modemi çoktan değiştirdim asus sıfır modem aldım sonuçlar hâlâ aynı... vpn kullanmaktan başka bir yol bulamadım malesef hâlâ netspeed teyim niye bende bilmiyorum üşeniyorum sanırım :P
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clygor -- 10 Aralık 2020; 20:30:17 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X