Şimdi Ara

Packet Loss nedir? Müfredata girecek test sonuçları burada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YouTubedan video izlemek için geçtik sanırım netspeed' e sanırım yok böyle bir paket kaybı. 3 Gün oldu iss mi değiştireli şifremi kullanmaya başlamam ile CGNat havuzuna alındım ve sonuç buyrun ekte.

Packet Loss nedir? Müfredata girecek test sonuçları buradaPacket Loss nedir? Müfredata girecek test sonuçları buradaPacket Loss nedir? Müfredata girecek test sonuçları buradaPacket Loss nedir? Müfredata girecek test sonuçları buradaPacket Loss nedir? Müfredata girecek test sonuçları buradaPacket Loss nedir? Müfredata girecek test sonuçları buradaPacket Loss nedir? Müfredata girecek test sonuçları buradaPacket Loss nedir? Müfredata girecek test sonuçları buradaPacket Loss nedir? Müfredata girecek test sonuçları buradaPacket Loss nedir? Müfredata girecek test sonuçları buradaPacket Loss nedir? Müfredata girecek test sonuçları buradaPacket Loss nedir? Müfredata girecek test sonuçları buradaPacket Loss nedir? Müfredata girecek test sonuçları buradaPacket Loss nedir? Müfredata girecek test sonuçları burada

• İyide packet loss senin modeminde başlamış sonuna kadar taşınmış görmüyormusun?
  • hepsini birden çalıştırdığım için böyle olabilir ekteki sadece server ipsi

• %100 olanlar zaten saçma sapan yerlere ping atmışsın hangi iss olursa olsun aynı sonuç veriyor. Diğer % 0,4 falan olanlarda senin modemin yapmış packet loss'u
    Şimdi sen itiraz edersin diye Superonline ile yaptığım sonucuda ekleyim buraya.

• Clygor C kullanıcısına yanıt
    Tamam işte bak bunda Packet Loss Sıfır hiç yok
  • Paket kaybı modemde başlıyor, deneme imkanınız varsa kablo ile deneyin veya farklı bir modem kullanarak deneyin.
  • farklı bir modem ile denedim kablo ile bağlıyım modeme ip adresleri blade & soul eu serverına ait sonuncusu hariç

---

exitlag kullandığım zaman sonuç ekte sıfır loss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clygor -- 11 Haziran 2020; 6:39:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben bu konuyu görseydim netspeede hiç bulaşmazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: megaster

ben bu konuyu görseydim netspeede hiç bulaşmazdım

konuyu hortlatmışken tekrar bir bilgi ekliyeyim. Öncelikle geçmiş olsun =)

modem çıkışlı paket kaybı var diye yazan arkadaşlarım modemi çoktan değiştirdim asus sıfır modem aldım sonuçlar hâlâ aynı... vpn kullanmaktan başka bir yol bulamadım malesef hâlâ netspeed teyim niye bende bilmiyorum üşeniyorum sanırım :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clygor -- 10 Aralık 2020; 20:30:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.