|
Bildirim
Mitinglerde yayılmıyor, kesin bilgi...
|
Turistlere de bulaşmıyor
|
Rize mitinginde corona morona yok
|
Allah belanızı versin. Başka birşey demeye gerek yok. Mültecilere, kaçakçılara, turistlere yapılamayan muamele öz vatandaşlara yapıyorsunuz. Yazıklar olsun. Plandeminiz batsın.
|
Ben bulgaristan kimliğimi gösterip her yere hes kodsuz girebiliyorum. Bu ülkede Türk halkı 2. Sınıf
|
Silah zoruyla yapmadıkları sürece aşı olmayı hiç mi hiç düşünmüyorum. Bu zamana kadar da çok şükür hasta falan olmadım. Milyonlarca doz aşı ve sonuç; Siz istediğiniz kadar aşı olun. Hatta benim hakkım olan aşılarımı da alabilirsiniz. Bol bol aşı olsun isteyen. |
Aşının parasını da koşarak aşı yaptıranlardan alsınlar madem çok meraklılar aşı yaptırmaya hadi önden buyurun.
|
PCR olmak için hastanede sıraya girince daha kötü yayılır bir işide düzgün yapsalar
|
Anayasaya aykırı ve hukuksuz bir uygulama. Birçok kişi mahkemeye başvurdu bile. Bu genelgeler mahkemelerce iptal edilecektir. Ama daha sonra anayasa değişikliğine gidilirse o zaman yapılabilecek birşey yok.
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yasak koymak kolay. Önemli olan yasağı çiğnetmemek. Sokağa çıkma yasağında da özel sektör çalışanlara kaymakamlıklardan izin çıkardılar. Beni çok düşünen devlet neden dur kardeşim izin alamazsın demedi? |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
PCR testlerinin ücretlerini yaptıran kişiden alsalar daha etkili bir aşı teşviki olabilirdi. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrikliarabasever -- 4 Eylül 2021; 19:39:40 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denorath -- 4 Eylül 2021; 19:47:1 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 4 Eylül 2021; 19:52:15 > |